ערוץ 3 - ערוץ צבוע לגמרי

A Pig in a Cage

New member
ערוץ 3 - ערוץ צבוע לגמרי

למה? תחשבו על זה: (אבל קודם כל, ההודעה הזאת עלולה לפגוע באנשים אם מבינים אותה לא נכון, וזאת בכלל לא הכוונה שלי) אז ככה - כל פעם שיש פיגוע או משהו עצוב אחר, ערוץ 3 מבטל את כל הקומדיות בערב. למה? למה לא ניתנת לי האפשרות לבחור את מה שאני רוצה לראות? אם אני רוצה לראות קומדיה כי בא לי לא אמור להיות שום דבר שימנע את זה ממני. למה לא להציע את האפשרות לברוח לעשרים ומשהו דקות מכל החרא שיש פה כל הזמן? אבל מילא הם מורידים את הקומדיות, הבעיה הנוספת היא שהם לא מחליפים אותם בדברים שמתאימים לסיטואציה, כמו משדרים מיוחדים או סתם משהו עצוב, אלא בשני פרקים של "משמרת שלישית". באמת... גם "סיינפלד" וגם "משמרת" הם צורות של בידור, האחת קומדית מצבים והשנייה סדרת דרמה משטרתית. מה ההבדל בין לצחוק מג´ורג´ וקריימר לבין להיות מרותק למסך בגלל מרדף משטרתי או סצינת חילופי אש נחמדה? הכל צורות של בידור שמרחיקות את דעת הצופים מאירועי היום יום, אז למה הצביעות? למה לא להשאיר את הקומדיות? מי שזה פוגע בו, שלא ייראה. אישית, לי לא ממש מזיז שרצחו אותו (בחייאת, הבנאדם מטיף כבר 13 שנה על להעיף את כל הערבים החוצה. אתם רוצים להגיד לי שאף אחד לא צפה את זה?), ומי שזה כן הזיז לו בטח עקב אחרי מהדורות החדשות המורחבות של ערוצים 1 ו 2. אם לערוץ 3 היתה מהדורת חדשות להחליף את הקומדיות אז הייתי מבין את זה, אבל להחליף בזבל השידורים החוזרים שלהם? (בין היתר נמצאים "משמרת שלישית", "בנות גילמור", עוד איזה סדרה על עורכי דין וכד´). לדעתי זה באמת צבוע

hospital_food

New member
צודק

אין כמו להתגבר על דברים קשים(לא שזה היה בשבילי יום קשה במיוחד) בעזרת צחוק ואירוניה אבל עדיין יש מעט הבדל בין משמרת שלישית שהיא נחשבת דרמה לסיינפלד שהיא קומדיה לכל דבר. לדעתי ערוץ 3 היה צריך להמשיך תלוח תשידורים הרגיל שלו מאותם סיבות שהזכרת. פשוט לא הייתה אתמול אלטרנטיבה

rodeo_girl

New member
זה שזה לא מזיז לך זה ממש עצוב

אם כול זה שאני רוצה לראות סיינפלד אני מבינה טוב מאוד למה לא שמו. שר בממשלת ישראל נרצח ! זה כמו שביום שרבין נרצח או שביום השנה של יום הרצחו ישימו קומדיה. מה גם הוא לא הלך עם ש"חפץ והרבה אנשים לא אהבו את הדעות שלו.. בקשר לזה ששמו את משמרת שלישית אתה צודק אבל עדיף שאנשים יצפו המרדף מאשר שיצחקו ביום כזה. חוץ מזה מה הם כבר יכולים לשים? שום דבר לא מתאים אבל זה עדיף על קומדיות

hospital_food

New member
../images/Emo27.gif

למה עדיף שאנשים יצפו במרדף מאשר שיצחקו ביום כזה? אויי שר בממשלת ישראל נרצח, נרצחים כאן בני אדם כל יום כמה פעמים ביום, זה שהוא מרוויח יותר מאיתנו לא אומר שצריכים לבטל תשידורים . דמו לא יותר אדום משלי שיתנו לנו לבחור אם לראות את השידורים הרגילים, או לעבור לערוצי החדשות, עם המשדרים המיוחדים ערוץ 3 זה לא ערוץ ממלאכתי ,ערוץ3 זה ערוץ בידורי וזה מה שהוא צריך לספק לנו. אנחנו גם משלמים עליו כסף לעמות ערוץ2. אנחנו משמים עליו כסף בשביל לצפות במה ששלמנו עליו בחודש האחרון שודרו אולי 10 פרקים של סיינפלד(נכון היו גם חגים אבל עדיין) למישהו יש מושג אם היום יש סיינפלד?(פשוט הווידאו שלי לא עובד ואני כבר נטול סיינפלד יומים)

hospital_food

New member
חוזר בי

" אוי שר בממשלת ישראל נרצח" באמת לא היה לזה מקום כאן אבל עדיין ,אני לא מוצא הבדל בין רצח שר לרצח אזרח ,רצח זה רצח לא משנה במה האדם עסק לפרנסתו. אם ערוץ 3 שינה תשדיורים אתמול , למה הוא לא שינה אותם לפני שבוע באסון המטוס הרוסי? נהרגו יותר מ70 איש, זה באמת אסון .

A Pig in a Cage

New member
אתה צודק בהחלט

הגיע הזמן שיבינו את זה: אנשים מתים כל יום. נכון, הוא שר. אבל מה זה אומר בעצם? זה אומר שקבוצה מסויימת של אנשים בחרה בו להיות נציגה בכנסת, ושהוא הצטרף לממשלה. אז זה הופך אותו ליותר חשוב מ70 אנשים שמתו בהתרסקות מטוס?? ממש לא. ובקשר להשוואה שנעשתה לרצח רבין: הדבר שונה לגמרי. רבין לא נרצח בתקופה מלאת טרור ואינתיפדה ע"י קבוצה פלשתינאית לאומנית שחיפשה סתם אישיות פוליטית להרוג כתגובה לחיסולי הבכירים שלהם, אלא ע"י יהודי ימני קיצוני שהרג אותו בגלל הדעות הפוליטיות שלו. נכון, מאוד מתאים להם להרוג את גנדי בגלל הדעות שלו, אבל לא בגלל זה הרגו אותו. מי יודע, אולי אם פרס היה כל יום במלון הזה היו הורגים גם אותו? טוב, זה היה קטע קצת יותר מדי פוליטי לפורום לטעמי, אבל רק רציתי להבהיר את העמדה שלי

rodeo_girl

New member
אני לא מסכימה

אבל בקשר להתרסקות המטוס אתה צודק לגמרי ואני חושבת שגם כאשר התרסק המטוס היה צריך להפסיק את השידורים כי זה היה אפילו יותר חמור למרות שזה לא נעשה בכוונה תחילה. לפי דעתי הפליסתינאים רצחו אותו בגלל הדעות שלו ובגלל מה שהוא מייצג והם גם ניצלו את זה שהוא לא משתמש באפוד מגן ובשומרי ראש יכול להיות שגם אם זה היה פרס הם היו רוצ. הבנתי שלך זה לא כול כך הזיז לך אבל לי זה מאוד הזיז שהפלסתינאים רצחו אותו . כמובן שזה לא משנה שום דבר זה שהוא שר , אבל לי זה היה יותר קשה משום שזה אדם שהכרתי . ודרך אגב גם אם היו משדרים את סיינפלד ואני מדברת בכנות , לא הייתי רואה והייתי ממשיכה לראות חדשות בהם כן מדברים על הרצח.

למעלה