אין לך סיבה להיות.
החוזה של סטאר היה עד עכשיו מן הסתם מול WB, וכיוון שמעונה 6 הסדרה עברה ל-UPN, הרי שזה מצריך חוזה נפרד (מה שאומר ששידור העונה השישית של באפי זה לא עניין שיגרתי "אוטומטי", אלא מחייב עריכת חוזה חדש, ודיונים כספיים וכו´).
תאמין לי שיש להם המון מה לצנזר בעונה 6. בלי לספילר, אני רק אסביר שבניגוד ל-WB שפונה לנוער, UPN היא רשת מבוגרת יותר, ולפיכך יוצרי באפי הרשו לעצמם להראות יותר. הרבה יותר. כולנו מסכימים ע"ס העונה החמישית שסטאר מצנזרים סצינות הקשורות במין, בפרט רמיזות לסביות, אפילו עדינות? אז סמוך עלי ועל אחרים שכשאומרים לך שלא יישאר הרבה מהפרקים של עונה 6 (אם הם ישדרו אותם) אנחנו יודעים מה אנחנו מדברים. איך להגיד את זה? בעונה 6 אלה כבר ממש לא "רמיזות" מיניות, אוקי? זו עונה נועזת בהרבה מהקודמות, אני חוששת שיש פרקים שעלולים להתקצר בחצי...
לדעתי, כיוון שמדובר בעונה כ"כ נועזת, הם בכלל לא יטרחו לקנות אותה מראש. למה לקנות מוצר שנועד לקהל מבוגר ומטירני יותר, כשהקהל שלהם הוא לא כזה? למה להם לקנות סדרה כשחלקים כ"כ גדולים מפרקיה הם יאלצו לצנזר, עפ"י המדיניות הקשוחה שלהם? לדעתי הם לא יטרחו (וכאמור, גם אם הם כן, אתה לא תרצה לראות את המוצר הזה, אלה יהיו רק שאריות).
גם את עונה 5 הם שידרו בהפרש זמן גדול מסיום שידורי עונה 4, כך שתחשוב שגם אם עונה 6 תגיע, ואתה תחליט שאתה רוצה לצפות בה למרות הקיצוצים המסיביים שיהיו, זה ייקח לפחות עוד כמה חודשים טובים של ציפיה (ודלעתי הם כאמור לא ישדרו אותה כלל). בנוגע לאנג´ל 3 אין בעיה - הוא עדיין ב-WB, וכל מה שנאמר על עונה 6 של באפי לא רלוונטי ולא תקף לגביו (כך שייתכן שסטאר ישדרו את העונה, למה לא). לסיכום: נסה להשיג את פרקי עונה 6 בדרך אחרת. אין טעם להתסמך על סטאר. אם כולם אומרים לך את זה, כנראה שהם יודעים מה הם אומרים.