ערוץ 2 או ביפ

Mnementh

New member
ערוץ 2 או ביפ

מישהו יודע אם ערוץ 2 צפוי לחזור לשדר באפי מתישהו? ואם ביפ הולך לשדר את העונה החמישית? או שהוא נתקע בעונה הרביעית? ועכשיו ישדר את כל הפרקים הישנים אין-ספור פעמים? האם סטארוורלד ישדר את העונה השישית?

ד י י ז י

New member
אמממ.. מה שאני יודעת..

שאחרי הביפ יגיע לעונה רביעית שוב , הוא יתחיל לשדר את העונה ה-5..

HappyMeal

New member
כן,תעירו אותי בזמן ל SCHOOL HARD

"Home,sweet home" עד אז אני הולכת לישון...לילה טוב

Mnementh

New member
טוב קראתי הודעות ישנות....

אגב, ה-DVD מעולים.. יש לי את העונה הרביעית, ואם הם יוציאו חמישית והלאה, זה שווה. אבל ביפ בטח ישדרו אותה קודם.

trilliane

Well-known member
מנהל
DVD של עונה 5 יוצא באוקטובר

בבריטניה. כבר יש הזמנה מוקדמת באינטרנט (אם הבנתי נכון, על הזמנה מוקדמת מקבלים הנחה, כך שלמי שמעוניין בכל מקרה זה יוצא שווה). כיוון שביפ לא צפויים לשדר את עונה 5 לפני ינואר, ה-DVD יצא קודם.

Mnementh

New member
תודה על הטיפ

מאוד רוצה את ה-DVD אבל אני גם יודע שזה יבאס אותי לראות את זה משודר ישר אחרי בביפ. ככה קרה עם העונה הרביעית. המממממ.....

HappyMeal

New member
שאלה קטנה בקשר למיסי מכס(על הDVD)

כשהזמנת את עונה 4,היית צריך לשלם עוד סכום כשהלכת לקחת את החבילה מהדואר? כי לפי מה שהבנתי זה 18 אחוז מהעלות הכוללת...נבלות...

Mnementh

New member
שיט.......

אתה בטח צודק, אני לא יודע. אבל למה צריך לשלם מכס? זה לא איזה רכיב אלקטרוני?? אתה בטוח בזה? האמת שהזמנתי אתמול את העונה החמישית ואם מה שאתה אומר זה נכון, אז אני אבטל את ההזמנה. גם ככה זה מלא כסף. את העונה הרביעית קניתי בטיול באנגליה ולא מהאינטרנט.

HappyMeal

New member
קודם כל...

זה לא "אתה" אלא "את". חברה הזהירה אותי שיש את הקטע הזה של ה 18 אחוז אז כדאי קודם כל לברר בדואר לפני שמזמינים משהו מאתרים בחו"ל. למה הם גובים על זה מכס? אין לי מושג....כנראה שצריך איכשהו לשלם את המשכורות הענקיות של עובדי הנמל...מסכנים באמת!

idan3k

New member
../images/Emo26.gif

ערוץ 2 לא צפוי לשדר את באפי אלא אם כן ביפ ירד ולא יהיה לקשת מה לעשות עם העונות שנרכשו - לא צפוי. ביפ רכשו את העונות החמישית והשישית ואת הזכויות לכל העונות הבאות. החמישית תשודר בביפ החל מסוף דצמבר העונה השישית לא תשודר בסטאר וורלד.

ANGEL N

New member
מאיפה אתה יודע שעונה 6 לא תשודר ב..

ערוץ סטאר וורלד? ואם כבר אז אתה יודע עם העונה השלישית של "אנג´ל" תשודר בסטאר וורלד?

זה הגיוני..

אמרו כאן גם לא מזמן שסטאר ורלד כנראה לא ישדרו אותה.. ותאמין לי שעדיף לך לא לראות את העונה הזאת בסטאר וורלד כי אם הם כן יראו, הם יצנזרו מלא מהפרקים ומהעונה.. אבל ממש מלא. לגמרי יהרסו לכם את העלילה. אם בכלל הם ישאירו משהו ממנה. באמת שעדיף להשיג אותה בדרכים אחרות. ואל.

ANGEL N

New member
גם אני חשבתי ככה אבל...

אני ממש לאר יודע מה הולך לקרות בעונה השישית אבל אני לא בטוח שסטאר יצנזרו כ"כ הרבה. אם היו אומרים לי שבעונה החמישית הגורם הרע בתוכנית תהיה אלה, הייתי חושב שסטאר יצנזרו את זה, כי הרי סטאר מטיפים לנצרות כל הזמן אז מה פתאום הם מראים סדרה שבה האיש הרע הוא אלה! אני ממש מקווה שהם ישדרו את העונה השישית, אפילו בשעה מאוחרת, העיקר שישדרו אותה משני סיבות: אץ לראות אותה כמה שיותר מהר (ביפ ישדרו אותה רק עודה שנתיים נראה לי) ב.כדי לראות אותה ואת "אנג´ל" באותו זמן, אם לא פרק אחרי פרק לפחות באותו שבוע

גם אני לא.

אני לא לגמרי יודעת מה יקרה בשישית אבל ראיתי בינתיים 9 פרקים ממנה, אם העקרון של סטאר וורלד זה לצנזר רמיזות כלשהם ליחסים בין טארה לווילו, הם יצנזרו הרבה מאוד, עלילות שלמות של פרקים. אני נמנעת מלהתייחס לכל הקטע של העלילה בכלליות של העונה, אני לא יודעת אותה לגמרי, אבל הבנתי שגם בה יש מה לצנזר. אז בשבילכם אני אפילו מקווה שהם לא ישדרו את העונה הזאת כי סתם חבל. יהרסו לכם הכל. אל תחכה לזה, ורוב הסיכויים שגם לא תרצה לחכות אחרי סוף החמישית. ואל.

idan3k

New member
הם לא בדיוק מסתירים את זה...

כמו באמרתי, בפרומואים הם אומרים הפרקים האחרונים של באפי לא של העונה... וידוע שיש להם מניעים לא לקנות אותה זה ספק לא ממש נשאר... אני לא רואה סיבה שלא ישדרו את השלישית של אנג´ל...

ANGEL N

New member
אני אופטימי! אין לי ברירה אחרת....

לגבי הפרומואים אז זה לא ממש ברור אם זה לעונה או לא כי אני לא חושב שהם ציינו שסדרות אחרונות שמדובר בפרק אחרון לעונה אלה אמרו פרק אחרון. ובבקשה אל תבאסו אותי תגידו שהם בטוח ישדרו את באפי. בבקשה שמשהוא יעשה בדיקה רצינית בנושא

תמיד יש..

ועכשיו אני נשמעת אופטימית בצורה מאוד לא אופיינית. תמיד יש דרכים אחרות להשיג אותה.. וגם ~אם~ הם ישדרו, הם יקחו מרווח של שנה עד שהם ישדרו. לא כיף. ואל.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לך סיבה להיות.

החוזה של סטאר היה עד עכשיו מן הסתם מול WB, וכיוון שמעונה 6 הסדרה עברה ל-UPN, הרי שזה מצריך חוזה נפרד (מה שאומר ששידור העונה השישית של באפי זה לא עניין שיגרתי "אוטומטי", אלא מחייב עריכת חוזה חדש, ודיונים כספיים וכו´).
תאמין לי שיש להם המון מה לצנזר בעונה 6. בלי לספילר, אני רק אסביר שבניגוד ל-WB שפונה לנוער, UPN היא רשת מבוגרת יותר, ולפיכך יוצרי באפי הרשו לעצמם להראות יותר. הרבה יותר. כולנו מסכימים ע"ס העונה החמישית שסטאר מצנזרים סצינות הקשורות במין, בפרט רמיזות לסביות, אפילו עדינות? אז סמוך עלי ועל אחרים שכשאומרים לך שלא יישאר הרבה מהפרקים של עונה 6 (אם הם ישדרו אותם) אנחנו יודעים מה אנחנו מדברים. איך להגיד את זה? בעונה 6 אלה כבר ממש לא "רמיזות" מיניות, אוקי? זו עונה נועזת בהרבה מהקודמות, אני חוששת שיש פרקים שעלולים להתקצר בחצי...
לדעתי, כיוון שמדובר בעונה כ"כ נועזת, הם בכלל לא יטרחו לקנות אותה מראש. למה לקנות מוצר שנועד לקהל מבוגר ומטירני יותר, כשהקהל שלהם הוא לא כזה? למה להם לקנות סדרה כשחלקים כ"כ גדולים מפרקיה הם יאלצו לצנזר, עפ"י המדיניות הקשוחה שלהם? לדעתי הם לא יטרחו (וכאמור, גם אם הם כן, אתה לא תרצה לראות את המוצר הזה, אלה יהיו רק שאריות).
גם את עונה 5 הם שידרו בהפרש זמן גדול מסיום שידורי עונה 4, כך שתחשוב שגם אם עונה 6 תגיע, ואתה תחליט שאתה רוצה לצפות בה למרות הקיצוצים המסיביים שיהיו, זה ייקח לפחות עוד כמה חודשים טובים של ציפיה (ודלעתי הם כאמור לא ישדרו אותה כלל). בנוגע לאנג´ל 3 אין בעיה - הוא עדיין ב-WB, וכל מה שנאמר על עונה 6 של באפי לא רלוונטי ולא תקף לגביו (כך שייתכן שסטאר ישדרו את העונה, למה לא). לסיכום: נסה להשיג את פרקי עונה 6 בדרך אחרת. אין טעם להתסמך על סטאר. אם כולם אומרים לך את זה, כנראה שהם יודעים מה הם אומרים.

ANGEL N

New member
אל תעשי לי את זה :(

ניסיתי להיות אופטימי ואת ניפת את כל התקוות שהיו לי, למרות שאת כל מה שכתבת כבר ידעתי. בבקשה שמשהוא יכתוב משהוא אופטימי יותר! מה אני אעשה בלי באפי?

למעלה