ריקי זו אני
Well-known member
בעידן שדור הילדים שלנו אינו צופה באחד מערוצי הטלויזיה הישראלים, כאשר 20% מהאוכלוסיה הישראלית צופה בערוצים דוברי ערבית... וכאשר 20% אינם צופים בערוצי הטלביזיה כי הם חרדים ועוד כהנה וכהנה שאינם צופים כי דתיים לא חרדים...
הרי נראה לאחת כמוני שהמדיה הזו לאט לאט תחלוף מן העולם כאחותה הותיקה מאוד - העיתונות הכתובה וגם הרדיו הרי מזמן נמצא מעבר לשיא...
ובני האדם יצרכו תקשורת בצורה ובאופן אחר.
מתוך המצב האמור, כאשר ערוצי הטלביזיה הם עסקים פרטיים לפני שהם אידאולוגיות של תקשורת או מה שפעם חירטטו לנו ש'זכות הציבור לדעת'... וכאלה
ציפיתי שבעלי ההון שמחזיקים בתקשורת הזו... יעשו מאמצים על אנושיים להגיע לכל סלון של בית ולכל חדר מחדרי דירה...
והנה...
שניים מתוך 3 ערוצים (11 לא נצפה אבל ממומן ע"י האזרחים שאינם צופים בו), בכלל ויתרו על הפוטנציאל של עצמם אפילו...
13 ימכר מדווחים בפייסבוק, ימכר לאיש תקשורת שמחזיק בערוץ i24...
ה-dna של הערוץ יתהפך... עולזים בציבור מיחלים לאח מתחדש לערוץ 14...
ואני? אני את עצמי נתתי ל-14 ולא לתחליפים... 13 ויתרה עלי? הגט שריר וקיים. תודה...
הרי נראה לאחת כמוני שהמדיה הזו לאט לאט תחלוף מן העולם כאחותה הותיקה מאוד - העיתונות הכתובה וגם הרדיו הרי מזמן נמצא מעבר לשיא...
ובני האדם יצרכו תקשורת בצורה ובאופן אחר.
מתוך המצב האמור, כאשר ערוצי הטלביזיה הם עסקים פרטיים לפני שהם אידאולוגיות של תקשורת או מה שפעם חירטטו לנו ש'זכות הציבור לדעת'... וכאלה
ציפיתי שבעלי ההון שמחזיקים בתקשורת הזו... יעשו מאמצים על אנושיים להגיע לכל סלון של בית ולכל חדר מחדרי דירה...
והנה...
שניים מתוך 3 ערוצים (11 לא נצפה אבל ממומן ע"י האזרחים שאינם צופים בו), בכלל ויתרו על הפוטנציאל של עצמם אפילו...
13 ימכר מדווחים בפייסבוק, ימכר לאיש תקשורת שמחזיק בערוץ i24...
ה-dna של הערוץ יתהפך... עולזים בציבור מיחלים לאח מתחדש לערוץ 14...
ואני? אני את עצמי נתתי ל-14 ולא לתחליפים... 13 ויתרה עלי? הגט שריר וקיים. תודה...