ערוץ 13 אמור להימכר...

ריקי זו אני

Well-known member
בעידן שדור הילדים שלנו אינו צופה באחד מערוצי הטלויזיה הישראלים, כאשר 20% מהאוכלוסיה הישראלית צופה בערוצים דוברי ערבית... וכאשר 20% אינם צופים בערוצי הטלביזיה כי הם חרדים ועוד כהנה וכהנה שאינם צופים כי דתיים לא חרדים...
הרי נראה לאחת כמוני שהמדיה הזו לאט לאט תחלוף מן העולם כאחותה הותיקה מאוד - העיתונות הכתובה וגם הרדיו הרי מזמן נמצא מעבר לשיא...
ובני האדם יצרכו תקשורת בצורה ובאופן אחר.
מתוך המצב האמור, כאשר ערוצי הטלביזיה הם עסקים פרטיים לפני שהם אידאולוגיות של תקשורת או מה שפעם חירטטו לנו ש'זכות הציבור לדעת'... וכאלה
ציפיתי שבעלי ההון שמחזיקים בתקשורת הזו... יעשו מאמצים על אנושיים להגיע לכל סלון של בית ולכל חדר מחדרי דירה...
והנה...
שניים מתוך 3 ערוצים (11 לא נצפה אבל ממומן ע"י האזרחים שאינם צופים בו), בכלל ויתרו על הפוטנציאל של עצמם אפילו...
13 ימכר מדווחים בפייסבוק, ימכר לאיש תקשורת שמחזיק בערוץ i24...
ה-dna של הערוץ יתהפך... עולזים בציבור מיחלים לאח מתחדש לערוץ 14...
ואני? אני את עצמי נתתי ל-14 ולא לתחליפים... 13 ויתרה עלי? הגט שריר וקיים. תודה...

ortodox

Active member
ההשפעה של ערוצי השידור הללו עצומה, לא פחות מכך. הדוגמה הבולטת היא ערוץ 14 שאחוזי הצפיה העולים בו מחלחלים גם למדיה החברתית, די לראות כמה מהביטויים שהם פרי הגותם של בכירי שדרניו, מגל עם " ערוצי התבהלה ", ברדוגו עם " מפלגת סלאח א דין ", כהן אליה עם " היוריסטוקרטיה " וכיו"ב ששגורים גם כאן הם חלק מהשפה הרווחת, בכדי להבין את אפקטיביות שטיפת המוח שמתבצעת שם בערוץ. לא לחינם השקיע ומשקיע נתניהו כל כך הרבה מאמצים בגיוס ערוצי תקשורת כאלו לצבא התעמולה שלו. גם בערוצים הנתפסים כאל ג'אזירה מקומיים יש מאחזי ימין ביביסטי די איתנים, אילה חסון בתאגיד, עמית סגל בערוץ 12. צרוף ערוץ 13 לחגיגה ישלים באופן כמעט סופי את העבודה.

ריקי זו אני

Well-known member
ההשפעה של ערוצי השידור הללו עצומה, לא פחות מכך. הדוגמה הבולטת היא ערוץ 14 שאחוזי הצפיה העולים בו מחלחלים גם למדיה החברתית, די לראות כמה מהביטויים שהם פרי הגותם של בכירי שדרניו, מגל עם " ערוצי התבהלה ", ברדוגו עם " מפלגת סלאח א דין ", כהן אליה עם " היוריסטוקרטיה " וכיו"ב ששגורים גם כאן הם חלק מהשפה הרווחת, בכדי להבין את אפקטיביות שטיפת המוח שמתבצעת שם בערוץ. לא לחינם השקיע ומשקיע נתניהו כל כך הרבה מאמצים בגיוס ערוצי תקשורת כאלו לצבא התעמולה שלו. גם בערוצים הנתפסים כאל ג'אזירה מקומיים יש מאחזי ימין ביביסטי די איתנים, אילה חסון בתאגיד, עמית סגל בערוץ 12. צרוף ערוץ 13 לחגיגה ישלים באופן כמעט סופי את העבודה.
בדיוק זה...
אמנם השמאלנים (בעיקר העשירים מאוד מספר תוכם) מתעלמים מהעובדה שישנם במדינת ישראל ביביסטים... חחחח סה"כ מיוצגים ע"י עד 68 מנדטים כולל 20% חרדים לא צופים... אבל גם לשמאלנים יושבת אוכלוסיה של 20% ערבים... אז מה עושים הסוחרים??? זורקים את סחורתם למזבלה...

Harrington

Well-known member
מנהל
ההשפעה של ערוצי השידור הללו עצומה, לא פחות מכך. הדוגמה הבולטת היא ערוץ 14 שאחוזי הצפיה העולים בו מחלחלים גם למדיה החברתית, די לראות כמה מהביטויים שהם פרי הגותם של בכירי שדרניו, מגל עם " ערוצי התבהלה ", ברדוגו עם " מפלגת סלאח א דין ", כהן אליה עם " היוריסטוקרטיה " וכיו"ב ששגורים גם כאן הם חלק מהשפה הרווחת, בכדי להבין את אפקטיביות שטיפת המוח שמתבצעת שם בערוץ.
הסיבה שהביטויים האלה תופסים היא לא בגלל שמישהו מעביר שטיפת מוח לאחרים, אלא בגלל שהם מבטאים את מה שחשבו צרכני הערוץ זה מכבר וכעת בא מישהו ובגלוי-פומבי שם על זה את האצבע ונותן לזה שם. זה נוח לאנשים, נותן להם הרגשה טובה מכמה בחינות. ממילא, מאחר ומדובר בהגדרה שגם כך חשבו עליה בנוסח כזה או אחר, הם ישתמשו בה בהמשך דרכם. אך טבעי הדבר (וכמובן לא שונה מכפי שעובד אצל הצד השני, ע"ע 'מכונת הרעל' למשל).

ortodox

Active member
הסיבה שהביטויים האלה תופסים היא לא בגלל שמישהו מעביר שטיפת מוח לאחרים, אלא בגלל שהם מבטאים את מה שחשבו צרכני הערוץ זה מכבר וכעת בא מישהו ובגלוי-פומבי שם על זה את האצבע ונותן לזה שם. זה נוח לאנשים, נותן להם הרגשה טובה מכמה בחינות. ממילא, מאחר ומדובר בהגדרה שגם כך חשבו עליה בנוסח כזה או אחר, הם ישתמשו בה בהמשך דרכם. אך טבעי הדבר (וכמובן לא שונה מכפי שעובד אצל הצד השני, ע"ע 'מכונת הרעל' למשל).
העובדה שכינויים מתקבעים באופן הזה והופכים להיות חלק מז'רגון רווח מלמדת בהחלט על הצלחת שטיפת המוח. אתה יכול לסובב את הדברים איך שתרצה ולקרוא למסובב סיבה, עניינך. מבחינה מתודית יש פה בהחלט תהליך מאוד מדאיג, את הצד שלי ודאי, שמראה את עומקה והשתרשותה של שטיפת המוח אליה התייחסתי, אין פיקפוק, אין שאלה, אין היסוס, יש פה הטמעה טוטאלית של מסרים באופן כמעט אוטומטי.

Harrington

Well-known member
מנהל
העובדה שכינויים מתקבעים באופן הזה והופכים להיות חלק מז'רגון רווח מלמדת בהחלט על הצלחת שטיפת המוח. אתה יכול לסובב את הדברים איך שתרצה ולקרוא למסובב סיבה, עניינך. מבחינה מתודית יש פה בהחלט תהליך מאוד מדאיג, את הצד שלי ודאי, שמראה את עומקה והשתרשותה של שטיפת המוח אליה התייחסתי, אין פיקפוק, אין שאלה, אין היסוס, יש פה הטמעה טוטאלית של מסרים באופן כמעט אוטומטי.
נו טוב, אם כך נראה שאין מנוס ובהחלט עליך לשבת ולדאוג ברמת רצינות גבוהה עד קשה 24/7 (לפחות). בהצלחה עם זה :).

משתפרת1

Well-known member
אם כבר מדברים על ערוץ 14, ערוץ התעמולה וההסתה שמשתמש בשקרים כדי לשטוף את תודעתם של צופיו- היום פרסם הערוץ ידיעה על פטירתו של מתי כספי כשעם הידיעה מוקרנת תמונתו של ג'פרי אפשטיין. אף אחד לא ישכנע אותי שמדובר בטעות. דעותיו השמאלניות ביותר של מתי כספי ידועות, והקישור בין כספי לבין האיש המפוקפק הזה- מכפיש את מה שנשאר משמו של כספי.
1770567016420.png

למעלה