ערוץ 10 ו"אנג´ל"

ANGEL N

New member
הודעה לרינת!!

אני מצטער שאני לא עונה לך להודעות, פשוט משום מה אני לא מצליח להכנס להודעות הפרטיות שלי. אני מקווה שזה יסתדר בהמשך. בטח זה יהיה בסדר כבר מחר :(

ד י י ז י

New member
אם כבר , אז כבר..

העונה החמשית תשודר בביפ (לכל הספקנים שלא האמינו!) וזה בטוח! עד עכשיו , פחדתי לסמוך על זה , למקרה שהם יתחילו את העונה הראשונה שוב אבל הם מפרסמים את זה באתר שלהם והכל אז yay!

idan3k

New member
יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום

יאללה מסיבה כולם את הTHEME של אנג´ל בקולי קולות... P-A-R-T-Y
רק בלי
ו-

Skunk On Wheels

New member
*מחפש ברשימה של הווינאמפ....

*בוהה בשמחה באייקון שכתוב לי אנג´ל בפונט של הסדרה על מסך הפלאפון שבטעינה (הצלצול הוחלף אבל מהמנגינה של אנג´ל למאסטר אוף פאפטס..)

talrv

New member
יששששש!!!

גם אנג´ל מהתחלה, וגם באפי עונה חמישית עם תרגום..... מצויין להשלמה של הפרקים שהפסדתי!! תודה לך ערוץ 10!! "מכל הסדרות נקנו כל העונות, גם העתידיות".. כל העונות של אנג´ל! יאיי.. יש לי הרגשה שאפשר לסמוך יותר על ערוץ 10 מאשר ערוץ ביפ..... IWRY על מסך הטלויזיה
תענוג!

ANGEL N

New member
גם אני חושב...

אני כל היום עם חיוך על הפנים ואפילו צוחק ואנשים בעבודה לא מבינים למה אני תפאום צוחק

~*~gaL

New member
אני אתן לסדרה עוד צ´אנס...

ואני חושבת שכבר כדאי לי למצוא קלטת לפרק השלישי, כי הבנתי שהוא מצויין...

ScoobyGang girl

New member
אז מה אתם אומרים...?

שווה לי להתחיל לראות את אנג´ל? כי אחרי הפרק הראשון שראיתי ב"סטאר", ויתרתי... מחכה להמלצות.......

אל תוותרי

גם אחרי כמה פרקים של העונה הראשונה, היא עונה ראשונה ולא מבטיחה הרבה חוץ ממספר פרקים טובים, בהם הסדרה אנג´ל נשענת על באפי. העונה השנייה מאוד משתפרת, והעונה השלישית נהדרת. (אומרת אחת שלא אהבה את הראשונה של אנג´ל בכלל, וחשבה שאין תקווה..) ואל. ואל.

רינת4

New member
בטח שכדאי!!!!

קריאות האושר כאן אומרות לך כלום??? אמנם העונה הראשונה פחות טובה,אבל בעונה השנייה הסדרה בהחלט תופסת תאוצה. הבעיה בעונה הראשונה היא שניסו לחקות את מה שהצליח בבאפי. אבל ברגע שהסדרה קיבלה חיים משלה היא השתפרה פלאים!! באמת שכדאי ומומלץ בחום.

וולי

New member
אני באותה דילמה...

ראיתי 2 פרקים והיה ממש משעמם וויתרתי, אני גם לא כל כך אוהבת את הדמות אנג´ל (give me angeleus anyday!)אבל אולי כדאי לתת הזדמנות שנייה...

dawn 14

New member
אבל יש בערוץ 10

המוןןןןןןןןןןןןן פירסומות, אבל לפחות הפרסומות קצרות.

למעלה