ערוץ 10 ו"אנג´ל"

B a n j o

New member
יש!! יש!! יייייייייייייייייישששש!!

זה סופי ערוץ 10 קנה את אנג´ל ואת כל העונות שלה כולל העתידיות ! הסידרה תשודר החל מהשבוע הראשון של מרץ זה כתוב ב"רייטינג" היום ויש שם אישור של ערוץ 10

WillowFreak

New member
יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש!!!

יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש !!!!!!!!!!!!!!!!! ובמילה אחת מסכמת.... : YEY יש אלוהים.... תבורך ערוץ 10 !!!! Now.... What about Buffy? :-*

רינת4

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף! הייתה לי הרגשה שיהיה טוב. ערוץ 10 הזה מתחיל להשתפר מיום ליום. הוא ישדר את זינוק לאתמול,ועכשיו את אנג´ל... כל הכבוד להם!

ANGEL N

New member
ערוץ 10, בשביל זה יש טלויזיה!!!!

איזה תותחים, סוף סוף, אחרי 4 שנים שהסידרה המצויינת הזאת משודרת משהוא חכם קונה אותה. אני חייב לציין שזה ששתי העונות הראשונות לא ישדרו במקביל עם העונות של באפי קצת יהרוס. במיוחד העונה הראשונה שקשורה ביותר לעונה הרביעית של באפי. אבל שטויות העיקר שנראה את זה שוב עם תרגום, ועכשיו נשים לב לכל הדברים (אני מודה שאת הפלשבקים לעבר בעונה הראשונה לא כ"כ הבנתי כי היה להם מבטא חזק). משהוא יודע איזה עונות הם מתכוונים להקרין בהתחלה, הלואי והם יקרינו את הראשונה השניה והשלישית ברצף ובאיזה שעה ? בעצם עדיף שיקרינו את השלישית לפני סטאר וורלד. צריך להכין קלטות, יו איזה כיףףףףף.

ד י י ז י

New member
The ... who whating how with huh?

יאאאאאאא!!! אנג´ל בערוץ ישראלי!!! עם תרגום והכל!!! if only you could hear me screaming!! I´M HAPPY!!! תודה! עשיתם לי את היום! (ובנקודה הזאת אני אתחיל להיות מפחידה..)

WillowFreak

New member
yey../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוגי בוגי בוגי!!!! בוגי בוגי בוגי!!!! באמת?!?

../images/Emo66.gif..

משאלתכם התגשמה
תכינו הקלטות, ואם יש לכם את העונה הרביעית של באפי, כדאי מאוד לראות במקביל את פרקי פיית´ ואת שאר הפרקים הקרוס אוברים. זה חלק מהכיף. ואל.

Buffy1

New member
אני רואה שהקדמתם אותי ../images/Emo13.gif

מה לעשות, אני קמה מאוחר.
Anyway, עוד היום אני אביא לכם קישור רשמי להודעה. ואני אסכם את ההודעה עם: WOOOOOOOOHOOOOOOOO

idan3k

New member
יאא שמישהו ישאל אם זה יהיה כל יום

או פעם בשבוע כי זה יקח יותר מדי זמן להתקרב לארה"ב כשזה פעם בשבוע ובכלל אם יהיו הפסקות בין העונות...

חדשו תטובות מזה כמה שבועות!!!!!!

האושר שמחה מרגישים את זה גם??? ומצד שני עכשיו אנשים בארץ ידעו מי זה דיויד ומי זה אנג´ל נקווה שלא תהיה מסחריות;)

ANGEL N

New member
כבר התחילו התלונות?

לדעתי הם ישדרו את זה בשידור שבועי, ואין לי בעיה עם זה. אם ישדרו את העונה הראשונה השניה והשלישית ברצץ אני אשמח מאוד. בוא נקוה שהעונה השלישית (למרות שלא נראה לי) תשודר לפני שהיא תשודר בסטאר וורלד!

את העונה השנייה והשלישית

צריך|סדגש לראות ברווחים כלשהם, בניית מתח(כמו שאמרו כאן כבר) בעונות האלה זה דבר ממש חשוב.. ואל.

רינת4

New member
אולי...

אבל אני גם ככה במתח כבר,וכבר ראיתי את עונה 2,אז הייתה לי מספיק הפסקה. אז לא איכפת לי שישדרו הכל ברצף. למרות שאני בספק. אני לא מכירה כל כך את ערוץ 10... הם עושים עונות כמו ערוץ 3?

למעלה