ערוץ הונגרי ב-YES

avrishacham

New member
ערוץ הונגרי ב-YES

דיברתי זה עתה עם דובר YES והוא אמר לי: 1. פנייתי תועבר להנהלה. 2. הערוץ הרומני הנוסף הועלה בעקבות פניות צופים רבים. 3. הנהלת YES מעוניינת לספק ערוצים שהצופים מעוניינים בהם, אם יהיה מספר רב של פניות בנושא, הם ישקלו להעלות גם את DUNA. אין צורך בעצומה, אני מציע, כי כל אחד בנפרד יפנה לנציג החברה ב-YES, יזדהה כמנוי ויבקש להעלות גם את DUNA. אלה שאינם מנויי YES, יכולים גם לפנות, אבל עליהם לציין, כי אם יהיה ערוץ הונגרי, הם ישקלו לעבור ללווין. מספר הטלפון, שיחת חינם, 1-800-20-8000 אברי

יוליקה

Member
מנהל
אברי, הייתי מינוייה של YES

כמה שנים. בכל שנה שחידשתי את המינוי הבטיחו לי שהשנה יעלו את DUNA. תחילה אמרו לי כאשר יעלה הלווין החדש. אח"כ שהלווין עלה עברה שנה ולא חוברתי. בכל פעם במשך אותה השנה שוחחתי אין ספור פעמים ובקשתי נירשמה. לאחר כארבע שנים הודעתי להם שאני מתנתקת עד שיחבו את DUNA. כעת אני חוברת ל-HOT יש לי את DUNA. האיום שכשהם יחברו את DUNA אני אחזור אליהם... לא מזיזה להם.

avrishacham

New member
Yes

צלצלי להם, ספרי לנציג החברה את אשר סיפרת כאן. נראה לי שאת מה שהרומנים הצליחו לעשות, נוכל גם אנחנו אם נתארגן, נצלצל וננדנד להם מספיק.

טומי*

New member
לפי התשובה שקיבלתי מהם בכתב....

זה נראה אחרת...אבל הבטחה שהם ישקלו שנית את עניין השידורים של ערוץ הונגרי. הבת מכירה את מנהל התוכן של YES דרך מקום עבודתה, הבטיחה גם שתדבר איתו בשבוע הבא. מקוה שהכל יחד אולי יעזור.

תודה על הפניה

אני במשא ומתן איתם כבר שנתיים וכל פעם אותם הסיפורים וזה לא נכון שלא פונים אליהם דיברתי ושלחתי עשרות פקסים ופניות ומה לא כתבתי כלום לא עזר

edita

New member
תשובה

לאבריש שלום! לצערי ההונגרים בארץ לא עושים שום דבר למען שיהיה עוד תחנה הונגרית למשל או תחנה הונגרית ביש כמו שאתה כותב ואני חושבת שיש די הרבה הונגרים בארץ שיכולים להשפיע ולא עושים דבר למען זה אולי מי שקורא את מה שכתבת אולי יעיר כמה הונגרים ואולי יהיו שנויים לרוסים יש כמה תחנות כי הם משפיעים ומקבלים מה שהם רוצים בכבוד רב אדית מהדרום

עב

New member
עם כל הכבוד להונגרים, ויש כבוד

איך אפשר להשוות מיליון דוברי רוסית לכמה עשרות אלפי דוברי הונגרית???

avrishacham

New member
איכות?

יכול להיות שאנחנו איכותיים - אם כי גם בציבור הרוסי יש איכויות רבות! - אבל פה הכמות היא הקובעת. אילו היו אפילו 1000 פניות ל-YES היה זז משהו.

ronymp

New member
הרגע שוחחתי עם YES

איזה בירוקרטיה - חבל"ז .... דיברתי עם איש שרות שהעביר אותי לשרות לקוחות ( נצידה בשם עופרי ) שהעבירה אותי למכירות שהחזירו אותי חזרה - לשרות לקוחות ( לבחורה נחמדה בשם פולי ) שהיא מעבירה " משוב והצעת ייעול - הלאה ..... " ממליצה לנסות לברר בעוד שבועיים ..... הצגתי אגב בפני , את עצמי שלקוח של המתחרים - של HOT ( מה שאגב עד כה נכון ...... ) ושגרה אצלנו בבית אימי - שדוברת רק הונגרית ויידיש ואני מבקש לברר לפני שאני עוזב את השרות הנוכחי בו יש את ערוץ DUNA - האם יש להם , ל- YES ערוץ הונגרי כלשהו כולם בדקו וענו שאין כרגע - אבל אולי בעתיד יהיה .... הבהרתי שזה מה שיקבע אם אעבור או לא - כי כרגע יש לי חלופה הונגרית הבהרתי שאימי לא דוברת אף שפה אחרת - אלא יידיש ושאלתי בציניות אם אולי יש להם ערוץ ביידיש - כמובן שנעניתי בשלילה בקיצור - "סגרנו" שהיא מעבירה "משוב והצעת ייעול - הלאה ....." ואני אנסה לברר בעוד שבועיים - או דרך עידכון שיקבלו מנויי YES אז זהו בינתיים ..... אם משתתפי פורונום נוספים ייעשו כמונו - נשמח לכל לחץ נוסף על שהיא מעבירה " משוב והצעת ייעול - הלאה ..... " אז זהו .... נשמח לכל לחץ נוסף על YES מחברי פורום נוספים - וחבריהם ונשמח לקבל עידכון - אם יהיה כזה והם יצרפו ערוץ הונגרי שבת שלום לכולם בינתיים רוני

avrishacham

New member
YES

תודב לכל הפונים ולכל אלה שעדיין ייפנו. אני חוזר על מספר טלפון החינם 1-800-20-8000. יש להקיש '1' לעברית וכאשר מקריאים את התפריט, להקיש '9' אז מקבלים ישר נציג שירות. זה לא שייך למכירות, או לשירות. נציג השירות עמו דברתי, נדמה לי רוני, היה אדיב ביותר, הקדיש לי זמן וכאשר אמרתי לו שיש יותר הונגרים בארץ מאשר רומנים, הסביר לי שהוא עצמו קיבל מספר פניות בעניין הערוץ הרומני. לדעתו, הלחץ, הפניות מועילים. (הוא גם אמר לי, כי ש-HOT התחברו באופן בלתי-חוקי ל-DUNA ועתה יש להם התדיינות משפטית בנושא). אני מקווה, כי במאמץ מרוכז מצליח להשיג משהו. אנא פנו גם למכריכם דוברי ההונגרית ובקשו מהם גם לצלצל. אינכם יכולים לפנות בשם כמה אנשים, כל בית-אב חייב לפנות בעצמו. סוף שבוע נעים!

DGL242

New member
אורישם בקשר לאיכויות של הרוסים

אל כולם כמובן אני יכולה להעיד היום יותר מאשר בעבר. אף פעם לא חשבתי שיש איכויות אצלהם ישנה שכבה לא עבה של איכות והרבה מאוד מאוד לא איכותי בלשון המעטה.הם קרעו את המדינה שלנו בכל הכיוונים,התרומה שלהם מתגמדת מול הנזק.אי אפשר להאשים אותי בהפלייה אבא של רוסי וגם בעלי מרוסיה.

avrishacham

New member
הרוסים

אני מצטער, אבל אני חייב להסתייג. לא ערכתי מחקר בנושא, אבל כל עשרות הרוסים שהכרתי הם אנשים סימפטיים, אינטליגנטים, משכילים, אוהבי מוסיקה והתרומה שלהם לארץ כבירה. אינני רוצה לפתוח וויכוח בנושא, אינני מאמין בכך שניתן לדון לחובה, או לזכות ציבור שלם, יש בכל עם ועדה יחידים שליליים, אבל הרגשתי חובה להגן כאן על ציבור שהושמץ לדעתי. אברי

DGL242

New member
לידיעתך על כל תיק חקירה של ישראלי

אני מקבלת 5 תיקים של רוסים .

avrishacham

New member
חקירה

סליחה? מי הוא ישראלי? אני? את? העולה שהגיע לפני 10, 20, 30 שנים? ומי הוא רוסי? זה שהגיע לפני כמה שנים? מתי עולה הופך לישראלי ומי מנהל סטיסטיקות כאלה: כך וכך 'ישראלים', כך וכך 'רוסים'? כמעט ואמרתי משהו נוסף, אבל הבלגתי.

יוליקה

Member
מנהל
אני כל כך מסכימה עמך

אי אפשר לעשות הכללות על אף עדה במדינת ישראל. יש כאלה שגם אחרי 20 שנה עדיין לא מרגישים ישראלים. כשגרתי בדימונה - קשה היה לי לקבל את הקביעה של חלק מהתושבים שגרו ביישוב כבר יותר מעשרים שנה ואולי שלושים שאמרו: "במרוקו היה לנו יותר טוב". והם ישראלים לכל הדעות. לכן כמה שנים צריכים לעבור עד ש"עולה" יהפוך לישראלי? זה תלוי באדם ולא במוצא שלו או כמה שנים הוא בארץ.

למעלה