ערוץ הונגרי ב-YES

יוליקה

Member
מנהל
ממה הסקת זאת?

אני מבינה טוב מאד על מה את מדברת וגם אברי הבין. אבל את עושה הכללה. גם אם הנתונים שמסרת נכונים אסור להכליל זאת על כל העליה מרוסיה. ואברי צודק כשהוא שאל מתי אדם מתחיל להחשב לישראלי? אני מניחה שאינך מתכוונת רק לאלה שנולדו פה....

יוליקה

Member
מנהל
גם לעליה האחרונה מלאו כבר 15 שנים

העליה החלה בסוף ה-80 תחילת ה-90.

Netel

New member
מדוע להשמיץ את HOT?

יש תכנים וסרטים וערוצים שיש בHOT ואין בYES ולהפך. אני עונה למאות לקוחות ביום ואף פעם לא השמצתי את החברה המתחרה. יש את דונה גם בערוצים אנלוגים וגם בדיגיטלים-ואם זה לא היה חוקי בשניה משנים תדר ואין שידור.

יוליקה

Member
מנהל
רציתי רק להגיד

רוני, את מה שאתה עברת עם YES אני עברתי המון פעמים עוד כשהייתי מינויה שלהם. אולי בקרוב... אעביר את בקשתך הלאה... תנסה בעוד חודשיים... כרגי אין תוכניות... ועוד.. ועוד... בעניין רומנית - אתם שוכחים את הפועלים הזרים הרומנים. פתיחת ערוץ רומני נוסף נועד בעיקר עבורם. אגב, ב-HOT רומנית זה בתשלום בניגוד להונגרית שזה חינם.

agibagi

New member
אני מנויה בHOT,אבל...

רצינו פעם לעבור ל-YES ואחת הסיבות שלא עברנתי בגלל שלא היה DUNA. מאז שאני רואה זה בתשלום נפרד! אני מוכנה להרים טלפון שוב בשביל הסולדיריות ההונגרית לדרוש שיעשו גם בYES ,אבל מאז שביקשנו עברה כבר שנה ולא עשו כלום !!! וחבל הם המפסידים העיקריים שאני לא משלמת עבורם. אני לא רואה הרבה את DUNA אבל יש לפעמים תוכניות מוזיקה שאני ממש נהנית לראות, כמו סל הבקשות בעה 14.00 כל יום,חבל שמדברים הרבה...

B T1

New member
בדיחה על YES....../images/Emo6.gif

סמוך לאחד מבתי המלון בבודפשט, עומדת זונה כפרית. כרבים בהונגריה, השפה היחידה שהיא דוברת, היא שפת אמה, הונגרית. בא תייר אמריקאי, מסתכל על הגברת הנראת לא רע ושואל אותה:LADY, YOU SPEAK ENGLISH. מפני שלא מבינה, לא מגיבה. התייר חוזר שנית ושואל:LADY, YOU SPEAK ENGLISH? האישה עדיין לא מבינה את הנאמר, והתייר חוזר על שאלתו כבר בפעם השלישית:?LADY, YOU SPEAK ENGLISH ? YES?YES ואז האבינה האישה את שתי המילים האחרונות, אמרה לו: HAT HA NAGYON AKARJA AKKOR JEVEK

יוליקה

Member
מנהל
לצופי HOT

השבוע כמעט כל יום היה בערוץ 15 סרט הונגרי. סרטי איכות מהסוג שרואים בדר"כ בסימינטק.

למעלה