ערה ?

תפרוש, תפרוש...

אני הולך, אני באמת הולך, אוטוטו אני הולך, רגע - עוד דבר קטן נשאר לי לעשות ואני הולך. מזכיר לי כמה פוליטיקאים בארצנו הקטנטונת :))

b e c k y

New member

באמת? "רזית" זה ה "ערה?" החדש? יש לי ידיד פייסבוק שכל פעם שואל "רזית?". רק אתמול, אחרי שהחלפתי תמונת פרופיל, הוא שאל אותי שוב. חשוד מאד! אולי במקום לכתוב שלו שלצערי, לא. הייתי צריכה לומר לו שמר פמיניסטי אמר שאני צריכה להגיד כן, ולרוץ להזדיין איתו, אפילו אם שכחתי את הרגש בבית. אחרת, ירחם השם, אני עשויה לא להיות מודרנית. ועוד שאלה, מודרנים, (כאלו שמזדיינים כי היצר גובר עליהם, מתחזקים יזיזים ולא מתחתנים אף פעם) עושים את זה כמו ארכאיים או שיש תנוחות מודרניות אופייניות?

צריכה הבהרות

אם התחתנתי בעבר, יש לי ילדים ואין לי שום רצון להתחתן ו/או לעשות עוד ילדים, מותר לי כבר לתחזק יזיזים או שעדיין אסור לי? האם במידה ואני רוצה/יכולה, האם מדובר על תחזוק יזיז אחד או שאפשר יותר? אם אני מתחזקת יזיז של הרבה שנים - האם אני מוכרת כידועה בציבור שלו או הוא שלי? תגדירי רגש... כי את המתוחזק שלי אני דווקא מאוד אוהבת כאדם אבל אין לי שום רצון להיות בת הזוג שלו ו/או להתחייב לו בלבד. האם מבחינתך תשוקה ויצר הם לא רגשות? וכן - במקומות מסויימים ה"רזית" החליף את ה"ערה", בוקר טוב אליהו :))

b e c k y

New member
יש לך בקשות קשות.

א. אין לי שום דרך להגדיר את הרגש שלך. ב. תשוקה היא יצר - לא רגש. (כמו רעב או צמא) כשמישהו תוקף מינית אומרים ש"גבר עליו יצרו" לא "גברו עליו רגשותיו".

עוקצני

New member
הלכתי לבדוק את העניין

במילון אינטרנטי מסויים נכתב: יֵצֶר רצון, דחף, תשוקה, נטייה טבעית רגש הערך לא קיים במילון חכמים אלו ...

אז כנראה שאני יוצאת דופן

אני אוהבת אני שונאת אני חושקת אני רגועה אני עצבנית כל אלו מבחינתי הם רגשות לגיטימיים לכל דבר. מאידך - רובנו לפחות אנשים יצריים עוד מתקופת אדם וחווה וכן - גם יצרים כדאי למלא כי חוסר מילוי שלהם יגרום לנו להיות מתוסכלים ועצבניים.

b e c k y

New member
כולנו ככה מותק.

הבעיה מתחילה כשיש בילבול בין "רוצה" ל"צריך". וכשנוצרת בעיה בתהליך החיברות של אדם שמונע ממנו את ההבחנה בין הכרח לבין צורך נשלט או ניתן לדחיה. "מותר האדם מן הבהמה" - זה בדיוק זה.

ולמה זו בעייה?

אני לא צריכה סקס, אני רוצה סקס. זה לא צורך בלתי נשלט אבל אין ספק שעבורי לפחות אין לי שום סיבה שלא לספק את הצורך הזה. זה בדיוק היתרון שלי בלהיות גרושה, לא חייבת דין וחשבון לאף אחד על מה שאני עושה בלילות ובטח שלא עם מי, כמובן כל עוד נשמרים כללים מסויימים שגיבשתי לעצמי וחשובים לי יותר מכל דבר אחר בחיים. מותר האדם מן הבהמה? גם בטבע יש סוגים שונים של משפחות בע"ח, ביניהם נקבות שעוד בזמן ההמלטה מפרישות הורמון ייחום, בע"ח שמזדווגים לצורך ההנאה ובע"ח שמזדווגים אך ורק לצורך רבייה. אז מה זה אומר עלינו? שהרי גם בינינו יש מכל הסוגים ומכל המינים ...

b e c k y

New member
לצערי אני חייבת להסכים עם YE היום

את הכדורים ומהר, היום. מה נסגר אתך?

אני אסביר לך לאט יותר

כדי שתביני מהר :) מה נסגר איתי? א נ י ל א ע ס ו ק ה א ו י ו ת ר נ כ ו ן מ נ ס ה ל ל כ ת ע ם ה ק ו נ צ נ ז ו ס ת ו ך כ ד י כ ת י ב ה ב פ ו ר ו ם ז ה א ו ב ח י י ם ב כ ל ל . ה י ו ת ו א נ י ד ו א ג ת ל מ ל א ח ש ק י ם / י צ ר י ם / ר ג ש ו ת ב א ו פ ן ת ד י ר, ר מ ת ה א נ ד ו ר פ י נ י ם א צ ל י ג ב ו ה ה, מ ה ש מ ו ר י ד א ת ה ס י כ ו י ל צ ו ר ך ב כ ד ו ר י ם . יכולה להגיד את אותו הדבר עלייך? כי יש לי דיבור עם איזה אחד שמתמחה בכדורים, לסדר לך משהו ???

b e c k y

New member
אני מציעה לך

להיות קצת יותר עסוקה. נראה לי שיש לך יותר מדי זמן פנוי.

ye44

New member
יוצאת דופן ?

את מתכוונת יצאת מדעתך
את לא אוהבת רק שונאת רק עושקת את האקס לא רגועה ורוב הזמן עצבנית
ברור שאת אישה ייצרית יצר הרע דבק בך

זה דווקא מאוד ברור

בוודאי שיש פער. לא מאמינה שיש פה יותר מדי צדיקים וצדיקות שמעולם לא החזיקו יזיז/ה. כמו שכתבתי - גם מהדרך צריך לדעת להנות...

למעלה