ערה ?

sumerfield

New member
לא נתווכח אחי

<אבל אני חייב לציין שאם אני לא אוהב רגלי צפרדעים למשל, אין מצב שאני נופל בזה, גם אם הגישו את זה על מצע של רוקט אפגאני>

b e c k y

New member
אורגיות אצל אוליגרכים
?

תשמע, הכנסת אפילו אותי לחרדות ביצוע. זה נושא שלא חשבתי עליו מעולם, ועכשיו אני חייבת לקחת אותו בחשבון ולהתחיל להתארגן. מה יהיה אם אוזמן לאורגיה אצל אוליגך המחמד שלי? מה ללבוש? בלונד חובה ?(כי אני לא צובעת, אבל אם חייבים, אז חייבים), מה מינימום גובה העקבים? כי אם שמים אותי על עקבים רציניים, אני נהיית 1.90 ואני לא יודעת מה הגובה של אוליגרך מצוי. אוליגרכים אוהבים Cup C? D? DD? E? חייבים לדעת רוסית או שמספיק לדעת לעשות "כן" עם הראש? מה הסיכויים שלי להיות מוזמנת לאורגיה אצל אוליגרך אם עברתי כבר את גיל 22? אוליגרך זה טעים?

הם אוהבים

בעיקר וודקה השאר כבר מסתדר לבד <כמוטו המפורסם: אין אישה לא יפה, לפעמים אין מספיק וודקה> בהצלחה!

יערית

New member
פמי..

מהמקום הריגשי בנו את רומא וגם ריסקו אותה כמעט לגמריי. מהמקום הריגשי (אגו) כבשו את טרויה, מהמקום הריגשי ירושלים נשלטה ע"י כ"כ הרבה עמים ובכל זאת שייכת לנו, מהמקום הריגשי משה שבר את לוחות הברית כי ראה את עגל הזהב ואת בני עמו עושים להם פסלים. מהמקום הריגשי דוד בגד בשאול, מהמקום הריגשי התגרשתי, מהמקום הריגשי התאהבתי, מהמקום הריגשי שיחררתי באהבה ולא באהבה... מהמקום הריגשי אני אש במיטה!מהמקום הריגשי חביבי!

אני מאד בעד

רגש ... איך אמרה לי פעם בעלת מקצוע בתחום - רגשות הם הצבעים של החיים וזה מאד נכון. הפוסט הזה בא "לקעקע" את השימוש ברגש כתירוץ אנכרוניסטי, שכבר לא מתאים למציאות, לסקס או היעדרו אצל נשים. כמו עגל הזהב בזמנו, וכמו הטוגות של הרומים, ועוד ... עבר זמנו בטל קורבנו ...

יערית

New member
ישנם דברים רבים שהם בגדר אנכרוניסטים

אך רגש כי לעולם חסדו! עוד הפעם אני אכתוב את זה כי זה מצא חן בעיניי: רגש כי לעולם חסדו! לא על הרגש לבדו ומאידך אין בלתו. בקיצור, הגנום האנושי עדיין לא עבר תהפוכות ונשים תשארנה נשים וגברים למרות השינוי המטרוסקסואלי שתפס עדיין ברובו יישארו גברים. ולי טוב עם זה, למה את לא מקבל את עיניין האישה על כל "חסרונותיה" עם סימן קריאה?!

רגש לעולם חסדו !

רגש רגש תרדוף סבבה, אחלה, בשמחה, אין בעיה .. לקבל את עניין האישה על כל "חסרונותיה" ! זה לא יוביל אותי (שוב) למקום שבו אותה אישה (על כל "חסרונותיה") במקום לזיין אותי תזיין לי ת'מוח עם "אני לא במצב רגשי מתאים כי הייתי עם הילדים כל אחר הצהרים/היה לי יום מעיק בעבודה/לא עשית כביסה/הרמת ת'גרביים לסל/הורדת את הקרש/סימסת לי שאתה אוהב אותי/חשבת עלי לפחות פעמיים היום/....." (כי שנינו מסכימים שזו האישה על כל "חסרונותיה" במקום הבטוח והזוגי) - לא ?

יערית

New member
לא!

בסקס אני כאישה עושה הפרדה מוחלטת בין היכולת הזוגית שלך לבין הקריעה בין הסדינים נקודה! לא כולן מסוגלות לזה, יש כאלו שעושות חיבור ריגשי לפעולות בית, בילויים וכל מיני מצבים אחרים, אבל אם גבר יתנהג בצורה מבזה ומשפילה, זה בהחלט יוצר מצב של טורן אופ בדיוק כמו שאני אקטין גבר ואבזה אותו ואיך אומרים... ביצועיו יהיו פאקקט אם בכלל. עד לרגע שנכנסים לסקס הכל טוב ויפה, ברגע שנכנסים למוזה, זה רק זה נקודה.

אשרייך ..

זו לטעמי הגישה הנכונה .. (בלי הבדל מינים) ועדיין נשאלת השאלה - למה את חריגה ? :)

יערית

New member
ביננו מבלי שאף אחד ישמע

יש בי צד גברי מסויים שפועל כך, כפי ששי לגברים צד נשי, בי הצד הגברי היה טמון מאז ומתמיד ולכן...יש בי יכולת להבחין לכם בין "הציציות".

יערית

New member
שנייה

בדיוק חשבתי על תנועה גברית מגונה,אבל בכל זאת אני אישה בכל רמ"ח אבריי:)

Prince315

New member
WOW

לא הבנתי כלום.... יש מצב אתה מנסח שוב? אני אחרי מיגרנה מתאים לי לשלוף ציפורניים עכשיו...

רזית ?

אני מבינה שעוד לא הפנמת שה"רזית" החליף את ה"ערה" בסמסים ובפייס :) האמת? קשה מאוד להבין למה התכוונת אבל נעזרתי בפירוש רש"י... אין ספק שהמציאות שונה בשני המגדרים. יש נשים שלא מסוגלות לתחזק קשר של סקס ללא קשר רגשי ויש כאלו שכן, בדיוק כמו שיש גברים כאלו, יש נשים שרוצות פרק ב' ויש גם גברים כאלו (יש פה בפורום כמה הוכחות חיות). ובכל מקרה - סקס הוא צורך כמו הרבה צרכים אחרים, יש כאלו משני המגדרים שיעדיפו לוותר על סקס (למרות שלהערכתי דווקא פה יש העדפה לנשים) כל עוד אין זוגיות, ויש כאלו שיגידו שאין שום בעייה עם סקס גם ללא זוגיות. מתווך יש את אלו שישאפו לזוגיות אך בינתיים גם ייהנו מהדרך. . אין כלל אחד שמתאים לכולם, כל אחד מונע מערכים, חינוך ודעות שונים ומגוונים וכתוצאה מכך גם אין מסקנה חד משמעית. מספיק ברור ???

יערית

New member
למה לא ברור?

הוא ברור לגמריי, אומנם שילש בנקודות...... אך ברור :))

ברור למי?

אני צריכה שיסבירו לי לאט כדי שאבין מהר :)). ולא יודעת מה איתך - אצלי 3 נקודות מתכוונות למשתמע ל 2 פנים ... :)

יערית

New member
אבל אבל

כבר למדת להכיר אותו, הוא תמיד כותב משהו שאינו משתמע לשני פנים, הוא עקבי בדבריו ולכן כל מה שהבנת עד כה צריך להיות ברור גם עכשיו, תלמידה! תתקרבי לשורה הראשונה כך תקשיבי טוב יותר

למעלה