ערה ?

ערה ?

בהמשך לדיון שהתפתח פה בפוסט אחר על מקומו (השונה ?!) של הסקס אצל נשים הנה טענה חדשה .... הטענות על המקום הרגשי שתופס הסקס אצל נשים הן מופרכות, והיו נכונות בעולם הישן. העולם הזוגי, הכובל והבטוח. סוג של מנגנון הגנה ? (כמו כואב לי הראש/מיגרנה .. ?) ולראיה - כותרת הפוסט ... כל אחת .. (או כמעט כל אחת) .. מחזיקה או החזיקה את מקור/ות ה-"ערה ?" ... עם קשר רגשי, בלי קשר רגשי, עם להישאר לישון, בלי להישאר לישון, עם לרדת, בלי לרדת .... עם חשק או בלי חשק - זה בסוף הסמס מה שיקבע .. אז ... די בנות .. אפשר לרענן את עולם הטיעונים .. כך שיתאים למציאות החדשה .. הגברים התפכחו ... וכן .. כשיש זוגיות - "המקום הרגשי" שב ותופס את מקומו .. שזה די עצוב .. אבל אופייני .. (נו - יש גם גברים שלא התפכחו) מי תתפוס אומץ ותודה שיש משהו בדברי ?

עוקצני

New member
מוקדם מדי להודות

קודם צריך להבין מה כתבת. בחיי, קראתי פעמיים וכל מה שאני רואה זה הרבה 3 נקודות.

קבל פרוש רש"י

תפסיקו בנות לזיין ת'מוח עם שטויות שמזלזלות באינט' ולא תואמות למציאות ההתנהגות שלכן

עוקצני

New member
אחרי שקראתי את כל התגובות

אני חושב שאתה מתחיל להבין מה כתבת. אז ככה, הטענות לא מופרכות. עדיין לא. הסקס בא ממקום רגשי, ואני מאמין שגם אצל מרבית הגברים זה כך (יש קומץ שעושה הרבה רעש כמו בכל דבר בחיים) מה שהשתנה אולי, זה היכולת של הנשים להתבטא בעניין הזה (מילולית ופיזית), ואני אישית מוצא את זה הרבה יותר מלהיב ומגרה.

הלווו ... תרגיע !

בקושי שעתיים ואתה כבר מסכם את הפוסט ? :) סבלנות .. עוד יגיעות הצדיקות שיסכימו להודות באמת .. :)

עוקצני

New member
סליחה באמת

הרי ברור מכל מה שכתבת שאתה המתנגד הכי גדול לדעה שלך, אז למה להמשיך? חוצמזה שגם ככה דרדרת אותי לתגובה רצינית, מה שיכול להזיק פלאים למוניטין המושמץ שלי. איזו בחורה תרצה אותי ככה?

סטירה ?

ממה שהצלחתי להבין ממך לפחות . . . מה רע במקום הרגשי שהסקס תופס? מה רע שסקס לא רק טכני ומגיע ממקום של יצר בלבד אלא מלווה בעוד כמה רגשות? כל אחת חייבת היום להחזיק אופציה בטלפון ל- "ערה"? יש גם אפליקציה כזו? ומי שניסתה פעם פעמיים ולא מתאים לה כל הקטע המודרני הזה כביכול מה זה אומר עליה? אשמח לשמוע תשובות על אלו בינתיים המשך יבוא . . . :)

נשיקה ?

כנראה שאני לא ברור הבוקר .... אין שום בעיה במקום רגשי שסקס תופס (אצל נשים כגברים) התייחסתי לתירוץ - ש-סקס יושב על מקום רגשי אצל נשים .. מה שהתאים לעולם הישן ולא מתאים לעולם המציאות כיום. ולא .. אין חובה להחזיק אופציה לערה ? ... למרות שאם תבדקי סביב - לרוב יש .. (עניין של צרכים ורצונות מן הסתם ... מה שמוכיח את טענתי :) ומי שניסתה פעם פעמיים ולא מתאים לה הקטע המודרני ? הממממ .... #@$%$^&&**&)()*(^&&%$^#%@$#%$#%&&

אתה באמת חושב

שזה תירוץ אצל כולן ו/או כולם? אתה באמת חושב שהעולם ה"ישן" כהגדרתך אינו קיים היום כבר? ואם יש לכולן ו/או לכולם מסביב, למעלה, למטה וגם מהצד מה זה בא להוכיח בדיוק? עדיין לא הבנתי נ.ב. לפעמים אתה לא באמת באמת יודע טוב יותר מאחרים מה הם מרגישים ורוצים

את

מכירה נשים שיגידו שסקס בשבילן אינו עניין של רגש ? מכירה הרבה כאלה ? את מכירה נשים נשואות/זוגיות - שכועסות/מאוכזבות/מתוסכלות/עייפות וזה לא ימנע מהן סקס ? לעומת כמובן נשים שאינן ... :) והעולם הישן ? כדי לא לקבור את המת, בואי נקרא לזה פרפורי גסיסה .. וזה שיש לכולן - קצת סותר את תאוריית - סקס בשבילי זה עניין רגשי .. לא ? נ.ב מעולם לא התיימרתי לדעת טוב מאחרים מה הם מרגישים ורוצים .. אני רק מאמין - שמה שאחרות/ים כותבים פה - תואם למה שהן/ם מרגישות/ים ומאמינות/ים

Prince315

New member
גם תשוקה

זה סוג של רגש... אתה לא רוצה לומר לי שגברים מזיינים ללא תשוקה... אם כן, אני כבר באמת מרחמת עליכם. יש תשוקה שמחזיקה ערב אחד ויש שמחזיקה שנים. ויש מצבים רגשיים שגם בראד פיט לא יצליח לדגדג לי, כן! אבל כשאני כועסת? זה בדיוק הזמן! ותזכור, הכל בנוי על רצף של סקאלה מסויימת, יש מזה ומזה. ועם כל פרטנר יש ריאקציה שונה.

דפנטלי !

תשוקה היא רגש חזק.. ומשמעותי .. וגם הוא נדמה שכבה כשאישה (נשואה/זוגית) כועסת/מתוסכלת (=רגשית) .. (ביטחון ומנגנון הגנה לטעמי ..) להבדיל מאישה שאינה .. ועל זה בדיוק הפוסט ... מכליל (כרגיל :), ונכון .. ?! ולענייני השונות בין פרטנרים ? לא יכול לדבר פה מנסיון משמעותי (אחרי הכל הייתי נשוי רק פעם אחת), אבל תחושתי היא שהטענה שלי תופסת גם באספקט הזה .. נקרא לזה אולי קינון וביטחון .. אנשים בקשר זוגי יישאבו לאותם דפוסים שהביטחון מקנה ..

תגיד

כגבר בוא תגלה לנו כמה סודות, האם באמת כל הגברים מסוגלים להתייחס ולקיים סקס ללא רגש בכלל? מכירה הרבה נשים נשואות/זוגיות שכועסות/מתוסכלות/מאוכזבות/עייפות שלא יוותרו על הסקס בלילה, ואתה יודע למה? כי גם אם הן כל מה שאמרת, עדיין יש שם הרבה רגשות לבן הזוג, גם כעס, תסכול, אכזבה זה רגש, גם שנאה זה רגש, כמובן שאהבה היא רגש. נ.ב. לעיתים מהאמירות שלך ניתן להבין שאתה פוסל טענה ו/או אמירה של מישהו/י אחר/ת ולא באמת מאמין למה שנאמר

נדמה שהייתי לא ברור ..

הפוסט הזה הוא לא על סקס נטול רגש (אני לא גרופי של העניין) הפוסט הזה הוא על השימוש שעושות נשים במצבן הרגשי (כשיש רגש - היינו בקשר זוגי) כדי להמנע. שימוש שהן לא עושות - כשהן לא בקשר זוגי. מקווה שעכשיו אני ברור יותר

נדמה לך רק שהיית לא ברור? באיזה שלב הבנת את זה בדיוק? בשלב ה"ערה"? ו/או בשלב שכולן מחזיקות כזה בנייד? ואם הפוסט הזה הוא על השימוש שנשים עושות במצבן הרגשי כשהן בקשר זוגי בכדי להמנע מסקס ו/או להעניש את בן הזוג בהמנעות מסקס, צ'טערת במקרה הזה אין לי הרבה מה להוסיף, לא שייכת לתחום :) נ.ב. אתה ברור יותר כשאתה מסביר לאט עם סימני ידיים ותמרורים!

sumerfield

New member
אויש...

גם לא ברור וגם לא ישר? הפוסט הזה הוא לא על סקס נטול רגש (אני לא גרופי של העניין) גברים באשר הם מטורפים על סקס נטול רגש (במיוחד אם זו הכוסית ההיא שבדיוק עכשיו נכנסה לפאב עם החברה הגמדה שלה). ככה מתחילים כל הרומנים הכי גדולים. גם סקר שנעשה אי שם הראה שמעל ל 95% מהגברים היו רוטטים מאושר אם הם היו מוזמנים לאורגיה בבית של אוליגרך (היתר פשוט כבר הפסיקו לשקר לעצמם בנושא הגודל ומעדיפים להשאר בחושך) נכון שזה בכלל לא רע כשיש גם רגשות בסיפור, אבל מי אתה חושב מאמין כשאתה ממלמל שאתה לא גרופי של הנושא? <סליחה על ההסטה מהנושא>

אתה צודק חלקית ..

לא גרופי של העניין - זו אמת זה עדיין לא מונע ליפול פה ושם :) [כמו באורגיות בבית האוליגרך .. ובוודאי בנושא הגודל ..]

למעלה