ערגה לאהבה אחרת

ערגה לאהבה אחרת

הערגה והתשוקה לאהבה ,היא זו היוצרת קשר בין האנשים הרצון להיות אוהב ונאהב , עטוף ועוטף בתוך זוגיות מצמודה והערגה והרצון לאהבה עושה את החיים לאחרים , שוברת שגרה בגדול , נותנת טעם אחר לחיים בטח שרוצה שגבר ינהג בי באדיבות וכבודלאשה כשם שאני אנהג בו בכבוד לגבר שנמצא לצידי גם שיפתח דלת ויעזור לי להכנס למכונית שלו , אם לי קשה לעשות זאת לבדי ינהג בי באבירות שבאה מחברות אהבה הדדית , אני לא תומכת בניצול אף אחד או אחת שום גבר הוא לא מובן מאליו והכל הדדי , הוא עצמו מבקש להיות עוטף ועטוף באהבה רוצה שיאהב אותי ברכות ועדינות , ידע להביע את עצמו במילים מלטפות שיהיה אמיתי לא צבוע , שיפעל מרגשות שלו שירצה לפנק אותי כשם שאני אפנק אותו כמו קשרי אהבה שהיו פעם , נאמנים ואמיתיים לא קשר לשם יחסי מין בלבד כפי שמתפתח לאחרונה אלא יחסים קרובים שחולקים חיים ואהבה , חיים משותפים עם חופש אישי ונאמנות זוגית פועל יוצא הוא שכך שלכל אחד המעגלי החיים שלו , אבל יש חברות ואהבה שהשניים חולקים יחד שתהיה תקשורת פתוחה שתהיה ערגה ואהבה אמיתית רוצה שהחברות והידידות תנבע מתוך הערכה וכבוד הדדי ולא לקחת את בן/בת הזוג כמובן מאליו בשום מצב יודעת שזה אפשרי , כי אנחנו אנשים בוגרים לא ילדים או בני נוער , כבר רשמנו משהו בספר החיים לאחרונה ראיתי שאני מתעקשת על כך , אכן נוצרים קשרים כאילו של אהבה וחברות אמיתייים

בטוחה שעוד תמצאו את הדרך אחד ללבו של השניה...

נשמע שיש ביניכם משהו מיוחד

למעלה