הרגתותי דרדרה... חוף בש-בש איך לא זכרתי... והבנות שם עם הבלי-קיני בכלללל...
א אלמרה New member 21/1/06 #19 הרגתותי דרדרה... חוף בש-בש איך לא זכרתי... והבנות שם עם הבלי-קיני בכלללל...
J jud1001 New member 21/1/06 #23 אלמרה אומן צלמן..ואאלה יפה ../images/Emo41.gif איפה החבאת את ה|"כישרונים" האלה איפה?
א אלמרה New member 21/1/06 #25 זה לא כישור ולא כשרון... אהבתי לצלם מילדותי ואפילו לפתח תמונות בבית שחור לבן... פעם היו לאנשים תחביבים... תודה לך כפרה אם יש לי דמות לחיקוי שהייתי מת לצלם כמוהו הוא ידידנו המשותף (אנא מסרי לו ד"ש ממני) טומי האיש הכי הונגרי והכי מקסים והכי צלם מוכשר ואופה עוגות שיש...
זה לא כישור ולא כשרון... אהבתי לצלם מילדותי ואפילו לפתח תמונות בבית שחור לבן... פעם היו לאנשים תחביבים... תודה לך כפרה אם יש לי דמות לחיקוי שהייתי מת לצלם כמוהו הוא ידידנו המשותף (אנא מסרי לו ד"ש ממני) טומי האיש הכי הונגרי והכי מקסים והכי צלם מוכשר ואופה עוגות שיש...
J jud1001 New member 21/1/06 #26 נכון אלמרה לטומי הכי הונגרי ../images/Emo41.gif שיש.. יש גם כישרונות הכי שיש..
א אני ליאור New member 21/1/06 #29 חחחחחח סתם התלוצצתי judinka../images/Emo6.gif אני יודעת שלאאאאאאאאאאא בגלל שגם הוא טומי וגם הוא איך לא הונגרי ואוזו תמונה פיצוצית שלו מצאתי ליאור
חחחחחח סתם התלוצצתי judinka../images/Emo6.gif אני יודעת שלאאאאאאאאאאא בגלל שגם הוא טומי וגם הוא איך לא הונגרי ואוזו תמונה פיצוצית שלו מצאתי ליאור
D dardara New member 22/1/06 #31 הי אלמרה ,../images/Emo140.gif אתה והונגריה ? שו?? איפוא ? כמה ?? ולאן ?? שבוע טוב
א אני ליאור New member 21/1/06 #20 היי כולכם איזה שמש חמימה היתה היום כף של שבת ועכשיו אני פה ערב טוב ונעים ליאור
D dardara New member 21/1/06 #21 אכן היתה שמש מקסימה גם כאן ../images/Emo42.gif שבוע טוב לכולנו בשורות טובות וימים יפים