ערגה בתכלת

שמים1

New member
ערגה בתכלת ../images/Emo79.gif

שמי תכלת גומעים בערגה כיסופי געגוע, נשזרים משמורות עינים ממראות עינוגים הכלואים בנפשך. צמרות עצים ישאו תשוקה מתנגנת מבעד לזוהר חמה היוקד מתוכי אליך.

jud1001

New member
שמי התכלת שלך שמיים..../images/Emo41.gif

שטובלים בכיסופי הגעגוע.. אהבתי

jud1001

New member
דפקא לא...אבל זו בלמטה כן...../images/Emo41.gif

בחצצית האדמונית....

jud1001

New member
נו טוב...כי כולם יצאו לשמש..../images/Emo41.gif

ואני פה בכמעט סולו זוהר... תודה אלמרה שאתה עלי שומר.. שמיים במילים של שיר... וכל יתרת הכותבות/ים..שיצאו לאחרת העיר... הולכת גם אני..לקלף כביסה..(חזיה בודדת).. ולהמשיך לקלף לעסוק במגרדת.. שם בממלכת המטבח הססגוני... למרות שטרם החלטתי ביני לביני... מה אבשל.. שרק לא אתפשל...

אלמרה

New member
אני לך עיצה נותן...

בבישולים הפעילי יצירתיות... אילתורים מתקבלים בהבנה... ובעיקר חשובים התבלינים... לא רק פאפריקוש ג'וד יש גם תבלין מיוחד: א ה ב ה

dardara

New member
הי אלמרה ,עיצות יקרות מפז ../images/Emo140.gif

ומי כמוך ,יודע לתת עיצות ובעיקר בבישולים בכל סוגי התבשלים יום נפלא ובתיאבון

אלמרה

New member
צהריים יפים...

אני לצעידה היומית... אקח איתי מצלמה נראה מה אצוד בדרך...

dardara

New member
צהרים טובים יפים שלוים ורגועים |שמש

לצעוד בנוף היפה לצלם תמונות יפיפיות מחכה לראות את התמונות המשך ים נעים של שבת קסומה

אלמרה

New member
חזרתי אלא מה!! (חלק 1)

הנה דוגמית של חוף ים מקסים לאורך הטיילת בה אני צועד כל יום... השמש חייב לציין, היתה היום פשוט חמה ומתאימה לצילום שזה היה פשוט עונג... הנה שני רצפים של צילומי החוף מהטיילת הכי הכי שלי.

מאד יפים הצילמונים אלמרה

ועוד יותר יפים הם עם המסגרת של כאילו FILM של פעם איזה יופי של יום היה היום ,ממש יום של טיול על החוף אז אם לא הייתי על החוף אני בעצמי אז הצילמונינים שלך הביאו אותי אל החוף השימשי בכאילו הייתי אני ליאור

שמים1

New member
מעורר קנאה מסלול ההליכה שלך

ואני תקועה במקום בלי טיילת ובלי ים .... תמונות יפות אבל למה יש מסגרת כמו של פילים מסביב?

dardara

New member
הי אלמרה ,העיקר הוא ../images/Emo45.gif

שנהניתה מהנוף הן הטבעי והן האנושי תמונות יפות ,חוף ים מהמם אבל החוף שיש לנו כאן שווה לא פחות רק חבל שאין לי מצלמה להראות לך אותו המשך יום נעים
לך ולכולם כמובן

למעלה