ערב..

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
ערב..

אני יודעת שאתה בחיים לא משוטט פה , אז הרשתי לעצמי. לא יודעת למה, אבל הימים חלפו להם, כך פתאום, ולא שמתי לב לזמן. לזמן שיש לי לבד. לבד, זה אומר בערך בלעדייך. למה בערך? כי לרוב היינו שקועים באיזה עולם מטורף, לא כזה מציאותי. העיניים החולניות שלך מהדהדות לי בראש, והם נהיינו חזקות יותר שראית את המספר שלך על הצג לפני שבוע. אתה דייקן לא קטן יחסית לגבר, אתה יודע? ובהתחשב בכך שלא דיברנו זמן לא קצר, ועברו כמה בנהר הפרטי שלי. האמת תאריכים לא היה אף פעם הצד החזק שלך, כמו עוד הרבה דברים אחרים, (אך רגילים לגברים של היום) ובאמת מאז השיחה הקצרצרה הזאת נזכרתי בקיץ שעבר. אתה עצמך יודע כמה אני טובה בלמחוק, בלשכוח, ובלעבור הלאה לתור הבא. אבל משום מה רצית להעביר איתך עוד קיץ כזה. לדעת שתתקשר כמו שעון ותבוא כמו שעון,באותו יום ובאותה שעה. אהבתי את זה נורא, וזה באמת היה נורא, נורא קשה. אתה, אתה שמפוזר וזורם לכול הצדדים. אתה שאוהב סטוצים ושטויות, מצאת את עצמך כרוך אחר מישהי שמחפשת נאמנות. עירוני קצת, לא ילד? אני יודעת שהיה קשה, בייחוד איתי, קצת קשה מה לעשות? אין לי הרבה התגוננויות בנושא. אבל את הזרימה הקיצונית הזאת למדתי ממך, ואני חיה כך זמן רב. היית צוחק אם ההיית יודע, אני יודעת. אבל כמו שהבטחתי אנחנו נפגשים לאיזו חופשה משותפת בחום החזק של העיר הדרומית ואת האמת אני ממש סקרנית. סתאם. אני יודעת שזה לא יחזור, תמימה אבל לא עד כדי כך, מקווה שיהיה לפחות איזה כיף זמני. תודה על הכול אבל לא יודעת אם סלחתי, על הכול.

למעלה