ערב
להקות

utopia 111

New member
בטח היית באקוסטית ....

זה שינוי יחסית לדיבק ..... והיא באמת שרה המון שירים שאין בדיסק, כי רוב האנשים שמגיעים להופעות מכירים את השירים האלו בע"פ ... בולופן, היא עובד על דיסק שני (כבר סיימה להקליט, ועכשיו הופעה תהיה עם להקה, אז זה יהיה יותר בסגנון של "תתנהגי יפה" .... וכל הכבוד :- יש לך טעם טוב ..... טוב נו, לכולם פה יש.

j u n k

New member
רויתי, נו באמת!

רק עכשיו קנית את נוורמינד? תגידי לי את התחרפנת? בקשר לשרשור הקטן על קורט קוביין, אמיל ידידי, לפני שאי פעם תכתוב דברים על אמנים שנחרטו כל כך עמוק בהסטוריה של המוזיקה, תעשה חושבים ותחקור רבות. ניתן להגיד רבות על קורט קוביין אך לשפוט אותו לא בא בחשבון. אני לא יודעת איך הייתי קוראת לו, אולי לא גאון(למרות שגאון או לא, הוא ללא ספק שינה את הגראנג' בפרט, והמוזיקה ככלל), אלא קורבן, לדכאונות ואופל עמוק, הרקע שלו מאוד מעניין, הוא התחיל אי שם בביוב של סיאטל (ואם כבר על הדרך תקשיבו טוב טוב לשיר something in the way( בקיצור ולעניין, האיש הגיע רחוק, אבל זה לא מה שהוא רצה, וזה לא מה שיכל להציל אותו מעצמו. בקיצור אנצל את הבמה להגיד שמי שלא מכיר עדיין את אני דיפראנקו אז זה הזמן, כדאי להתחיל עם האלבום "Not a pretty girl" לאחרונה התאהבתי במלנכוליות של "בק" המדהים. ואם כבר בקלאסיקות עסקינן (טרייסי פרל ג'ם אחחח אחחחח, היו ימים-התקווה שטרייסי חוזרת ובגדול) , אז הסאונדטראק של "שיער" ו "מופע האימים של רוקי" הגאוניים (שכל כך הקדימו את זמנם) תמיד מומלצים בחום. זהו אין לי פנינים לשעה זו, אתם מוזמנים כתמיד לחפור לי בקייס של הדיסקים, או בפלייליסט של הווינאמפ, שם תמיד יש פנינים, לא סתם זה נאסף בקפידה כל כך הרבה זמן. סופ"ש מעולה לכולנו.

j u n k

New member
נו ברור שאני חייבת להוסיף משהו

חובה לדעתי בכל בית James Blununt, שהביא לאוויר לעולם את הלהיט you're beatiful, שלעומת הרבה שירים באלבום בכלל לא משתווה, השיר no bravery מאלבום הבכורה של הבחור המוכשר הזה (back to bedlam) העביר בי צמרמורות מטורפות, בכלל אלבום מושקע,ערוך היטב,חזק וכמעט מושלם. לאוהבי אליוט סמית', וג'ון מאייר למיניהם-חובה.

Jagged chaos

New member
תגובה ../images/Emo4.gif

דבר ראשון, יש לי קצת סימפטיה לקורט קוביין. בכל מקרה חייב לתת תגובה פה- "ניתן להגיד רבות על קורט קוביין אך לשפוט אותו לא בא בחשבון..."- זה שכל העולם לא מאז להביא מילה לא מחמיאה על קורט קוביין לא מזיז לי, אני מעריך אותו בזכות זה שגם שהוא אולי לא מוזיקאי ענק (בקטע של כל העיבודים והנגינה), הוא עדיין ידע להתבטאות חזק ווקאלית ומילולית. בכל מקרה, זאת עובדה, קורט קוביין לא יודע לנגן טוב, יש הרבה אומנים בהרבה רמות מעליו, השירים של נירוונה - אם כמה שהם תופסים הם לא על יותר מידי אוקרדים או עיבודים טובים. זאת עובדה. וגם, מילולית, לא תמיד אני אוהב אותו, בהרבה מקרים, במיוחד ב- smells like teen spirit נראה כאילו הוא סתם דוחף מילים מגניבות וזהו. זה שהיתה לו השפעה עצומה, אין ספק, אבל זה אל קשור תמיד. ידעתם למשל ש- come as you are זה קטע שמשפטית הוא לא גנוב, אבל הוא מזכיר בצורה חשודה איזה שיר פחות מוכר (שכחתי ת'שם
), ו'צטער, לא מאמין בגישה הזאת של "הדבר היחידי שיכול לעזור לי זה התאבדות", כולם מנפחים יותר מידי, אז הוא אגדה דיכאונית, אבל להתאבד ולהשאיר את הילדה שלו עם אימא מסוממת - זה מאוד מתחשב, נדיב ואגדי. וזהו

j u n k

New member
בשביל לא לפתוח פה ויכוח

כי לצערי (למרות שלפעמים זה לטובתי) אני ממש טובה בזה, בעיקר בנושא המדובר. באמת שלא כדאי. אז אני אגיד ואגיב כך: מה שאתה אומר זה בעיקר בולשיט. בשביל שיר טוב לא צריך להיות מתוחכמים, ונירוונה הוכיחו את זה בפשטות המדהימה שלהם שיצרה שירים כל כך טובים. תקרא את הביוגרפיה של קורט קוביין ונסה לשים את ידך על הסרט " Kurt and Courtney" לאחר מכן אני אשמח לפתוח איתך דיון מעמיק על קורט קוביין, מאחר ואין לך את הרקע לכך, אני פשוט אסגור את זה כך. וזה לא בנימת זלזול, אבל לצערי כמו בכל דבר צריך את הרקע המתאים, סצנת הגראנג' בסיאטל לא הייתה היום ללא נירוונה. נקודה. אה ו smells like teen spirit? יפה שאתה מנסה לזלזל בשיר הזה (לא סתם הוא הפך לנצחי), אבל קשה מאוד להוריד ממנו מאחר והוא מדבר על דור ה-X בצורה הכי נהדרת שיש, והוידאוקליפ שלו ממחיש את זה אפילו יותר. אם אתה לא מבין איך המילים "המפוצצות"קראת להם? זה כבר סיפור אחר..

למעלה