ערב
להקות

שוודה

New member
ערב../images/Emo168.gif להקות

כולם מוזמנים לערב להקות ב-2.10.05 בשעה 19:00 בלהבים בדשא מאחורי המתנ"ס. מחיר כרטיס 15 ש"ח. יהיה חם ומגניב! להקות שרוצות להופיע מוזמנות ליצור איתי (נגה) קשר באיי סי קיו 300949366 או במסר. ההרשמה ללהקות נסגרת ב20.9.

Rוית

New member
מנצל"שת על מנת לשתף.. ../images/Emo13.gif

מכירים את זה שאתם מרגישים במצב נפשי שבו רק מוזיקה יכולה לעזור? ומכירים את זה שאתם מרגישים שמזמן לא קניתם דיסק ושאתם חייבים דיסק חדש? אז תשלבו את שניהם ותקבלו את מה שעשיתי היום- קניתי לי חמישה דיסקים (כן, כן, חמישה, נוו המצב ממש קשה, צריך מוזיקה!!! אז סיימתי כבר את הכרטיסיה שהיתה לי
) שאני מעוניינת לשתף סתם כי אם כבר יש הודעה פנויה לנצל אותה (כי גם ערב להקות צעירות זה מקום להתחיל בו קריירה! אז אין לי לב למצחוק הודעות כאלו) אז בבקשה: מהמוכרים יותר לפחות-
נירוונה- NEVERMIND
, כי הגיע הזמן שיהיה לי אותו..
טריסי צ'אפמן - טריסי צ'אפמן
(הראשון אם אני לא טועה) - כי גם אותה אני צריכה להכיר טיפה יותר לעומק.
Sarah Mclachlan - Surfacing
- כי התחשק לי עוד דיסק של שרה, ובדיסק הזה יש שירים מדהימים (ADIA הוא אחד השירים היותר מדהימים שיש בכלל. בעולם. נקודה.)
Jem - Finally Woken
- לא יודעת אם מישהו מכיר את הזמרת הזו אבל זו אחלה של מוזיקה! אני לא טובה כ"כ בתיאור סיגנונות מוזיקה, אבל בגדול אומר שהיא מזכירה טיפה את דיידו רק קול טיפה יותר עדין שכזה, אבל אל טטעו, יש שירים בהם המוזיקה קיצבית ומשתלבת נפלא עם הקול העדין, ויש שירים עדינים שבכלל גורמים לריחוף... למי שלא מכיר, הייתי ממליצה לשמוע שיר בשם Finally Woken, ושיר בשם Flying High ולקבל מושג על הסוג של המוזיקה.. עכשיו אני מאזינה לדיסק וממש נהנת.
Emiliana Torrini - Fisherman's Woman
- אני בספק אם מישהו מכיר את הזמרת הנפלאה הזו.. את אמיליאנה הכרתי לא מזמן וממש התאהבתי קשות.. כל הדיסק שקט ועדין ומכיל בתוכו קול ועוצמה ממש נוגעים.. בקושי מצאתי את הדיסק ואני עדין בחיפושים אחר הראשון שלה (נדמה לי שזה הראשון, הוא יצא לפני זה שאני מדברת עליו עכשיו בכל אופן) שבכלל שמעתי שהוא יצירת מופת.. בכל מקרה, למי שלא מכיר ורוצה להכיר אני ממליצה על Sunny Road שיצא מסתבר כסינגל, אבל אני אישית לא הכרתי אותו לפני, וגם Today has been OK (שהזכיר לי קצת את Honestly OK של דיידו) וסתם עוד משהו קטן - למי שמכיר את אפרת גוש, יש שיר שלה שנדמה לי שלא יצא בדיסק, לי בכל אופן יש אותו מתוך הופעה חיה כלשהי, שיר בשם "אם תלך מכאן". שיר באמת מקסים. גיליתי שהוא בכלל שיר לועזי שאני לא חושבת שהוא של אמיליאנה, אבל היא עשתה לו ביצוע. בכל מקרה, המלצה חמה חמה חמה לשיר בשם If you go away בביצוע של אימיליאנה כי זה ממש ממש מדהים. זהו, סיימתי לחפור, והסיבה שאני משתפת היא כי בראש ובראשונה אני יודעת שמי אם לא אתם תזדהו איתי בהרגשה של "יש לי דיסק חדש"! ובהרגשה של להחזיק את המקור לעומת המדיה הוירטואלית שיש לכולנו על המחשב
(אוח זה הרגיש כ"כ טוב למחוק את זה מהמחשב
) ודבר שני, אם מישהו אוהב למצוא מוזיקה חדשה (אני יודעת שאישית ככה גיליתי המוווון יוצרים מדהימים), אז אני מקווה שתמצאו פה משהו שגם אתם תתאהבו בו
זהו, תודה שקראתם

הדיסק של טרייסי...../images/Emo99.gif

איתי מכיתה ד' בערך, ואני עדין מאוהב בו. היא גדולה, הדיסק מעולה.

chilland

New member
תגובה

דבר ראשון תתחדשי!!!! נוורמיינד הוא באמת חובה בכל בית ואני שמח על הבחירה את הדיסק הראשון של טרייסי צריך לשמוע בוקר צהריים וערב(דרך אגב עוד שבוע וחצי יוצא האלבום החדש שלה צריך לחסוך כסף) את ג'ם קניתי לפני חודש ואני נהנה ממנו מאוד במיוחד מ24 WISH I והמלצה שאני רוצה להוסיף ANTONY AND THE JHONSONS -I AM A BIRD NOW אלבום חד פעמי ועוצר נשימה(זכה בידיוק בשבוע שעבר בפרס המרקיורי שלטעמי הוא הפרס הכי שווה שיש-אם תבקשו אני אפרט עליו) של בחור לבן ומוזר ששר בקול שחור גם של גבר וגם של מאמא מטורפת, סיפורים מוזרים ומוזיקה שנשמעת כמו נט קינג קול וארית'ה פרנקלין אחרי ערב של שתייה פרועה... אלבום מרגש שאולי ייקח לכם קצת זמן להתרגל אליו אבל הוא כל כך מהנה... וגם כל האלבומים של SIGUR ROS ה-ל-ה-ק-ה של איסלנד אני לגמריי מזדהה עם ההרגשה של להחזיק דיסק חדש(ועוד 5!!!!) סליחה על החפירה לילה טוב

Jagged chaos

New member
יא אללה איזה דיסקים ../images/Emo99.gif

הראשון של טרייסי צ'פמן, דיסק אגדה\אימפריה. מהדיסקים שיש בכל בית---> jagged little pill, nevermind, tracy chapman איזו אישה גדולה טרייסי צ'פמן, שחורה עניה, רגישה,שלא נראת ולא נשמעת כמו אישה עם כל כך הרבה מחאה ועדיין לא מכעיסה אף אחד. ראיתי הופעה שלה, שהיא שרה את TALKING ABOUT A REVOLUTION, שהריעו לה, נתנה הסמקה\חיוך = אישה קסם.
יא אללה - she's got her ticket, for my lover איך אני אוהב אתכם.. nevermind של נירוונה, עוד קלאסה מטורפת, בחיים לא יצא ששמעתי שם את smells like teen spirit, תמיד התחלתי משיר 2. בכל המקרה, הביעוס היחידי שלי מהדיסק, הוא שקורט קוביין הקקה לא נתן שידפיסו את הלירקס שלו, בגלל זה אין בחוברת את המילים, וזה בעסה, כי גם ככה הוא תוקע מילים של סלאנג טילים (לומבדאוו וכל השטויות..) הוא גם צורח ולא מבינים ממש. בכל מקרה, Something in the way הכי אגדי שמה, אחרי שהוא נגמר יש איזה 20 דקות שקט = אח"כ שיר חבוי. מחר, אני גם רוצה לרשום דיסקים טובים
רק שהפורום הזה לא ימות...

Jagged chaos

New member
אוקה.. ממליץ על שני דיסקים ../images/Emo99.gif

הראשון הוא, Oyster של הזמרת המעולה - הת'ר נובה. אלבום שיצא בשנת 1994, וזמרת שלא זוכה לכבוד הראוי לה
. וזה אלבום קסם, יש לה קול עדין, גבוה, אלוהי. הכתיבה שלה מלאה באינדיוידואל ולא קיטשית, היא רגישה ויש לה קסם של ילדה. השיר היחידי בטח שאתם מכירים מהאלבום הוא Walk this world (תורידו, תאהבו, שמעו הכל, קנו
). זמרת פרפקציוניסטית ששמה לב לצלילים הכי קטנים שרק באוזניות אפשר לשמוע, התחברות סנטימנטלית גבוהה ללירקה שלה וקול עוצמתי. זה שילוב הרוק-פופ-קאנטרי-אקוסטי. וזה אחד האלבומים האהובים עליי. כל שיר שמה הוא מעולה. בגדול, ממליץ על שיר שיר שמה, אבל אלה מה שתופסים כבר בשמיעות הראשונות. Walk this world Maybe an angel Light Years Truth and bone
- שיר אלוהים. Walking higher - קצת עצוב, על מוות
בככל מקרה, תגלו אח"כ שכל האלבום מעולה, גם שירים כמו island, heal, blue black, doubled up. אין שיר אחד שזה בא טוב לאוזן.
וחוצמזה, אחרי האלבום הזה, היא הוציאה עוד אחד Siren, שגם הוא אגדי, זמרת מעניינת והמלצה חמה שלי. מהאלבום הזה, שווה לשמוע את Winter blue, Paper Cup האלבום השני שממליץ עליו הוא Ten של Pearl Jam, שזה משהו בסגנון נירוונה ויש הרבה המלצות. רק שפרל ג'ם, לדעתי הרבה יותר טובים מנירוונה. המוזיקה הרבה יותר מקצועית ולא חסר בה אינטלגנציה, פסימיות ורגש. לדעתי, קצת פסימי להעריץ את קורט קוביין - אחרי הכל הוא סיים עם כדור בראש. וזה ההבדל - קורט קוביין נכנע והתאבד, הסולן של פרל ג'ם שעבר את אותו החרא שרד כמו מלך, ועוד שר בעוצמה- אחרי הכל - I'm still alive! הרבה עומק, מקצועיות ופרפקציוניסטיות. קוביין לא ידע לנגן על גיטרה בכלל (וזה לא אומר שיצאו לו דברים לא טובים, אבל היו יכולים להיות עיבודים טובים יותר), אלבום טעון, חזק ומומלץ. הלהיטים- Alive Even Flow Jeremy Black
Once אני ממליץ בעיקר על Release, שיר 9 דקות, ושמה שומעים מה זה קול עוצמתי, נקי, חזק.

טוב פרל ג'אם הם אגדה!

יש לי את כול הדיסקים שלהם כולל כמה הופעות ואין הם מעולים. טוב אני גם רוצה להמליץ על דיסק. הדיסק הוא של זמרת שאני בטוח שכולם מכירים אבל לא ממש מעריכים. כשהייתי בברצלונה לפני כחודש הץנגן באיזה פאב שישבתי בו כמה פעמים דיסק מדהים שהקול של הזמרת היה מאוד מכור לי אבל לא הבנתי מאיפה עד ששאלתי את המלצרית של מי הדיסק והיא ענתה לי של שאקירה. הייתי בהלם! לא האמנתי ששאקירה שאני מכיר שאקירה תוכל לתפוס את אוזני! הדיסק שהתנגן היה הופעה שלה של MTV Unplugged שזה כבר טוב. זה דיסק שיצא הרבה לפני הדיסק באנגלית שלה ובכלל לא מתקרב לדיסק הזוועתי שהיא עשתה באנגלית שכולנו מכירים. לא פלא שהשוואו אותה פעם לאלאניס ואפילו כינו אותה "אלאניס הלטינית". שאקירה נשמעת כנה ונותנת שאו מרהיב עם היכולות הקוליות המרהיבות שלה. אז למי שמחליט להקשיב לדיסק דבר ראשון תשכחו מכל מה ששמעתם על שאקירה או סיפרו לכם ופשוט תקשיבו לקול המדהים של האישה הזאת, מבלי להבין יותר מידי על מה היא שרה בספרדית היא הצליחה לרגש אותי בזכות הקול הבאמת ענקי שיש לאישה הקטנה הזאת! ממולץ בחום ובאמת. למי שרוצה טעימות קטעים ממולצים הם: Si te vas - שזמכיר את אלאניס מעט Inevitable Octavo dia Estoy aqui

chilland

New member
טוב לא באמת ציפית.....

לכתוב כזה דבר על קורט קוביין בלי תגובה ,נכון?! הבנאדם סבל ממאניה דיפרסיה מגיל מאוד צעיר (שהיא כמו שידוע לכולם מחלת נפש) סביר להניח שהשילוב של המחלה עם ההתמכרות הקשה לקוקאין וכו' הם שגרמו להתאבדות.... לכתוב על בנאדם שהתאבד(ועוד מוזיקאי גאון לדעת הרבה אנשים) "נכנע" זה קצת מעליב ובכלל לא במקום לפי דעתי... אף אחד לא יכול לעשות השוואה בין סבל של אנשים והלהחליט מי חזק יותר ומי חזק פחות... ות'אמת בחרתי להגיב כי פשוט נפגעתי מהיחס המזלזל שהעברת על אדם שהתאבד(וזה באמת לא משנה מי הוא היה) דבר נוסף אם אתה רוצה להאדיר את פרל ג'ם(להקה שגם אני מאוד אוהב) אתה לא צריך לעשות את זה בעזרת "הקטנה"(לא מצאתי מילה אחרת בעברית)של להקה אחרת.... ועוד שאלה אפשר להפוך את זה לשרשור המלצות?(בת'כלס זה כבר דיי ככה ,לא?!)

Jagged chaos

New member
../images/Emo4.gif צודקת

פאק באמת נכנסתי חזק מידי בקורט קוביין. הוא מלך, הוא עשה מוזיקה טובה ושר רגשות למרות שהוא לא ידע.. בגלל זה הוא צרח ועשה דברים לא מוגדרים עם הגיטרה. בכל מקרה---> אגדה. צודקת. הגזמתי. סליחה

chilland

New member
הכל טוב(אני גבר)

סבבה תארתי לעצמי שתסכים איתי... וואלה עד שלא רשמת "צודקת" כמעט סלחתי סתאאאאם....

Rוית

New member
ממליצה גם כן על שני הדיסקים

בעיקר על הת'ר נובה שאין ספק שהיא לא מקבלת את ההכרה שמגיעה לה.. אמיל, איפה הצלחת למצוא את Siren?! אם כבר אני מוצאת את הת'ר בחנויות מוזיקה, זה תמיד עם Oyster.. :\

smgfan

New member
טוב, אז גם אני אמליץ... ../images/Emo24.gif

הטעם שלי בטח שונה מעט משלכם... אבל אני ממליצה בכל זאת! אלבום ראשון: Thalia - Thalia 2002 לא אלבום הפריצה האנגלי והחלש מ-2003. אלא שנה לפני יצא אלבום ספרדי שמכיל מוזיקת רוק, פופ, אורבני, האוס שמשתלבים יפה מאוד יחד במטאליות מחשמלת כזאת! אלבום פשוט ענק! איכותי מאוד! קולה של טליה מגוון מאוד והיא מצליחה להתאימו לכל סוג שיר שהיא מגישה בצורה מעולה! אלבום שני: Lene Marlin - Another Day שילוב של מקבץ שירי ערש מהולים במוזיקת פולק-רוק רכה וקודרת. אלבום קצת אפל. קולה של לנה מארלין לוחש ומהפנט לאורך כל האלבום! מאוד מומלץ! נוגע בלב. אלבום שלישי: Shakira - Fijacion Oral vol. 1 האלבום האחרון של שאקירה בספרדית שונה מאוד ממה שעשתה עד כה. הוא כבר לא בועט ורועש, אלא הרבה יותר רומנטי ושליו. משולבים בו צלילי בוסה נובה, ניו וויב, רגייטון וגם רוק-פופ! שאקירה חזרה עם קול יותר מבוסס ומשופר.

AliceW

New member
../images/Emo9.gif

1.Sheryl Crow - The Very Best Of. אוסף, יחסית חדש (2003) בו נכללים כל הסינגלים המאוד יפים של שריל. מבחינתי, שריל גאונה מוזיקלית. היא מנגנת מדהים, כותבת ומלחינה טוב וכמובן - שרה מצויין. הדיסק פשוט כולל את העבודה של שריל לאורך שנות ה90 ועד היום. דיסק מצוין.(ממליצה במיוחד: My Favourite Mistake;Run Baby Run;Home;Picture) 2.Stone Temple Pilots - Core - פשוט, אחלה דיסק. אין לי הרבה מה להוסיף, אם אתם לא מכירים את ההרכב ואוהבים גראנג',(ואני לא אופתע אם לא..
) תכירו, הם אחלה. הדיסק יצא בשנת 1992. (ממליצה במיוחד: Plush, Dead and Bloated, Creep, No Memory, Sex Type Thing) 3.Alice In Chains - MTV Unplugged - האנפלאגד השני האהוב עליי. האנפלאגד הוקלט ב96 ושוחרר באותה שנה. דיסק שנחמד להירדם איתו
ממליצה במיוחד: Nutshell; Sludge Factory; Rooster; Frogs; Would

Jagged chaos

New member
הדבר הכי טוב של שרייל קרוו זה...

Run, Baby, Run לא שכל השאר לא, פשוט אין כמו השיר הזה. שעושה תהרגשה המבעסת טיפה, בתקופה שהקול שלה היה בשיאים לגמרי. גם אני ממליץ על השיר הזה
וגם היא היתה פעם צנועה ומלכה כמו אלאניס, ג'ול, מאריה קארי. והיום היא -

Rוית

New member
סתם רציתי להודות לכם../images/Emo140.gif

אהבתי את השירשור הזה, לקחתי המון המלצות שאני מקווה ליישם

utopia 111

New member
גמני רוצה להמליץ ....

קודם כל, יש איזו להקה שגיליתי בטיול האחרון ללונדון, לפני שנה כמעט ..... modest mouse הם נקראים, והדיסק שלהם (השלישי או הרביעי) נקרא good news for people who love bad news. זה ללא ספק אחת הרכישות המוצלחות שלי, ולצערי הם לא זוכים לכבוד שהם כל כך ראויים לו. אין הרבה דרכים להגדיר את מה שהם עושים, אבל זה באמת נשמע מצוין, החל משימוש בכל מיני כלי נגינה שלא תשמעו בכל דיסק, ליריקה מטורפת יותר ממה שחשבתי שכבר שמעתם, הקול של הסולן ...... שאני מפחד לכתוב איך אנשים הגדירו אותו כשהכרחתי אותם לשמוע ...... העניין הוא שהכל ביחד מתמצה לדיסק נפלא, כזה שעם כל שמיעה מגלים בו עוד צד, ומתאהבים בעוד שיר, ובזה באמת, אבל באמת ממכר. השני זה "תתנהגי יפה" של שילה פרבר המופלאה. לא סתם היא נחשבת לאחת ההבטחות של הרוק הישראלי, ולא סתם היא מצליחה לעמוד בזה בכבוד. בחורה מוכשרת ברמות, אף פעם לא הרגשתי כזו הזדהות עם טסטים של אמן (טוב נו .... חוץ מעם אלאניס), והכל במעטפת כובשת כזו. אני יודע שאני סתם מזיין את השכל, אז פשוט תנסו לבוא להופעה שלה ולראות .... היא בדיוק סיימה איזה סיבובון של הופעות אקוסטיות, ובסוף החודש היא מופיעה בתאטרון תמונע בהופעה עם להקה ..... זהו, זה היה כיף.

יש לי את הדיסק של שילה בבית

לא שמעתי אותו איזה שנה בערך וגם הייתי בהופעה שלה ות'אמת מה זה התאכזבתי. יותר מחצי הופעה היא שרה שירים שבכלל אף אחד לא מכיר ובכלל לא אהבתי את איך שהיא מופיעה.

למעלה