ערב של תיאטרון

צביה.ש

Well-known member
בעלי ואני הלכנו לתיאטרון הצפון, לראות את ההצגה "הרובוטית" עם נורמן עיסה ויעל לבנטל.
השחקנים בסוף ההצגה 1644295301046.png

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בעלי ואני הלכנו לתיאטרון הצפון, לראות את ההצגה "הרובוטית" עם נורמן עיסה ויעל לבנטל.
השחקנים בסוף ההצגה צפה בקובץ המצורף 42301
עם כל הכבוד צביוש, אבל כשאת מביאה את הנושא לפתחנו מין הראוי היה שתספרי על מה מדברת העלילה של ההצגה?
את צריכה לגרות אותנו כדי שיתחשמק גם לנו. |חיוךרחב|
תמונה של ההשתחוויה לא אומרת לי כלום.

צביה.ש

Well-known member
עם כל הכבוד צביוש, אבל כשאת מביאה את הנושא לפתחנו מין הראוי היה שתספרי על מה מדברת העלילה של ההצגה?
את צריכה לגרות אותנו כדי שיתחשמק גם לנו. |חיוךרחב|
תמונה של ההשתחוויה לא אומרת לי כלום.
אז ככה...
מדובר על זוג שהתרגש לא מזמן והבעל רצה להשלים את החוסר של הזוגיות, אז הוא הלך למישהו מומחה שיכין לו רובוטית שתעשה מה שהוא מבקש ורוצה...
אחרי כמה ימים שהוא היה מרוצה, הוא יזר לבחור ההוא ואמר לו שחסר לו הוויכוחים ושהבחורה מסכימה לכל מה שהוא רוצה וזה מעצבן.
הבחור הכניס לרובוטית שבב יקר שבו היא פעם מסכימה ופעם לא.. במשך הזמן הבן, בן ה17 שלו, הבין שיש את הרובוטית וכשהוא ראה אותה הוא התאהב בה והסתיר מהאבא.
כשהאבא הלך לבחור שהכין את הרובוטית ואמר שחסר לו הרגש מהרובוטית, שוב הוא הכניס לב שבב יקר כדי שיהיה לה רגש, ואז הרובוטית התחילה להתאהב בבן שלו.. בנתיים אותו בחור של הרובוטית והגרושה התחילו לנהל רומן.
לקראת הסוף האבא הבין שהוא מתגעגע לגרושה ונתן את הרובוטית לבן כדי לחזור לגרושתו, אבל כשהבין שהוא ברומן הזה נעלב ויצא מהבית וביקש מהבחור של הרובוטית שיכין לו רובוטית חדשה בדמות של גרושתו, בדיוק עם אותם התכונות..... היה מצחיק וקורע.

למעלה