ערב שבת

ferdinand

New member
ערב שבת

את מתעוררת משנת היופי שלך, שישי אחה"צ כותנת לבנה, ללא חזיה. כתפיות של פסים כחולים דקים. חמה ואפפות שינה. ואוטוטו השבת נכנסת. מסדרת את הנרות בפמוטות הזכוכית הצבעונית. מתנתקת לך מהמולת הבית והילדים. עובר ליידך במקרה. ופתאום שנייה אחת של דממה עמוקה ושל אור. כפות ידייך מכסות את עינייך, רואה אותך מאחור. אור הנרות שזה עתה ניצתו, מהבהב עלייך. ואני נטוע במקומי, מהופנט. ליבי נצבט, ותשוקתי גואה. קרב אלייך כשאת נושאת תפילתך. וכשאת מתנערת, מתעוררת, נצמד אלייך מאחור עוטף אותך בחיבוק, נצמד אל חלצייך, לוחש באוזנך "אמן". מנשק את עורפך, טומן ראשי בשערך.... והרגע חולף, שוב חודרת ההמולה לתוך השקט.... את מסובבת את ראשך אליי, מבט מתפנק בעינייך. "שבת שלום, אהובי" שבת שלום.

שבת שלום

כמו כל אישה ובת מדליקה נרות שבת. מסירה את תכול המטפחת מעבירה אותה מהכוס ועד התחת. משפשפת ומניעה, בית בערווה הלב דופק, חסרת נשימה. עומדת לפניך נוטפת וחמה הרגליים פשוקות רוצה את הזין בתוכי, שיצית להבות. מברך בשבת שלום ידיך מלטפות כל מקום. הזין נעוץ עמוק בין רגליי מוסיף עוד אצבע, אללי. שולף אותה רטובה ונוצצת מגופי מגיש אותה אל פיך, אחר כך אל פי, ומברך בורא פרי הגפן. ביס אחד משדיי וקולך לוחש לי מוציא לחם מן הארץ. קרדיט ל פאן מייקר ששוב נעלם

MM זו אני

New member
סססססורטתתתת../images/Emo54.gif

אהבתי, אהבתי, אהבתיייייייייי מלכה איזה עיבוד איזו הברקה

למעלה