ערב צח, ערב זך.

ערב צח, ערב זך.

שלום לכולם! היום הוא יום שמח, יום ירוק, יום חג, -בהחלט לא יום סטנדרטי- היום היה היום הראשון של הסמסטר. אחרי שהסמסטר התחיל ביום שני (שהיה לי בו יום חופשי), התחלתי היום ללמוד. הלימודים היו משעממים משהו פחד, ולא כי לא הבנתי שום דבר, אלא כי הבנתי הכל. תרגילי בית, כבר חילקו ב- 3 מקצועות....(שיחנקו), אבל תרגילים שטותיים (שעה עבודה כל תרגיל מקסימום). רציתי לספר לכם, שהיום עשיתי קניה ניכרת של מניות (המלצה של ידיד-חבר), והיום בחו``ל המניה שקניתי עלתה ב- 20 אחוזים. זה אמור להוסיף לי מחר כ- 600 ש``ח, וזה עשה לי את היום! סוף כל סוף משהו שאני מאמין בו, ועושה לי גם טוב! עכשיו אני מנסה לישון, חברה שלי כבר ישנה, ואני לא מצליח לישון....מחר השכמה ב- 7:15, ואני לא יודע איך אני אצליח לקום!! מורני, אני יודע מה את מרגישה כשכתבת מה שכתבת, הייתי דן איתך בנושא, (למרות שאת לא רוצה לדבר עם אנשים) עינבי, אני מקווה שאת מסתדרת במעונות, ושהצלחת ללמוד לעשות כלים (אני אישית לא אהבתי, לא אוהב לעשות את זה). תאמיני לי שכאשר תתרגלי, זה יהיה בסדר. אכתוב מחר יותר, אני מבטיח....ואולי אפילו איזה סיפורון...נראה, זה תלוי. לילה בוט ! אוהב, תומר נ``ב, אם בפורים לא יהיה פיגוע, אני אישית, מוסיף 100 ש``ח לקופת הצדקה העתידית שמונחת אצלי וכבר מכילה סכום יפה.

הולדן יקירי...נראה לי שאנחנו בדואט.

רק שנינו מה? ואולי בעצם גם אתה הלכת?אמרת שאתה פורש... מה איתך?... אני כאן.. שמחה בשביל הרוחים שאתה עושה.. איך זה שחברה שלך ישנה איתך?אתה לא בחיפה והיא בהרצליה? ו..מי זו ליאת והכילים שלה?...אין לה מדיח? איפה אתה? כל הריסים עפו לי עם המסקרה...יאק.

הנה אני, אני פה.

אבל כבר עברו 12 שעות (כמעט) מאז שכתבת... המחשב נתקע לי , ולא היה לי כוח לחזור. לא הצלחתי לישון הלילה בכל מקרה....לא הצלחתי להרדם. חברה שלי עדיין סטודנטית בטכניון. היא עדיין לא שכרה את הדירה בהרצליה, אבל היא בוחנת שם מספר דירות. חברה שלי ישנה איתי כי אין לה מיטה אחרת (היא סיימה את החוזה של הדירה שלה), מי זאת ליאת? דיברתי על עינב = בבר.....ואני חושב שאין לה מדיח במעונות... אבל צריך לשאול אותה.... אני חוזר לישון תומר

מורני !

New member
הולדן

אני שמחה שנהנת... ושאתה עושה חיים... לחייך זה תמיד דבר טוב. אמממ... לא הבנתי עם איזו הרגשה שלי אתה מזדהה... האמת. ואין לי בעיה לפתוח כאן דיון בנושא.. על אף שאני לא אוהבת לדבר. אני תמיד יכולה לעצור כשלא ניראה לי הדיון. אז אתה מוזמן לפרט... שבת שלום :)

למעלה