ערב נעים

ערב נעים../images/Emo29.gif

תחילת שבוע חדש,ואני החלטתי בבוקר היום להישאר בבית,כי הרגשתי לא משהו בלילה,ובא לי קצת חופש מהכל! אבל...זה לא ממש היה חופש לצערי כי חמותי גם כן בבית,וזה סיוט להיות איתה ביחד באותו בית במשך יום שלם!היא משרה דיכאון באוירה,וזה ממש לא מה שאני צריכה...במצבי! ותאמינו לי שאני משתדלת לתקשר איתה,כי היא קרה כזו ושקועה בצרות של עצמה מבלי לראות כל כך את האחרים... יש לי לחצים בראש כתוצאה ממתח ועצבים,וזה סיוט!אני לא מצליחה להרגיע את עצמי...אני כל הזמן מתפללת מאלוהים שיעזור לי כי אני רוצה לעזור לעצמי אבל לא ממש מצליחה... אני כל הזמן חושבת איך להוציא אותי ואת בן זוגי מהברוך הזה-לעבור לבית משלנו ואני לא ממש הצלחתי עדיין...להגיע לידי עשייה! לשבת על מצב כלכלי ולראות איך משנים אותו,למשל... כמו כן,כתוצאה מההרגשה הזיפתית שלי היום(נפשית בעיקר)אכלתי מכל הבא ליד...וזה דיי מבאס אותי,כי אני ממש מנסה לרדת במשקל,אבל כשאני במצב רוח לא טוב,אני לא ממש דופקת חשבון! מה לעשות,אי אפשר שהכל יהיה רע,צריך איזה משהו "מתוק" בכל החרא הזה. בקיצור,אני יודעת שיש דברים יותר גרועים ממצבי,אבל אני באמת מודאגת ממה שיהיה,כי המצב פה בבית ממש לא טוב!!!כל הזמן מדברים על מחלות וכאבים,וזה עושה אותי חולה לאללה...ואני חייבת להוציא אותנו מפה בהקדם! מקווה שלכם יש מצב רוח טוב יותר משלי כרגע... אשמח לעידוד... ערב נעים שיהיה לכם

hayapollak

New member
זהב -

קראתי לפני ימים אחדים את שכתבת ותארת בקשר למצבך בכלל ומצב היחסים שלך עם חמותך. אני קוראת גם כעת את שאת כותבת - החלטת להשאר בבית,להרגע, לחזור לעצמך, את כותבת שאת כל הזמן חושבת איך להוציא אתכם מהבוץ הזה, את מנסה לרדת במשקל ולמצוא פתרונות לבעיות העכשוויות שלך. אני חושבת שאין טעם כרגע להציע לך עצות תעשי כך, תעשי אחרת, אבל מכיוון שלא ממש טוב לך (אפילו די רע) ואת סובלת (לחצים בראש וכו') נדמה לי שגם אחרות ניסו לתת לך כיוון למחשבה אחרת, חיובית יותר - להסתכל על מה שיש לך עכשיו ולהפיק מכך את הטוב ביותר על מנת שתסבלי פחות - נכון שאת גרה עם חמותך - זה קשה גם אם חמותך היתה אישה נהדרת - (יתכן והיא אכן כזו משום שלא כל חמות היתה מסכימה לסידור כזה...) אז יש לכם מקום מגורים, אוכל,מקלחת,ועוד כמה תנאים שאתם זוכים להם על חשבון אחרים - זו מתנה שאתם מקבלים וזה יפה מאוד - את רואה אלוהים עוזר לך ואת אפילו לא רואה את זה. אם יש לך מקום עבודה - זהו גם מקום בו את יכולה "לחיות" לפגוש אנשים, ולפתח את התכונות הטובות שלך. אם יש לכם חברים ולך יש חברות - את יכולה "למשוך" זמן ולהפגש, להגיע לבית של חמותך במצב רוח יותר טוב ובכלל לחיות את החיים מבלי להפוך אותה למרכז של חייך - יחד עם זאת להקדיש לה תשומת לב חיובית - חמותך נותנת לכם אפשרות קיומית ומה בעצם הייתם עושים לו לא היתה לכם האופציה הזו??? האם גם עכשיו אחרי שאת קוראת את שכתבתי את מרגישה שהמצב נורא כל כך???

ZAHAV2006

New member
שלום חיה!

לפי איך שאת מתארת את החיים שלי,הכל נראה ורוד יותר כמובן,אבל זו ממש לא המציאות!!! נכון,שחמותי מאפשרת לנו לגור אצלה וזה המוןןןן! אבל זה עדיין לא אומר שהיא נפלאה בשאר הדברים...היא עושה רוב הזמן פרצוף חמוץ ומתערבת לנו בעניינים שלנו כזוג...אז לא צריך להלל יותר מידי,כי זה ממש לא נכון התיאור שלך. נכון שהכל עניין של גישה לחיים,ואיך שמסתכלים עליהם ככה הם ייראו! אבל יש כל מיני טיפוסים ואני כניראה הטיפוס שקשה לו יותר לראות חיובי,למרות שאני ממש מנסה... אני מסכימה איתך שעליי להסתכל על חצי הכוס המלאה ולא הריקה,אבל לצערי את עשית את חיי יותר מידי ורודים והם לא ממש כאלה!תאמיני לי! גם בעבודה לא טוב לי ולכן זה גלגל,אני חוזרת הביתה לא ממש עם חיוך מרוח על הפנים(לפעמים יש ימים נדירים כאלו)! הדבר היחידי שעושה לי טוב על הלב,זה בעלי האהוב!שאני מתה עליו...אבל מעבר לזה-חיה היקרה! חיי ממש לא קלים וורודים ואני לא סתם פסימית! בכל אופן,תודה שהקדשת לי מזמנך וכתבת לי מההשקפת חיים שלך... שיהיה המשך יום נפלא!

hayapollak

New member
לא הכל ורוד - זהב

מי אמר שהחיים הם גן של שושנים? יש גם קוצים.... חחחחה מאוד יתכן שחמותך היא לא טיפוס נפלא ומקסים זה עדיין לא הסיבה לכך שלא הכל ורוד אצלך. את כל כך נפלאה ומקסימה????? ואני לא שואלת את השאלה הזו כדי חלילה ללעוג, להציק או להרגיז אותך. את יודעת אני למשל לא תמיד ולא ממש כל כך נפלאה ומקסימה, אני לפעמים עצובה, לפעמים מרגיזה, לפעמים מעצבנת (אני מקווה שכרגע אני לא מעצבנת אותך חלילה) אני לפעמים חסרת סבלנות אני לפעמים טועה, אני לפעמים לא מבינה אני לא מושלמת - אני משתדלת כל הזמן לשאול את עצמי מה אני עושה נכון, איפה אני טועה, איפה האחריות שלי ומה אני יכולה לעשות אחרת. טוב זה היה על עצמי זה בהחלט לא מחייב אותך להסכים ו/או לחשוב כמוני משום שאת ורק את יודעת מה טוב לך ומה את צריכה לעשות על מנת להרגיש יותר טוב עם עצמך, עם חמותך, עם העבודה שלך ועם חייך בכלל ואני מאמינה שאת מסוגלת לעשות למען עצמך ולמען שיפור חייך. באשר לחמותך ולכל שאר הנושאים הבינאישיים- כפי שאני מבינה זאת זה עניין של תיקשורת. נראה שאת משייכת את כל הנושא למצבך הכלכלי , ואני מכירה המון אנשים (גברים ונשים) שמצבם הכלכלי לא טוב ולמרות זאת הם שמחים,אוהבים,יצירתיים וכו'. אכן הקדשתי לך אנרגיות, זמן ומחשבות טובות ואני מאחלת לך רק הצלחות וטוב.

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifזהב היקרה ....

את נמצאת כרגע במרה שחורה ובבור עמוק (מדברת על מצבך הנפשי). במצב הזה גם אם ישימו לך זרקור על דבר יקר יהיה לך קשה לראות זאת. הדברים האלו לא נאמרים כביקורת כי הבנה עמוקה לרגשות שאת מרגישה. נשארת היום בבית כי את מרגישה חלצים וחנוק וגם לא טוב לך בעבודה (כזכור לי). אז אני הייתי מציעה לך במצב הזה לבשי את בגדייך הנאים, שימי איפור על פנייך וצאי. יש יום מקסים בחוץ, השמש זורחת וחמים ונעים במידה אידאלית. לכי לטייל. לכי לחוף הים , לכי לקניון .. לאן שתרצי זה ממש לא משנה. צאי לך החוצה מהמקום שאת מרגישה בו מועקה ותנשמי אויר. ממש תשבי לך באיזה פינה ותיקחי לך נשימות עמוקות. אחר כך חיזרי הביתה כנסי למיטה ותשני לך שעתיים. תאמיני לי , בדוק... את תרגישי אדם אחר אחרי זה. זה כמובן פתרון זמני אבל יעיל מאד כשמרגישים שזהו. הגענו לסף. בהצלחה

ZAHAV2006

New member
הי לך...../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על העצות החיוביות כל כך שנתת... האמת שאני עושה זאת לפעמים בעצמי.רציתי לצאת אתמול בערב להליכה ובסוף ויתרתי(עצלנות כזו),והיום חזרתי לעבודתי אז ככה שחזרנו לשיגרה... בכל אופן שיהיה יום מקסים!

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifבפעם הבאה....

גם אם את מתעצלת תכריחי את עצמך .. כי אחרי זה מרגישים נהדר
במיוחד אם את עושה את זה בלווי דיסקמן עם מוסיקה שאת אוהבת.. חבלז

הטעות שלך הייתה שלא יצאת מהבית

וחבל, כי אתמול היה יום שמשי ויפה, וגם אם רק היית יוצאת לטיול נעים בחוץ או הליכה ספורטיבית, זה היה עושה לך כל כך טוב. למה למעשה אתם גרים עם חמותך? מה מונע ממכם לעבור לבית משלכם- מצב כלכלי?

שרכי

New member
לגור עם החמות!!!!!

כל חיסכון שבעולם לא שווה את התשלום המשפחתי והנפשי שלך... עיזבו את הבית ואפילו לדירת חדר רק כדי שתפתחו את הזוגיות שלכם ללא צופה, ובטוח שחמותך (כדרך כל החמות )בטוחה שלבן שלה מגיע יותר טוב, יותר יפה, יותר חכמה, יותר עשירה ומכל דבר יותר. לכו לפני שיהי ה מאוחר מדי.

למעלה