ערב נעים לכולם

mamaWitch

New member
ערב נעים לכולם

כמה ימים לא הגעתי לא רק לא לכאן - גם בקושי הביתה: יוצאת בבוקר, עובדת כפולות ואח"כ להסניף את עידן המתוק מכל. פתחתי הודעה חדשה כי ... המון הועדעות בודדות, משוטטות בחלל, והודעות משורשרות וכיפיות אחרות, אבל ממה שנראה לי - עוד לא נפתחה הודעת ערב נעים להיום. אז.... אני מאחלת ואצה רצה להסניף ... וגם לבשל להם ועוד כמה דברים כאלה

ערב טוב לביג מאמא ../images/Emo24.gif ולכולם

תסניפי טוב כי הם גדלים מהר ותמצאי גם קצת זמן לנוח שיעריכו את הביג מאמא שלהם וגם קצת פינוקים שלא תתמכרי לקטנטן לכולם מאחלת ערב נעים וחמים

אלמרה

New member
הילד הזה מתוק!!! הוא כבר מוצץ אצבע!

רוצה גם!!! כמה שהוא דומה לסבתא שלו פפפפשששש.....

גבי 26

New member
הוא שלי../images/Emo70.gif

חוצמזה אני תמיד אומרת שעוד לא נולד בשבילי הבנזוג
, אז הנה!!!

mamaWitch

New member
יקיריי, כולכם מוזמנים להסניף

קיימת סכנת התמכרות
וברור לכם כמובן שהוא דם מאוד אינטיליגנטי, נכון? היום עברתי שם לקצר: הסנפה, חיבוק, שטיפה כזו קלילה של מתחת לברז עד שאבאמא יעשו לו בעצמם את האמבטיה היומית - צריך לשחרר קצת את המשפחה הצעירה להסתגל לעצמם. סישלתי איזה בשר עם אורז, חזה עוף עם תפוחי אדמה. כביסה להוריד, כביסה לתלות ועוד מכונה להפעיל... והבייתה גם לגאון העתודאי "הבוגר" שחוזר לשבת מנאוניברזיטה - מגיע קצת פינוק, לא? אז לפחות שתהיה לו עוגת גבינה כמו שהזמין בשבוע שעבר והלידה דחתה... אז אני הולכת לסיים אותה - עם עין אחת על מונק בערוץ 10.
ליל מנוחה

תרגעו , הוא שלהם, וגם שלנו ../images/Emo24.gif

הם מריחים אותו רוחצים אותו בכייף נהנים מהאפרוח החדש , כי שנולד ילד, אז נולדים גם הורים אנחנו שמביטים בו את הלב הוא מרחיב , כולם אותו לנשק מבקשים יתברכו ההורים הצעירים הסבתא העמלה , גם האוהבים מרחוק

למעלה