ערב נהדר בסבסטיאן

Amoureuse

New member
ערב נהדר בסבסטיאן

הוא חגג יומולדת בשבוע שעבר וגם אני לא מזמן, ומזמן לא העלינו חוויות מהארוחה המיתולוגית באוקלנד ("הוא" - היה השותף שלי בניו זילנד), אז החלטנו שהגיע הזמן לאיזו ארוחה טובה בחוץ. חרשתי את הפורום, קראתי על כל החדשות הטרנדיות שכותבים עליהן פה, שום דבר לא הדליק אותי, אז חזרנו למוכר והאהוב - סבסטיאן. בעצם מוכר לי, הוא מאלו שהירקון הוא קו גבול צפוני עבורם
קודם כל, כיף להיכנס, העיצוב מהמם כרגיל (יקירתי, אני יודעת שאת קוראת, אבל אני לא מתחנפת, אני באמת חושבת כך... האמת, תמיד רציתי לשאול למה כתבתם le sommelier perdu מעל הבר?) נרשם פישול קטן בעניין ההזמנה
- אני לא אוהבת את מתחם הלא מעשנים הקרוב לכניסה וביקשתי במפורש שולחן פנימי יותר, וכשהגענו נתנו לנו שולחן בדיוק באיזור הלא רצוי. אבל שנינו לא פנאטיים נגד מעשנים ולא נתנו לזה לקלקל לנו את הערב, כך שהחלפנו לשולחן חביב באיזור המעשנים, ולמזלנו בקושי עישנו לידנו, אז יצא טוב
.
לראשונות אני הלכתי על הקלאמרי ממולא פירות ים (42 ש"ח), מנה מעולה, טיפונת חריפה בדיוק במידה הראויה עבורי, סוף הדרך. הוא שאוהב מתוק עם כל מנה לקח סלט ברווז פריך (43), עם רוטב הויסין, והתענג על כל ביס. כמובן שטעמתי - היה באמת טעים מאד.
לעיקריות הוא לקח פילה לבן (76) - נתח גדול, רך, ממש טוב (ואני ממש לא חובבת בשר לבן). אני הזמנתי פסטה פירות ים (79). הגיעה מנת פטוצ'יני, עם נתחי עגל מצויינים, והפטריות - חבל"ז. האמת, לא יודעת למה התעקשתי לקבל את הזמנתי המקורית. אז כן, היתה פה טעות וחיים המלצר החמוד התנצל כל כך. כיוון שנורא רציתי פירות ים בכל אופן חיכיתי לפסטה פירות ים, שהיתה טעימה עם טעם ים חזק (כנראה בזכות הוונגולי), אז רק לחובבים מושבעים! האמת, לא יודעת איזו יותר טעימה, זו עם העגל או פירות הים - למזלי הרווחתי הזדמנות לטעום את שתיהן.
בינתיים התקשקשנו על ניו זילנד, נזכרנו בחוויות כמו העכבר בביקתה בפאנגאנוי, הערפל והברד בטונגרירו, אכן חוויות מסעירות... מה שמביא אותנו היישר לחוויות המסעירות של הקינוח. פשלת הפסטה הביאה אל שולחננו קינוח אחד חינם (לבחירתנו), ואנחנו, גרגרנים שכמונו, לא הסתפקנו בו ולקחנו קינוח לכל אחד (טוב, הוא אוהב שוקולד לבן, איך אפשר לחלוק?) אז זהו, שהוא דווקא שיחק אותה מעולה עם השוקולד לבן, מנת מרנג ומוס שוקולד לבן (30 ומשהו - לא זוכרת כי זה לא מופיע בחשבון
). המוס היה אוורירי מאד, והמרנג מאד דק (ממש לא כמו בפבלובה שאני לא אוהבת וזה מה שדמיינתי מראש), ורוטב תות - סוף הדרך. וזה לא שאני לא שיחקתי אותה , עם "חומת שוקולד" (33) שזו מנה של מוס שוקולד מוקף חומה של עלה שוקולד בלגי דקיק, נגיעות של תפוז וקנמון ברוטב השוקולד מסביב. כבד כבד... אבל הטעם בשמיים. החומה נפלה מהר מאד תחת כפיתי.
זהו, מה יש עוד להוסיף - שיש להם טובורג רד מהחבית וזה יפה מאד, שעם הבירה ומים ו-2 תה וטיפ חביב לחיים שגם היה בניו זילנד הוצאנו 380 ש"ח, שמאד נהנינו, ושאם הגעתם עד לפה בלי להתעייף מהסיפור הארוך - מגיע לכם צל"ש
.

mars4

New member
כן, אין ספק . ביקורת שעושה חשק

לחזור לסבסטיאן. עכשו שאני חושב על זה... כבר למעלה משנה שלא היתי שם. טוב, קודם כתית, אחרי זה רוקה (כל יום אני שומע עליה גדולות ונצורות) וסבסטיאן. מתאים!

meravbr

New member
חווית מסעדה טובה בשבילך ../images/Emo127.gif

לאחר תקופת יובש מסוימת...

Amoureuse

New member
"תקופת יובש" זו לא הגדרה נכונה

"תקופת יובש" זה נשמע שלילי בעוד שמבחינתי המצב מאד חיובי. מתאים לי עכשיו להוריד מינון של מסעדות, ואני לא רואה את עצמי עכשיו חוזרת ללכת הרבה רק בגלל שהיה לי כיף אתמול. העובדה שכל הסופרלטיבים שנשפכו מעל דפי הפורום על המסעדות הטרנדיות לא עוררו בי שום חשק לנסות אותן מעידה על כך שהתחושה שכתבתי עליה פה לפני חודש ממש לא עברה. אני מקווה שלא יגרשו אותי מהפורום...

0Magic0

New member
ארוחת בוקר בסבסטיאן...

האם מומלצת? יש לנו שובר לארוחת בוקר זוגית ואנחנו מתלבטים בין כמה מקומות...בין השאר סבסטיאן, בליקר, לחם ארז וכו'...

Forum User

New member
ממש לא כדאי לחם ארז

יותר מדי אנשים מדווחים על נפילות שם לאחרונה. בסבסטיאן יכול להיות נפלא, אבל לדעתי פתוחה לא.ב. רק בשישבת - שווה בירור טלפוני.

לא זוכרת בדיוק, זה היה מזמן

בעקבות נסיונות מאוד מוצלחים עם סבסטיאן בערב ובצהריים נתנו צ'אנס לא.ב. בשבת. אז אמנם אכלנו ליד יב"ז ובנזוגה (גיא זוארץ ???), אבל הארוחה הייתה בנאלית. ביצה, סלט, גבינה. לא מעניין, לא התרומם בשום צורה, לא מיוחד, לא כלום. סתם. סתם. סתם. אולי אפילו כתבתי על זה פה. לא יודעת מה האופציות - אבל בשביל 'סתם' אני לא מתאמצת.

Forum User

New member
כיף לכם

מאוד מאוד אוהבת את עסקיות הצהריים של סבסטיאן, אבל לא מצליחה להביא את עצמי להשקיע שם ארוחת ערב... הבעיה העיקרית היא מבחינתי העישון בכל מקום חוץ מאשר במסדרון הכניסה הכה-מבאס לישיבה. הבר נהדר (אם לא מעשנים עליך) - מרווח, כיסאות נוחים, שירות מעולה, ותצפית מצויינת על ההתרחשויות.

smartblonda

New member
נקרא מעולה ../images/Emo13.gif

באמת עבר זמן רב מדיי מאז ביקורינו האחרון ולאור התאור המגרה ,אולי נגיע לביקור

cookie13

New member
לגבי ה:le sommelier perdu

מעניין...גם אני אחרי שהמסעדה כבר היתה מוכנה, שאלתי את עצמי מאיפה זה בא! מסתבר שהבעלים, באחד מהשיטוטים שלו באירופה, ראה את זה בביסטרו כלשהו ונדלק שמחה שנהנת, אני מזמן מזמן לא הייתי שם, אבל המקום זכור לי לטובה, בעיקר המנת קלאמרי ממולא (את יודעת שהקיק שלי זה קלאמרי, לא משנה איפה!) קחי לך שוב מזל טוב ממני! עד הפתיחה הבאה........

cookie13

New member
ראש של אמן...

את מנסה לחפש הסבר??? הוא ראה, נדלק, יישם. רוב התמונות במסעדה, אם לא כולם, הן עבודות שלו, דרך אגב...

מיכלי56

New member
מקומות הישיבה בסבסיטאן

זהו עקב אכילס של המסעדה. אם אתם מגיעים כזוג תשכחו ממקום נחמד או נעים.כל השולחנות לשניים שלהם ממוקמים במעברים,ליד דלתות ובכניסה לשרותים או למטבח. האמת,זה ממש מרגיז ובכל נסיון להעביר אותנו למקום הגיוני יותר התגלה כבלתי אפשרי. סיבה מספיק טובה בשבילי לא להגיע לשם יותר.

למעלה