ערב נהדר בסבסטיאן

cookie13

New member
נרשם! ויועבר הלאה...

בכל פעם, כשיושבים סביב הסקיצות הראשוניות של מסעדה מסויימת, זורקים לאוויר "שולחנות של 4! שולחנות של 4!" וכל פעם מחדש אני עומדת מול חבורה דורסנית ומסבירה שאני, והמון אנשים שאני מכירה, הולכים זוגות זוגות למסעדות, ולא ממש בא להם לשבת בשולחן ל-2 מאולץ, או בעצם, שולחן ל-4 שהופרד לשניים במרחק של 2 ס"מ מהשולחן השני. אבל, לצערי, המוטו כאן הוא: "money! money!" לוקחת לתשומת ליבי את ההערה, ועושה קופי/פייסט לישיבה הבאה! תודה!

גסטרו

New member
אז תעבירי להם את מורת רוחי

מהמקומות הנחותיחם המיועדים למעשנים. לכן גם אותנו (חובבי מסעדות ידועים) לא רואים שם.

Amoureuse

New member
למעשנים? אולי התכוונת להיפך?

בעיני עקב האכילס הוא המקומות הנחותים המיועדים ללא מעשנים ברגע שהתפשרנו על איזור המעשנים ישבנו באיזור מצויין (למרות שהיינו 2). נכון שלי לא נורא מפריע לשבת באיזור המעשנים (הרגל משנים של בעל מעשן... והמון חברים מעשנים) אבל יש מי שבחיים לא יתפשר ככה ואכן סבסטיאן בעייתית עבורו.

cookie13

New member
אזורי מעשנים או לא מעשנים

כבר לא תלויים במעצבים. לגבי השולחנות לשניים, זה משהו שאני נלחמת שנים מול האנשים מעליי ויזמים בעלי המסעדות.

גסטרו

New member
כמובן, כמובן מקומות ללא לא !

מעשנים, ככה זה כשרק מתעוררים . ואם זה לא תלוי במעצבים , אז מי אחראי להושיב אותנן ממש בכניסה כמו ילדים בעונש. לא נורא, יש עוד מסעדות, השבח לאל והן מכבדות את הלא (!)מעשנים גם במקום הולם.

למעלה