ערב מתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• פותח הנושא Gs17
  • פורסם בתאריך

Chen Kuki

New member
מה זה חיים...

תרגיע את אנשי השכבה המעפנים שלך, תראה איזה התנפלות הם הביאו עלי, אזרחית תמימה... כולה אמרתי את דעתי, והם מתנפלים עלי. העדי עצבני הזה מתלהב לאללה.

Chen Kuki

New member
וגם השימי הזה...

אי אפשר לענות יותר כמו אנשים נורמלים... עומואים

SomebodySomeone

New member
אולי הם לא הראו את זה בדרך הכי יפה

אבל יש להם נקודה הגיונית.... בכל זאת...

הלו הלו!

עודד, לא צריך להרוג אותה, היא וחיים מדברים כידידים ולא כאויבים משכבות שונות... למה לתקוף אותה סתם? חן היא מהיודאלפים הטובים!
לא להרוג אותה בבקשה, אני עוד צריך אותה כדי שתדאג לקן שלי שנה הבאה... אם היא לא תעשה את זה כמו שצריך - אתם יכולים לעשות בה את זממכם...

SomebodySomeone

New member
שום הלו הלו

עומר שים לב יחסית לאחרים פה נאי מאלה שהיו די בסדר, לא אמרתי שום דבר לא יפה ובטח שלא הרגתי אותה, אני יודע שהיא מהיודאלפים הטובים (בטח אם היא בנוע"ל) פשוט לא רציתי שיהיו יותר מדי קולות לאדיר מילר זה הכל.

Chen Kuki

New member
בייב, התנפלת על האיש הלא נכון...

הוא דווקא הכי בסדר מבין כולם...

לנידחפת

וואלה אם אנחנו מעאפנים או לא זה לא עניין שלך כמו שהסטנדאפיסט שאמור להופיע מולנו זה לא עניין שלך אז חלאס להתערב בעניין הזה מספיק השיכבה שלכם הכניסה את עצמה לרונדו שלנו שלא קשור אליכם בכלל אז למה גם להתערב בזה?!

Shuda

New member
למה להתנפל??

היא סה"כ אמרה את דעתה ולא נסתה להחליט בשבילכם ובטח שלא להידחף... אז לא לעשות ענין!! ובאמת אפשר להגיד את הדברים קצת יותר יפה...

SomebodySomeone

New member
מה שאמרת נכון..

אבל העניין הוא שמי שאומר את דעתו משפיע על ההחלטה. ובעצם היא משפיעה על מי שיופיע בערב שלנו. (ושוב, כל זה לא היה מפריע לי אם היא היתה רוצה את נאור תיון אבל כיוון שהיא בעד אדיר מילר אני לא רוצה שהיא תשפיע על ההחלטה)

Chen Kuki

New member
סתום ת'פה כבר

ותפסיק לעשות הכללות שכבתיות מה הקשר שלי לעזאזל לרונדו הדפוק הזה.... דרך אגב תודה שודה מתה עליך!

Ziv009

New member
וואלה מה התנפלתם על חן?

ילדה תמימה מביעה דעה...במילא לא יתחשבו למה שיודעים שהיא שביעיסטית אז מה אתם קופצים עליה? יאללה פלורליזם יא אידיוטים... תנו לה להביע דעה...אסור לה? הנה אני רוצה בכלל את דודו זר הזה מפרפר נחמד...הוא מצחיק בגלל השפם... למישהו יש בעיה ?

למעלה