ערב מתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• פותח הנושא Gs17
  • פורסם בתאריך

Gs17

New member
ערב מתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

הוחלט שאחד מהבאים הוא האומן שיופיע בערב המתגייסים: אדיר מילר שלום אסייג נאור ציון עדי אשכנזי אני מבקש שתתנו דעה על כל אחד מהאומנים ותגידו מי אתם הכי חושבים צריך להופיע!

Chen Kuki

New member
אדיר מילר!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי בכלל זכות להגיד מי אני חושבת שכדאי?

The_VIP

New member
הכי טוב

שלום אסייג נאור ציון ואדיר מילר שלושתם מצוינים!!! אם אחד משלושתם יופיע זה יהיה מצוין..

נאור ציון או שלום אסייג

אדיר מילר ועדי אשכנזי החפרנית הזסאת לא באים בחשבון

SomebodySomeone

New member
שורה תחתונה או נאור או שלום

הם באמת הרבה הרבה יותר טובים מהאחרים רק תגיד אם אנחנו צריכים לבחור רק אחד בכל אופן אני אומר לא לאדיר מילר לא לעדי אשכנזי ולא לעדי עצבני (סתם עדי .... אתה סוס)

IdanRe

New member
שלום אסייג ונאור ציון שניהם טחונים.

את השניים האחרים אני לא אוהב, אני בוחר בשלום אסייג.

Gs17

New member
ירדנו לשני מועמדים........./images/Emo70.gif

הוחלט בגלל כמה סיבות שאנחנו נישאר כרגע עם שני מועמדים והם אדיר מילר ונאור ציון..... מי אתם חושבים מביניהם הכי טוב?????????זה לטובתכם.....

SomebodySomeone

New member
אם ככה אז נאור ציון

ו Chen Kuki באמת שאין לי שום דבר נגדך, כי אין לי באמת מושג מי את אבל ממה שהבנתי את שביעיסטית וזה לא הבחירה בשבילך פה. ברור שזה אכפת לי רק בגלל שאני רוצה את נאור ציון ולא את אדיר מילר, אבל בכל זאת זה רק פייר שאנשים שהולכים להתגייס בסוף השנה והערב בשבילם ישפיעו על מי שיופיע. באמת בלי כוונה לפגוע.

IשימיI

New member
כן אז במילים יפות את יכולה להתחפף

מדהיון פה ולא להפוך גם את זה לוויכוח ומריבה כמו 90% מהנושאים פה בפורום ולעניינו אדיר מילר רוב הזמן סתם עם אותן בדיחות ישנות ולא מעניינות לדעתי תביאו את נאור ציון הוא פשוט ענק

haimgl

New member
יאללה סתמי

ברור שנאור ציון! הוא הכי סוס בהופעות! וחוץ מזה, איך את בדיוק קשורה לנושא?! את לא אמורה להיות בהשלמות באזרחות או משהו בסגנון?

למעלה