ערב משחקי רביעי בNBA, עשרה משחקים, ההימורים:

chaiel

New member
תפרוש...

אני (עם 5-10) מחכה לך בהאווי...חבל על הבושות שלנו... למה הלכנו על אטלנטה?!

Puskas

New member
אוקיי משהו מהיר

טורונטו מילווקי אורלנדו דנבר שיקגו סקרמטו אטלנטה יוטה ניו הורלינס קליבלנד

שלי,לפחות 7\10 גם הפעם :)

1) טורונטו-וואשינגטון: טורוונטו 2) פילי-מילווקי: פילי 3) אורלנדו-מיאמי: אורלנדו 4) ממפיס-דנוור: דנוור 5) מינסוטה-שיקאגו: שיקאגו 6) סאקרמנטו-שארלוט: סקרמנטו 7) קליפרס-אטלאנטה: אטלנטה 8) יוטה-ניקס: יוטה המשחקים המרכזיים: 9) נו אורלינס-ווריורס: ניו אורלינס 10) פורטלנד-קליבלנד: קליבלנד

שמשון ואשתו לא יודעים אבל זה כאן

אי אפשר לדעת כמ שועלים הולכים וכמה לא, משפטו האפל של רב הטבחים תיכף החל ועודנו חיים. 1) טורונטו-וואשינגטון: טורוונטו 2) פילי-מילווקי: פילי 3) אורלנדו-מיאמי: אורלנדו 4) ממפיס-דנוור: דנוור 5) מינסוטה-שיקאגו: שיקאגו 6) סאקרמנטו-שארלוט: סקרמנטו 7) קליפרס-אטלאנטה: קליפרס 8) יוטה-ניקס: יוטה המשחקים המרכזיים: 9) נו אורלינס-ווריורס: ניו אורלינס 10) פורטלנד-קליבלנד: פורטלנד

עמית123

New member
מצטרף לניסוי

עברו הרבה ימים מאז שהמלצתי על NBA בפורום טוטו ווינר.. לא מעט אנשים גרפו סכומי כסף נכבדים מההמלצות שלי.. אני מאמין שאני קצת חלוד אבל 6 מ10 אפשר להשיג גם בפתיחה. (בפורום ווינר היו לי כ70 אחוז הצלחה וכל מהמר יודע שזה מעולה). 1) טורונטו-וושינגטון: ראפטורס 2) פילי-מילווקי: הבאקס מנצחים. 3) אורלנדו-מיאמי: אורלנדו, מיאמי בלי וויד והאסלם יחטפו בראש. 4) ממפיס-דנבר: ממפיס יפתיעו. דנבר כנראה בלי כרמלו וגם קמבי לא בקו הבריאות. 5) מינסוטה-שיקאגו: מינסוטה לוקחים עם פוי שחוזר אחרי שנעדר חצי עונה. 6) סקרמנטו-שארלוט: שארלוט במשחק שקול מאד 7) קליפרס-אטלנטה: אטלנטה 8) יוטה-ניקס: יוטה 9) ניו אורלינס-ווריורס: ניו אורלינס 10) פורטלנד-קליבלנד: פורטלנד אמורים לקחת ורזאו יחמיץ כחודש.

cache

New member
ברוך הבא

נדמה לי שאתה בכושר משום שההימורים שלך תואמים את הימורי ההנהלה פרט למשחק של הקינגס. שיהיה לילה טוב. בהצלחה ההנהלה

ה מרקיז

New member
שלי..

1. טורונטו 2. מילווקי 3. אורלנדו 4. דנבר 5. שיקגו 6. סקרמנטו 7 . אטלנטה 8. יוטה 9. ניו אורלינס 10. פורטלנד

the mnm factor

New member
מהר מהר

1) טורונטו-וושינגטון: טורונטו (ראוי לציין שכשכתבתי את זה טורנטו הובילה כבר 8-0) 2) פילי-מילווקי: מילווקי 3) אורלנדו-מיאמי: אורלנדו 4) ממפיס-דנבר: דנבר 5) מינסוטה-שיקאגו: שיקאגו 6) סאקרמנטו-שארלוט: סאק-טו 7) קליפרס-אטלאנטה: אטלנטה 8) יוטה-ניקס: יוטה 9) ניו אורלינס-ווריורס: גולדן סטייט 10) פורטלנד-קליבלנד: קליבלנד

בקשה מההנהלה

עקב הפרשי זמנים, אני לא יכול להשתתף במשחק. אתה פותח את המשחק אחרי 18 (חצות זמן מקומי), הרבה אחרי שאני הולך לישון (ומעט לפני שאני חוזר מהעבודה...). בבוקר אין לי זמן, מה גם שלרוב המשחקים כבר החלו, ואני מרגיש שזו רמאות להשתתף בשלב הזה. האם יש אפשרות לפתוח את השרשור מוקדם יותר? אפילו רק לפתוח את השרשור, ולהוסיף את הניתוח מאוחר יותר. האם אני יכול לפתוח את השרשור?

../images/Emo127.gif

אפשר לפתוח את השרשור ליום הבא בכל *בוקר* שעון ישראל, בהודעה ריקה מתוכן ההנהלה יכולה לעשות זאת, או תורן בוקר כלשהו כל מי שמקדים אותנו בשעות, כמוך, יוכל לנחש הנה אני הולך לפתוח את השרשור של מחר, לדוגמה בהצלחה!

doriso

New member
--->

הנהלה יקרה. אנא קח בחשבון את העובדה שיש שמי שאין לו מחשב בבית (מין הסתם רק אני), בקיצור, אנא פרסם את ההימורים לפני שעות הערב בכדי שאוכל להשתתף.

cache

New member
5/10

אכזבה קשה להנהלה. גם הניקס מפסידים (שוב) וגם 50%.

למעלה