ערב משחקי רביעי בNBA, עשרה משחקים, ההימורים:

chaiel

New member
חח נראה אותם!!!

chaiel

New member
עדיין חושב כך?

הייתי אומר שאני טיפש, איזה שינוי אידיוטי!!!

chaiel

New member
אוי לעיניים שכך רואות!!! 5-10!!!

1. טורנטו- יש! 2. פילדלפיה- יש! 3. אורלנדו- יש! 4. דנבר- יש! 5. שיקאגו- אין! 6. שארלוט- אין! 7. אטלנטה- אין! (מאשים את ההנהלה!!!) 8. יוטה- יש! 9. ניו אורלינס- אין! מה חשבתי לעצמי?! הכל בגלל שהתחלתי להאמין שנ"א הם על אמת, חח אלק! 10. פורטלנד- הנהלה, מה אמרת על הרגש?! מישהו שם לב למה אני לא רוצה שיהיו הרבה הימורים באותו יום? (לא לאחד ימים!) זה כי אין כח לחשוב על הרבה, אחרי ה5 הראשונים כבר אין כח...חחח...רציני!

chaiel

New member
וצדקתי גם..

1) אכן, טורנטו לא יפסידו פעמיים ברצף, טעיתי ב-ג-ד-ו-ל לגבי ההפרש. 2) איגי אמנם לא התפוצץ אבל היה הקלע המוביל. 3) צפוי, האוורד עם ד"ד, אבל של 10+ "בלבד". 4) גם גיי וגם אייברסון הפציצו. 5) בהחלט טעיתי בשינוי! 6) כנראה שהם כן בכושר. 7) עוד פעם השינוי הזה? לא משנה יותר! גם אם אני מגלה שכל החמשיה פצועה! 8) באמת חבל... 9) כנראה שגם בארון דיוויס הרגיש בבית. 10) אין לב אין לב! ידעתי שאין מי שיעצור את לברון! (תכל'ס כמו בחצי מהקבוצות בליגה אבל פה במיוחד)

אין זמן לפרט

(במיוחד כדי לעצבן את חיאל) טורונטו מילווקי אורלנדו (וויד לא משחק) דנבר מינסוטה שארלוט אטלנטה הורנטס לברון/קליבלנד

Oxycodone

New member
הימוריי , + שאלה להנהלה

טורונטו - וושינגטון: הפעם הקנדים מנצחים. 2. פילי - מילווקי: מילווקי באקס. 3. אורלנדו - מיאמי: מג'יק. 4. ממפיס - דנבר: דנוור 5. מינסוטה - שיקאגו: שיקאגו. 6. סקרמנטו - שארלוט: משחק מעניין , לדעתי הקינגס עדיפים. 7. קליפרס - אטלנטה: הוקס. 8. יוטה - ניו יורק: יוטה ג'אז. 9. ניו אורלינס - גולדן סטייט: ניו אורלינס. 10. פורטלנד - קליבלנד: הצגה של לברון .. שאלה להנהלה : מתי מתחילה התחרות ? והאם כל אחד צריך לסכם אישית את התוצאה של ההימור שלו ? או שההנלה עוברת על ההימורים ורושמת תוצאות ?

cache

New member
התחרות התחילה אתמול

ההנהלה מעדיפה ומבקשת מהמתמודדים לכתוב ביום שאחרי את התוצאות שלכם (אתה יכול לשאול את 'תמיד אני', הוא סופר את התוצאות). מה שיותר חשוב נדמה לי זה לרשום בצורה ברורה את הקבוצה המנצחת כך שהיה נוח לספור (במידה והמתמודד לא רשם את התוצאות שלו). כלומר לרשום בתחילת או בסוף המשחק את המנצחת (או להדגיש). שהיה בהצלחה ההנהלה

6 או 7? אחד מאתנו טעה בספירה

ולשאלתך, כרגע גם אני סופר וגם (מקווה) כל אחד יספור לעצמו ויצהיר בעתיד לבוא, אסתמך יותר על ספירות עצמאיות

Oxycodone

New member
הממ טעות שלי , 6/10 ,

כן 6 , טעות שלי , לפי דעתי זה לא נוח שכל אחד סופר לעצמו את הניקוד , לא עדיף שבכל יום משחקים יהיה תורן שיעקוב אחרי הניקוד ? אותו תורן שממלא את הקובץ באקסל ? אפשר לעשות תורנות בין המשתתפים או משהו.

בכיף

צריך מתנדבים, וגם תשתית - מקום שבו כל אחד יכול להעלות את הקובץ המשותף

bostonForever

New member
שלי

אחרי שהתבזיתי אתמול עם 3 מ 9, הגיע הזמן למאזן מושלם: 1) טורונטו-וואשינגטון: אני עדיין לא סובל את כריס בוש. וושינגטון 2) פילי-מילווקי: פילדלפיה בקרב חפירות 3) אורלנדו-מיאמי: מרק בלונט יסייים עוד משחק התור השחקן עם הכי מעט ריבאונד. אורלנדו 4) ממפיס-דנוור: כרמלו יחזור מלוע תותח. דנבר בנוקאאוט 5) מינסוטה-שיקאגו: 0נצמד למינסוטה למרות הפאדיחה אתמול. אל "פנים של מפגר" ג'פרסון יביס את האפרו. 6) סאקרמנטו-שארלוט: שארלוט, סתם כי ככה. 7) קליפרס-אטלאנטה: שוב אטלנטה!! קיימן יבלה עוד לילה בצד. 8) יוטה-ניקס: אחרי שפירגן חמש גגות לקאוומי וטוריאף, שמנדולף בא לפנק גם את קירילנקו. יוטה בקלות. 9) נו אורלינס-ווריורס: צ'נדלר יגנוב לליטאי את כל הריבאונד בדרך לעשירי של ניו אורליאנס. 10) פורטלנד-קליבלנד: טראוויס שוב ינצח עם הבאזר - פורטלנד

עומר ו

New member
מהמר על 10/8

1) טורונטו - וושינגטון: המשחק האחרון היה במזל. כשבטלר פצוע אין לוויזארז סיכוי, ניצחון של טורונטו עם ערב של ענק של בוש. 2) פילי - מילווקי: מייקל רד עדיין פצוע ומילווקי משחקת בחוץ, ניצחון לפילי. 3) אורלנדו - מיאמי: קשה לי, מיאמי זאת הקבוצה שלי אבל אני לא יודע אם וויד ישחק או לא. נלך עם הלב ונגיד ניצחון של מיאמי. 4) ממפיס - דנבר: זאת לא שאלה, ניצחון של דנבר בנוק אאוט. 5) מינוסוטה - שיקאגו: קשה קשה, נלך עם מינוסטה. 6) סקרמנטו - שארלוט: נלך על ניצחון לבובקאטס. 7) קליפרס - אטלנטה: לא כזה מעניין אותי, אז נגיד קליפרס 8) יוטה - ניקס: ניקס!!!! לא סתם, ניצחון בטוח ליוטה. 9) נו אורלינס - ווריורס: ניו אורלינס ברצף ניצחונות והראשונה במערב וג"ס קבוצה לא רעה בכלל ועוד החתימו את וובר לאחרונה. נלך על המשך הרצף של הצרעות. 10) פורטלנד - קליבלנד: זה יהיה מעניין, אני הולך על ניצחון ללברונז.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי...

את זה זריז כי היה לי יום מתיש במיוחד... 1) טורונטו-וושינגטון: ראפטורס 2) פילי-מילווקי: יאללה איגייייייי!!!! (פילדלפיה למי שלא הבין) 3) אורלנדו-מיאמי: אורלנדו, לא כוחות. 4) ממפיס-דנבר: דנבר 5) מינסוטה-שיקאגו: GO BULLS - למרות שאני אל חושב שהם ינצחו אבל אני הולך עם הלב. 6) סקרמנטו-שארלוט: קינגס. 7) קליפרס-אטלנטה: אטלנטה 8) יוטה-ניקס: יוטה 9) ניו אורלינס-ווריורס: ניו אורלינס - יאללה טייסון!!!! 10) פורטלנד-קליבלנד: פורטלנד ואמן לברון יקלע 6 נקודות ב-3 מ-50 מהשדה וימסור אסיסט אחד. (הפנטזי השפיע לי על ההימורים אבל אולי בזכור זה אני אצליח??)

OrEl74

Well-known member
מנהל
6/10 - לא מדהים אבל עדיין בגדר הסביר

אמנם הקליפרס ואטלנטה עדיין משחקות אבל הקליפרס מובילים ב-20 ולא נראה לי שאטלנטה תצמצם את זה.

למעלה