ערב משחקי רביעי בNBA, עשרה משחקים, ההימורים:

chaiel

New member
לא רע?

מסתפק במועט אתה הא?!

ThEgReEnKiNg

New member
עוד פעם ממהר

1.טורונטו , SAVE US CHRIS BOSH 2.יאללה פילדלפיה 3.אורלנדו 4.דנבר 5.שיקאגו 6.סקרמנטו 7.אטלנטה 8.יוטה בכושר טוב , ג'אז 9.בא לי על הווריורס אבל זה משחק בית של ההורנטס , כריס פול וחבורתו ניו אורליניס. 10.אממ , קליבלנד. באמת הרבה משחקים משעממים , נקווה שטורונטו לא יעשו בושות!.

שלי -עקב מחסור בזמן אין פירוט ...

1.טורונטו 2.פילי 3.אורלנדו(יש לציין שגם האסלם וגם וייד לא משחקים) 4.דנבר 5.מינסוטה 6.סקרמנטו 7.אטלנטה 8.יוטה 9. ניו אורלינס 10.פורטלנד

jack90

New member
שלי

1.טורונטו - וושינגטון: קארון באטלר בכושר שיא,כנ"ל לגבי חוזה קלדרון-טורונטו תנצח בגלל העדיפות אצל הגבוהים. 2. פילי - מילווקי: גירצ'ק משתלב טוב בפילי ושם סל ניצחון עם הבאזר למרות משחק טוב של מו וויליאמס. 3. אורלנדו - מיאמי:אין שאלה אפילו-אורלנדו. 4. ממפיס - דנבר: ממתי ממפיס מועומדת לניצחון?-דנבר 5. מינסוטה - שיקאגו: שיקאגו בכלל לא בעונה טובה-מינסוטה לוקחת סטייל הניצחונות על פיניקס. 6. סקרמנטו - שארלוט: שארלוט מנצחת בזכות משחק מפלצתי של ג'ראלד וואלאס. 7. קליפרס - אטלנטה: אטלנטה לוקחת פשוט בגלל שהקליפרס לא טובים. 8. יוטה - ניו יורק: יוטה- אי אפשר אפילו לפנטז ניצחון של ניו-יורק. 9. ניו אורלינס - גולדן סטייט:כריס פול מראה לבארון דיוויס מה זה mvp וטוחן אותו ואת הזקן שלו עם טריפל-דאבל. 10. פורטלנד - קליבלנד: בשהיל לנצח צריך קבוצה-את זה אין לקאבס ויש לפורטלנד.

המשתגר

New member
אז ככה

1) טורונטו-וושינגטון: טורונטו 2) פילי-מילווקי: פילי 3) אורלנדו-מיאמי: אורלנדו 4) ממפיס-דנבר: דנבר 5) מינסוטה-שיקאגו: שיקאגו 6) סאקרמנטו-שארלוט: שארלוט 7) קליפרס-אטלאנטה: קליפרס 8) יוטה-ניקס: יוטה (אני נשבע שאם ההנהלה הייתה הולכת כאן על הניקס אני הייתי הולך יחד איתה) 9) ניו אורלינס-ווריורס: ניו אורלינס 10) פורטלנד-קליבלנד: קליבלנד

cache

New member
ההנהלה נשבעת לזכור לך את שכתבת

(למען שימוש עתידי)

שלי

1)בבית טורונטו יקחו. 2)תלוי בפצועים של מילווקי. אני בכל מקרה אלך עם הבאקס. 3)אורלנדו כי מיאמי באמת מפורקים. 4)דנבר, גם בלי מלו כי הגבוהים של דנבר יאכלו את גאסול. 5)שיקגו כפול שתיים. 6)סקרמנטו כי עכשיו כולם בריאים ואין תרוצים. 7)אטלנטה יותר טובה וצריכה לנצח. 8)יוטה, אני צרי להוסיף? 9)ההורנטס יקחו. 10)משחק באמת קשה לניבוי. נילך עם המגמות של הקבוצות: ניצחון לקליבלנד כי בשני המשחקים האחרונים בבית פורטלנד הפסידה ליוסטון וניצחה בנקודה את אטלנטה.

o f r o n

New member
החיים יפים מחוץ לארון

1) טורונטו-וואשינגטון: וואשינגטון עדיין בלי ספק הנקודות העיקרי שלה - קארון באטלר, משחק ביתי של טורונטו שרוצה לנקום על אתמול, ניצחון לטורונטו. 2) פילי-מילווקי: מייקל רד עדיין פצוע, הבאקס לא קבוצת חוץ טובה ובנוסף נמצאת עכשיו בכושר נוראי, ניצחון לפילי. 3) אורלנדו-מיאמי: פשוט עצוב ששחקן כמו וייד תקוע בקבוצה כ"כ מוגבלת מבחינת כישרון וסתומה מבחינת תקציב, ניצחון לאורלנדו. 4) ממפיס-דנוור: דנבר בדיחה???, הנגטס אומנם לא יציבים ורחוקים מאוד מהגשמת הפוטנציאל שלהם אבל אי אפשר בשום פנים ואופן לקרוא לקבוצה הכוללת את אנטוני (שאגב, אולי ישחק היום), אייברסון, ננה וקמבי בדיחה. ניצחון לנגטס 5) מינסוטה-שיקאגו: שיקגו בלי דאנג ואולי גם בלי גורדון, מינסוטה בכושר טוב (כמובן באופן יחסי לקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה), אני הולך עם הזאבים. 6) סאקרמנטו-שארלוט: אני עם ההנהלה, ניצחון לקינגס 7) קליפרס-אטלאנטה: קליפרס 8) יוטה-ניקס: לא בדיוק הימור אלא יותר הצהרת עובדה ברורה, ניצחון ליוטה 9) נו אורלינס-ווריורס: אי אפשר להמר נגד ניו הורלינס בכושר הנוכחי שלהם, ניצחון לצרעות. 10) פורטלנד-קליבלנד: פורטלנד קבוצה לא רעה בכלל, לג'יימס יהיה קשה לנצח אותה לבדו, אני עם הטריילבלייזרז.

chaiel

New member
אתמול 8-9, היום?

1-10, לא ייתכן שאחרי יומיים יהיה לי לפחות 50%. 1) טורנטו- באטלר לא משחק, טורנטו הם לא בוסטון. ניצחון דחוק למרות משחק מעולה של ג'יימיסון. 2) פילדלפיה- שתי קבוצות גרועות, למילווקי אין את הכוכב שלה. התפוצצות של איגי. 3) אורלנדו- וויד והסלם בספק, גם איתם ההיט יפסידו, האוורד עם 20-20. 4) דנבר- כרמלו וקמבי בספק, אם שניהם לא משחקים אז ממפיס. אייברסון/גיי מפציץ. 5) שיקאגו- כבר כתבתי וולבס אבל כמו אתמול, שיקאגו פשוט טובים מדי, כמה שזה ישמע מצחיק העונה, מקווה שלא פישלתי בשינוי. 6)שארלוט- שתי קבוצות עם המון כוכבים, אבל אצל הקינגס הם עדיין לא בכושר בגלל הפציעות. הצמד המעופף של הבובקאטס מפגיז! 7) קליפרס- כמה אפשר להפסיד?! הולך עם הלב
8) יוטה- חבל שאין כסף אמיתי על ההימור הזה. 9) ניו אורלינס- רק בגלל שהם בבית. (דירבלאק הטעית אותי הנהלה!) 10) פורטלנד- למרות שאין מי שיעצור את לברון. הולכים עם הלב פעם 2, מחר תבינו למה יש לי לב חלש!
למה אני מהמר על הפתעות?!

chaiel

New member
בנוגע לקליפרס...

אם מגטי+(!!!) קיימן לא משחקים אז אטלנטה. ולמי שלא אוהב את ההיסתייגות, לא קבעו חוק שאסור! ואם כבר, לדעתי שיהיה מותר אם ההיסתייגות היא על שני שחקנים, ורק בנוגע לפציעות!

cache

New member
אסור!!!

חיאל אתה מעורר מהומות, כבר שאלת אם מותר ונאמר לך שאסור. אתה מתחכם סתם. אין להעמיד תנאי הימור, אם... אז... ואם... אז... הימור בלי סייגים, בלי תנאים, בלי פצועים ובלי הרוגים, זה מה יש, עולם אכזר הוא זה, צריל ללמוד להתמודד. ההנהלה.

chaiel

New member
לא כתבת שאסור! (משנה הימור לאטלנטה)

תסתכל שוב!
תראה מה גרמת לי לעשות! משנה לאטלנטה!!!

למעלה