החיים יפים מחוץ לארון
1) טורונטו-וואשינגטון: וואשינגטון עדיין בלי ספק הנקודות העיקרי שלה - קארון באטלר, משחק ביתי של טורונטו שרוצה לנקום על אתמול, ניצחון לטורונטו. 2) פילי-מילווקי: מייקל רד עדיין פצוע, הבאקס לא קבוצת חוץ טובה ובנוסף נמצאת עכשיו בכושר נוראי, ניצחון לפילי. 3) אורלנדו-מיאמי: פשוט עצוב ששחקן כמו וייד תקוע בקבוצה כ"כ מוגבלת מבחינת כישרון וסתומה מבחינת תקציב, ניצחון לאורלנדו. 4) ממפיס-דנוור: דנבר בדיחה???, הנגטס אומנם לא יציבים ורחוקים מאוד מהגשמת הפוטנציאל שלהם אבל אי אפשר בשום פנים ואופן לקרוא לקבוצה הכוללת את אנטוני (שאגב, אולי ישחק היום), אייברסון, ננה וקמבי בדיחה. ניצחון לנגטס 5) מינסוטה-שיקאגו: שיקגו בלי דאנג ואולי גם בלי גורדון, מינסוטה בכושר טוב (כמובן באופן יחסי לקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה), אני הולך עם הזאבים. 6) סאקרמנטו-שארלוט: אני עם ההנהלה, ניצחון לקינגס 7) קליפרס-אטלאנטה: קליפרס 8) יוטה-ניקס: לא בדיוק הימור אלא יותר הצהרת עובדה ברורה, ניצחון ליוטה 9) נו אורלינס-ווריורס: אי אפשר להמר נגד ניו הורלינס בכושר הנוכחי שלהם, ניצחון לצרעות. 10) פורטלנד-קליבלנד: פורטלנד קבוצה לא רעה בכלל, לג'יימס יהיה קשה לנצח אותה לבדו, אני עם הטריילבלייזרז.