ערב משחקי יום ראשון בNBA: ההימורים...

cache

New member
ערב משחקי יום ראשון בNBA: ההימורים...

שלום לכולם, ההנהלה מתנצלת על העדרותה ביומיים האחרונים, ההנלה נתקעה ללא אינטרנט, ביננו זה היה דיי נחמד, הספר מעולם לא נראה משוך כל כך. בכל אופן הלילה יום ראשון ויש משחקים מוקדמים, לכן השרשור עולה מוקדם מן הרגיל. לפני שנתחיל ההנהלה רוצה לברך את המהמרים על יללה הימורים מוצלח במיוחד לפני שני לילות, מי יתן ותמשיכו כך גם הלילה. עשרה משחקים הלילה, שלושה מרכזיים, בוא נתחיל (קבוצה ביתית תמיד מימין): 1) שיקאגו-פינקס: בשיקאגו שמחים, אחרי הרבה זמן ייצא לאוהדים לראות קבוצה אמיתית משחקת וזה לא מעט בקור של שיקאגו. פינקס גדולה על הבולס בכל הפרטמטרים, ניצחון קליל. סאנס מנצחים. 2) מילווקי-וואשינגטון: אחד משני המשחקים הלא מעניינים של הערב, עדיף לראות ירושלים בני השרון או מכבי גליל אבל בכל זאת ההנהלה תהמר על ניצחון ביתי של הבאקס. ניצחון מילווקי. 3) פורטלנד-אטלאנטה: ההוקס הם הנאחס של ההנהלה, אני חושב שמעולם לא תפסתי משחק שלהם, אך הלילה קשה יהיה לטעות כי הם משחקים נגד קבוצה טובה. ניצחון בלייזרז 4) דאלאס-דנוור: המאבריקס בבית חזקים, דנוור לא יציבים, נכון שזה קל? דאלאס מנצחים. 5) יוסטון- יוטה: משחק קשה!!! המוקש הראשון של הערב, יוסטון עם 4 ניצחונות רצופים ואנחנו ניתן להם את מספר חמש כי הם בבית. רוקטס בשיניים. 6) סיאטל-סאקרמנטו- עוד משחק לא מעניין, סיאטל עומדת על 13 רצוף (הפסדים כמובן) ויש לההנהלה תחושה שהלילה זה יהיה מספר 15. ניצון לקינגס 7) מינסטוה-נטס: אויר עם 8 הפסדים רצופים, הטימברוולווס משתפרים ובבית הם לא יתקש לנצח אוויר. ניצחון לוולווס. ועכשיו לשלושת המשחקים המרכזיים של הערב: ווריורס-ניקס: עוד משחק מוקש, הווריורס אוהבים לרוץ בבית, הניקס אוהבים להתעלל בנו האוהדים, משחק קשה, נלך על הפתעה להערב, ההנהלה מקווה שתצטרפו לחגיגה. ניצחון לניקס! אורלנדו-בוסטון- אוי איזה משחק, למה לא משדרים? אתמול אגב ראיתי שידור חוזר מספר 9 ב-5 ימים של המשחק ברצלונה-ויאריאל (נגמר 0-0), אבל חס וחלילה להראות קצת יותר NBA באחד מארבעת ערוצי הספורט. בכל אופן בוסטון מגמגמים, נדמה שהם כבר מחכים לפגרת האולסטא, אבל גם אורלנדו עייפים, אולי בוסטון יתעוררו דווקא מול קבוצה טובה. ניצחון סלטיקס. לייקרס-קליבלנד: בשלוש מילים: קובי מול ג'יימס, במילה אחת: ואוווווווווווווו הערה: לקובי, בניגוד לג'יימס יש גם קבוצת כדורסל. ההנהלה לא רואה אפשרות אחרת מלבד ניצחון של הלייקרס. ושוב למה לעזאזל לא משדרים לנו את המשחק הזה??? הוא אפילו נערך בשעה נורמאלית, 22:30 שעון ישראל, למה??????? ניצחון ללייקרס. זהו, סיימנו להלילה, ההנהלה מתחייבת על 8/10. ברכות לאנדיוני על הניצחון הענק, כייף לפרגן לספורטאים כחול לבן. פירגון של ההנהלה וברכות גם לדיוקוביץ, אלוף אוסטרליה החדש. זהו חברים, לא לשכוח להינות בהימורים, ללכת עם הרגש ולהתפרע. שיהיה בהצלחה לכולם המנצח ייתן להנהלה טיפ לשמחקי מחר. כל טוב ההנהלה

cache

New member
תיקון למשחק של סיאטל

הם בדרך להפסד 14 לא ל-15, ההפסד ה-15 יגיע במשחק הבא, לא זה של היום, אבל הוא יגיע אז אל תתדאגו.

7liel7

New member
2/10 לפחות ../images/Emo3.gif

1) שיקאגו-פינקס: פיניקס בקלות. 2) מילווקי-וושינגטון: מסכים עם ההנהלה שעדיף לראות את ליגת העל, אבל בכל זאת... מילווקי. 3) פורטלנד-אטלאנטה: ממתי הבלייזרס קבוצה טובה? אבל בכל זאת נלך עליהם. 4) דאלאס-דנוור: קשה, קשה. צמוד, צמוד. דאלאס בקושי. 5) יוסטון- יוטה: משחק אדיר שבסופו יוטה תנצח. 6) סיאטל-סאקרמנטו: למרות הכל, סיאטל תנצח. 7) מינסטוה-נטס: הנטס, במשחק משעמם. 8) ווריורס-ניקס: GS. ואכן תהיה חגיגה. 9) אורלנדו-בוסטון: בוסטון. 10) לייקרס-קליבלנד: LA. קובי (
) יוביל אותם לנצחון...

SHITBREAK3

New member
יאללה...

1) שיקאגו פשוט נראית נורא....פיניקס בקלות 2) נלך על הוויזארדס 3) פורטלנד 4) מאבריקס כמובן 5) נלך על יוסטון בגלל הביתיות 6) אממ קשה מאוד...נלך על סקרמנטו 7) הנה זה מגיע....סוף סוף...זה בא----> ניו ג'רזי! 8) who the fuck is Knicks?! גולדן סטייט לוקחת 9) בוסטון 10) לייקרס

cache

New member
מה יש לכם עם ניו-ג'רזי???

ההנהלה לא מבינה את האמון שמצד אחד נותנים חברי הפורום והמהמרים לנטס ומנגד את חוסר האמון לניקס. הניקס הם 6-4 בעשרת המשחקים האחרונים שלהם לעומת 1-9 של הנטס. הנטס ברצף של 8 הפסדים רצופים ועדיין כל יום רובכם נותנים להם את אמונכם בעוד שמהניקס אתם מתעלמים. עד מתי אני שואל עד מתי

cache

New member
קובי מול לברון: הלילה!!! הימורים

מי שרוצה להגיב ולהמר על ההתמודדות האישית בין שני השחקנים מוזמן גם כן. נחשב את סך הנקודות, אס, ריב, חס, איב ונשכלל את הניקוד הסופי (לכל פעולה חיובית ניתן נקודה ולכל איבוד נוריד נקודה). אז מי יצא גדול יותר הערב: קובי או לברון?

לייקרס מנצחים 103-100

קובי עם 31 נק', 8 ריבאונד, 6 אסיסטים ו4 איבודים. לברון עם 37 נק', 9 ריבאונד, 5 אסיסטים ו2 איבודים.

במהירות...

אין לי כוח לפרט/לחשוב, מצטער
משחקים צמודים: בוסטון מנצחת בשיניים את אורלנדו (יהיה צמוד, מקווה שנוכל לקחת את זה בסוף). הלייקרס בקושי את לברון. דאלאס מנצחת את דנבר, קשה יותר משזה נראה... יוסטון מנצחת את יוטה. ניצחונות רגילים: פורטלנד מנצחת את אטלנטה. וושיגנטון מנצחת את מילווקי. הנטס ינצחו את מינסוטה (הגיע הזמן...). סיאטל את סקרמנטו (הגיע הזמן...). תבוסות: פיניקס מנצחת בקלילות את שיקגו. גולדן סטייט לא מתקשה מול הניקס. השאיפה: 8 מ10.

משנה משנה משנה משנה...

גארנט לא פותח ובכל מקרה לא הייתי כל כך בטוח בניצחון הסלטיקס...אז יאללה נשנה לאורלנדו כך שיהיה בסדר לא משנה מה יקרה (ננצח - אני אשמח. נפסיד - לפחות ניחשתי נכון...)

cache

New member
טיפ למהמרים, עכשיו זה רישמי-בוסטון מנצחים

ברגע שההימור שונה, באופן מידי אתה טועה, זה קרה לי שבוע שעבר עם הקינגס. השאלה עכשיו היא, האם הכתיבה שלי את זה, משנה את התוצאה הצפויה, כלומר כל עוד לר הייתי רושם את שכולם יודעים בוסטון אכן היו מנצחים בגלל השינוי שלך, אבל מכיוון שרשמתי את זה לפני שזה קרה אני אולי בעצם הופך את גזר הדין? מבולבלים? גם אנחנו. ההנהלה

בינתיים פירס לוקח את זה עליו

אלן בעוד יום רע (2 מ8 מהשדה, 0 מ3 לשלוש) אבל פירס עם 19 נק' ו6 ריבאונדים ב8 מ11 מהשדה. ליון פאו מפתיע מהספסל עם 7 נק' ו7 ריבאונדים (4 בהתקפה). האוורד באורלנדו עם דאבל דאבל 10-10 במחצית. סה"כ עכשיו נגמרה המחצית - יתרון 3 לבוסטון, 43-46. התוצאה משקפת את המחצית...יתרון קטנטן שהסלטיקס שמרו עליו פחות או יותר במשך המחצית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנה שלי...

1) שיקאגו-פיניקס: דאנג בחוץ ובלעדייו הסיכויים של הבולס שהיו מנוכים גם ככה שואפים לכלום. פיניקס בקלילות. 2) מילווקי-וושינגטון: וושינגטון ואפילו דיי בקלות. 3) פורטלנד-אטלנטה: פורטלנד. 4) דאלאס-דנבר: כרמלו משחק? אם כן אז אני הולך על דנבר. 5) יוסטון- יוטה: יוטה אמן!! 6) סיאטל-סקרמנטו: סקרמנטו. 7) מינסוטה-נטס: מינסוטה (כן כן, הפתעה) 8) ווריורס-ניקס: גולדן בקלות. 9) אורלנדו-בוסטון: אורלנדו!!! 10) לייקרס-קליבלנד: לייקרס וקובי יטחן שם איזה 40 נק'.

chaiel

New member
זה כמו שתשאל...

מי לוקח בריצה, צבי או צב. מצטער אחי, הניקס פשוט מסריחים! (מה שאני לא מבין כי למרות מיליוני החסרונות והמאמן הדפוק יש להם כישרון בלתי מבוטל, לא מבין איך הם כ"כ גרועים, באמת שלא)

tal901

New member
חדש בעסק, נראה איך הולך..

1) שיקאגו-פינקס: פיניקס בגדול! 2) מילווקי-וואשינגטון: החברים מהבירה בענק!! 3) פורטלנד-אטלאנטה:פורטלנד [כי אוהד תמיד מאמין...]. 4) דאלאס-דנוור: דאלאס בקושי. 5) יוסטון- יוטה: הרוקטס [שינאה עזה ליוטה]. 6) סיאטל-סאקרמנטו- רון רון והחברים. 7) מינסטוה-נטס: הנטס מול שחקן אחד? הנטס. ווריורס-ניקס: הלוחמים, [אני שונא את אייזיה כל כך ומצד שני מחבב את הניקס, אבל שיעיפו אותו כבר!!!] אורלנדו-בוסטון- בוסטון. לייקרס-קליבלנד: הלב אומר לברון, השכל אומר קובי. לייקרס.

למעלה