0/10 לפחות!
שיקאגו-פיניקס. כל פעם שנדמה שהבולס חוזרים לחיים הם נופלים שוב, זה קרה בהפסד לשארלוט וזה יקרה גם היום כשהסאנס ינצחו, 110-99. מילווקי-וושינגטון. הבאקס ניצחו במשחק הבית האחרון שלהם ואני אלך עליהם עוד פעם, 98-94 על הווזיארדס. פורטלנד-אטלנטה. ההוקס יכולים להפתיע אבל הבלייזרס מגיעים אחרי הפסד רעבים לרצף נוסף והם גם ינצחו, 93-88. דאלאס-דנבר. המאבריקס די מאכזבים העונה, גם הנאגטס לא מבריקים אבל היום אחרי משחק גדול הם יצאו מקטסס עם ניצחון, 116-113. יוסטון-יוטה. הרוקטס אחרי 4 ניצחונות רצופים, באים לבית, רוצים להתקדם עוד ולנצח מול הקהל הביתי. רק לי יש תחושה שהם יפסידו? 100-79 לג'אז. סיאטל-סקרמנטו. הסוניקס לא מהווים איום על אף קבוצה בליגה,מצד שני הפצועים חוזרים לשחק בקינגס ויוצרים סגל טוב. 99-90 לקינגס. מינסוטה-ניו ג'רזי. משחק קשה מאוד. הוולבס במומנטום טוב[שני ניצחונות רצופים וכמעט סנסציה בבוסטון], הנטס ממש מזוויעים העונה. אני הולך על הזאבים 108-97. גולדן סטייט- ניו יורק ניקס. התחלתי להמר על הניקס וגם יצא לי מזה כמה הימורים טובים, אבל הלילה הם הולכים להפסיד באולם עמוס הדציבלים בקליפורניה. 115-102 לווריורס. אורלנדו-בוסטון. המג'יק לא יציבים בתקופה האחרונה, הסלטיקס עושה רושם מתחילים להוריד הילוך אבל היום זה יספיק להם. 90-79 לסלטיקס. לייקרס-קליבלנד. משחק סופר מעניין, הכוכב נגד הכוכב, יהיה משחק נהדר אבל הלייקרס לא ירשו לעצמם להפסיד בבית לקאבס או יותר נכון ללברון. 104-102 ללייקרס. קובי עם 33 נק', 6 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 4 איבודים. לברון עם 36 נק', 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 4 איבודים.