ערב משחקי יום ראשון בNBA: ההימורים...

cache

New member
טל

אני האחרון שיבקש ממך להמר על לברון וקליבלנד (ראשית כי אני לא אוהב אותם ושנית משום שהם לא קבוצה), אבל ההנהלה חוזרת ואומרת, חוזרת ומבקשת, תעשו מה שתרצו, אבל לכו עם הרגש, לפחות כאן בפינה הקטנה הזו, לך עם הרגש... ההנהלה

tal901

New member
קודם כל אתה צודק.

פשוט אני לא רואה מצב שהלייקרס מפסידים....

Or Amit

New member
הימורים שלי

1) שיקאגו-פינקס - ניצחון לפיניקס 2) מילווקי-וואשינגטון - ניצחון לוושינגטון 3) פורטלנד-אטלנטה: הוקס בחוץ 4) דאלאס-דנוור: נאגטס בחוץ 5) יוסטון- יוטה: יוסטון 6) סיאטל-סאקרמנטו - סאק-טו 7) מינסטוה-נטס: ג'רזי. אם הם לא יפסיקו את הסטריק במינסוטה, אז איפה הם יפסיקו אותו? ווריורס-ניקס: ווריורס אורלנדו-בוסטון- סלטיקס לייקרס-קליבלנד: לייקרס

chaiel

New member
שלי!

שיקגו/שיקאגו. וושינגטון. אטלנטה. דנוור/דנבר. יוסטון. סקרמנטו. נטס. וויריורס. בוסטון. לייקרס. א. צא מהסרט שלך על הניקס, קבוצה גרועה! ב. אם אתה נותן נקודה על כל נקודה/אסיסט/ריבאונד אז לברון ינצח, אם נקודה שווה יותר מאסיסט/ריבאונד אז קובי אבל לא בטוח. ג. למה לעזאזל לכ"כ הרבה קבוצות יש כמה אפשרויות לכתיבת שמם?! ד. לא מיתחייב לכלום, זה בעיקר מה שאני רוצה שיקרה...

chaiel

New member
2-10!!!

וגם שני המשחקים שניחשתי נכון נוצחו בבדיוק 2 נקודות כ"א! אלוף אני!
זהו, מעכשיו לא מהמרים עד להודעה חדשה!

chaiel

New member
למה כולם עם הלייקרס?

זה היה נראלי מוזר, ובאמת בדקתי וכ-ו-ל-ם עד התגובה שלי חושבים שהלייקרס ינצחו. ואני שואל, מה עונה מעונתיים? (מה היה ההבדל בין שנה שעברה להשנה?!) אצל הלברונירס אין שום הבדל משנה שעברה, אם כבר אז לטובה כי הם גילו את גיבסון וכרגע אפחד לא פצוע. אצל הלייקרס יש רק שינוי אחד, פישר במקום סמושי, זה שינוי די גדול אבל בעיקר בגלל שסמושי פשוט לא שחקן NBA (ומסכנים ההיט, בטח בגלל זה הם מפסידים
) באמת עכשיו שאני שואל בלי קשר לקובי כי הבטחתי שאני יפסיק להתעסק בנושא (ובאמת גם אין פה שום ג'ורדן באיזור), אבל למה כולם עם הלייקרס? הרי השחקן השני הכי טוב אצלהם פצוע ואין סנטר מחליף! (אישית בחרתי שהם ינצחו כי: א. אני אוהד אותם. ב. כמו כל המשחקים, פשוט בחרתי במי שאני רוצה שינצח - אני ממש לא אופתע אם הלייקרס יפסידו) ? ? ? ?

למה

מערב חזק ממזרח לייקרס בצמרת המערב לייקרס בבית לייקרס נהיו קבוצה קליבלנד לא קבוצה קליבלנד לא בצמרת המזרח קובי חם על משחקים שמשודרים קוסט טו קוסט (משודר בabc) ו.. עכשיו רק נותר לצפות בהפסד של הלייקרס

cache

New member
אם נייר מנצח אבן,אז אויר יכול לנצח דמוי קבוצה

לאוס

New member
בלי חפירות הפעם

1. שיקאגו - פיניקס: פיניקס. 2. מילווקי - וושינגטון: קשה לקבוע, אבל וושינגטון. 3. פורטלנד - אטלנטה: בלייזרס. 4. דאלאס -דנבר: אינשאללה דנבר. לא מהמר על דאלאס, גם אם זה יעלה לי ב 10 מ- 10. 5. יוסטון - יוטה: יוסטון התחממו מול פורטלנד ויוטה עוד משחקים בחוץ. רוקטס לוקחים. 6. סיאטל - סקרמנטו: הקינגס, אם לא ייתפסו לשאננות. 7. מינסוטה - נטס: המוקש האמיתי של הערב. וולבס בתנופה, אבל הנטס יצטרכו לנצח מתישהו. לא חושב שהפעם - טימברוולבס. 8. ווריורס - ניקס: גולדן סטייט. 9. אורלנדו - בוסטון: משחק משחק אמור להיות פה, אבל אני נותן לבוסטון. לואיס לא שחקן. 10. לייקרס - קליבלנד: אני נותן ללייקרס. יותר קבוצה. נסיים במילותיו האלמותיות של מנחם גבאי: "יום טוב שיהיה לכם..."

הנה שלי

פיניקס - בלי גורדון ודנג זה פשוט לא כוחות(למרות שהסאנס נראים ממש רע בזמן האחרון) מילווקי - בבית הבאקס חזקים וקשוחים אני איתם(נקווה שהעומס - חמישה משחקים בשבוע האחרון לא יכריע) פורטלנד - הבלייזרס בקלות בדו ספרתי דאלאס - מלו אמולר לא לשחק גם היום - לא שהיה להם סיכוי גם איתו ... יוסטון - צמוד צמוד אבל הטילים ינצחו בקושי בסוף סקרמנטו - ביבי יתפוצץ היום והמלכים ישייטו בקלות נטס - חלק מחבורת אוהדי הנטס ... עד מתי ?? לפחות עוד היום ... ניקס - נכנעתי לתחינות ההנהלה ואני אחפש את ההפתעה פה בוסטון - אורלנדו בירידה בזמן האחרון - האירים לא מבריקים אבל יקחו קליבלנד - לא אוהב את שתי הקבוצות(והסופרסטארים) Z יטחן את קוואמי בהיעדר ביינום בצבע

STEVE NASH

New member
0/10 לפחות!

שיקאגו-פיניקס. כל פעם שנדמה שהבולס חוזרים לחיים הם נופלים שוב, זה קרה בהפסד לשארלוט וזה יקרה גם היום כשהסאנס ינצחו, 110-99. מילווקי-וושינגטון. הבאקס ניצחו במשחק הבית האחרון שלהם ואני אלך עליהם עוד פעם, 98-94 על הווזיארדס. פורטלנד-אטלנטה. ההוקס יכולים להפתיע אבל הבלייזרס מגיעים אחרי הפסד רעבים לרצף נוסף והם גם ינצחו, 93-88. דאלאס-דנבר. המאבריקס די מאכזבים העונה, גם הנאגטס לא מבריקים אבל היום אחרי משחק גדול הם יצאו מקטסס עם ניצחון, 116-113. יוסטון-יוטה. הרוקטס אחרי 4 ניצחונות רצופים, באים לבית, רוצים להתקדם עוד ולנצח מול הקהל הביתי. רק לי יש תחושה שהם יפסידו? 100-79 לג'אז. סיאטל-סקרמנטו. הסוניקס לא מהווים איום על אף קבוצה בליגה,מצד שני הפצועים חוזרים לשחק בקינגס ויוצרים סגל טוב. 99-90 לקינגס. מינסוטה-ניו ג'רזי. משחק קשה מאוד. הוולבס במומנטום טוב[שני ניצחונות רצופים וכמעט סנסציה בבוסטון], הנטס ממש מזוויעים העונה. אני הולך על הזאבים 108-97. גולדן סטייט- ניו יורק ניקס. התחלתי להמר על הניקס וגם יצא לי מזה כמה הימורים טובים, אבל הלילה הם הולכים להפסיד באולם עמוס הדציבלים בקליפורניה. 115-102 לווריורס. אורלנדו-בוסטון. המג'יק לא יציבים בתקופה האחרונה, הסלטיקס עושה רושם מתחילים להוריד הילוך אבל היום זה יספיק להם. 90-79 לסלטיקס. לייקרס-קליבלנד. משחק סופר מעניין, הכוכב נגד הכוכב, יהיה משחק נהדר אבל הלייקרס לא ירשו לעצמם להפסיד בבית לקאבס או יותר נכון ללברון. 104-102 ללייקרס. קובי עם 33 נק', 6 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 4 איבודים. לברון עם 36 נק', 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 4 איבודים.

שלי ../images/Emo13.gif לפחות 10\7

הפעם אני מקטין את הרף,יש משחקים קשים בכל זאת... 2/10 לפחות ו 7liel7 ו 15:50 | 27/01/08 1) שיקאגו-פינקס: פעם ראשונה במשחק שאני לא אלך עם הלב,שיקאגו הוציאו לי את כל האוויר מהמפרשים אחרי ההפסד לשארלוט בבית,אז למרות שזה משחק בייתי,אם איך שהם נראים הם יצטרכו להגיד תודה אם פיניקס ינצחו בפחות מ20... פיניקס 2) מילווקי-וושינגטון: לא משחק פשוט...וושינגטון קצת יותר טובים אבל מילווקי משחקים בבית והם טובים בבית.,מצד שני וושינגטון לא רעה בחוץ...יאללה נלך על חצי הפתעה. וושינגטון 3) פורטלנד-אטלאנטה: פורטלנד אומנם הפילו אותי במשחק הבית הקודם שלהם,אבל הפעם הקבוצה ממול הרבה יותר חלשה. פורטלנד 4) דאלאס-דנוור: 50\50 קלאסי,אבל ניתן את הכבוד לקבוצה הבייתית. דאלאס 5) יוסטון- יוטה: משחק קשה קשה,אבל לדעתי יוסטון תדהר על המומנטום מהנצחון הגדול בפורטלנד,ו4 נצחונות רצופים בכלל,ואם יוסטון רוצים פלייאוף יוטה הם הקבוצה שהם חייבים לנצח. יוסטון 6) סיאטל-סאקרמנטו: וואו זה קשה,אבל סקרמנטו בתקופה טובה,ניתן להם את הקרדיט סקרמנטו 7) מינסטוה-נטס: מינסוטה מתחילים להראות טוב,זה משחק שהם צריכים לקחת. מינסוטה 8) ווריורס-ניקס: להמר על הניקס פעמיים רצוף? השתגעתם? גולדן סטייט 9) אורלנדו-בוסטון: משחק קשה אבל בוסטון צריכה לנצח אותו בוסטון 10) לייקרס-קליבלנד: קליבלנד איכזבו אותי כשהימרתי עליהם נגד הניקס,לא חוזרים על אותה טעות פעמיים. לייקרס

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה.

1.שיקאגו-פיניקס-דווקא אני מרגיש הפתעה , אבל בכל זאת פיניקס בכושר טוב אז הם כן ינצחו את זה אבל לא בקלות בכלל. 2.בוסטון-אורלנדו(שכבר התחיל , מקווה שזה עדיין חוקי! ) , בוסטון תנצח היא יותר חזקה למרות שהסלטיקס מגמגמים גם כשהם מפסידים זה במשחקים צמודים , הווארד לא יוכל לגארנט פרקינס. 3.קליבלנד-לייקרס-וואו איזה משחק , אם ביינום היה משחק הייתי הולך על הלייקרס בעיניים עצומות , אבל הוא פצוע אז נלך עליהם בעניים פקוחות
, לייקרס. 4.וושינגטון-מילווקי-יכול להיות מוקש , וושינגטון תנצח ותשפר עמדות לקראת הBACK TO BACK שיש לה עם הרפטורס ביום שלישי במאבק על מקום 4-5 במזרח , וושינגטון תצליח לנצח את זה. 5.אטלנטה-פורטלנד-ההנהלה צודקת ואטלנטה הם מוקש! , אני הולך על ברנדון רוי וחבריו נדיר עד מאוד שפורטלנד מפסידה בבית , אז בטח שלא להוקס הלא יציבים. 6.דנבר-דאלאס-חתיכת משחק! שנה שעברה היו כמה משחקים משוגעים בין שתי הקבוצות הנ"ל , בכל מקרה קמבי ישתק את נוביצקי ואין לדאלאס פשוט אף אחד שישמור על אייברסון , הנאגטס ינצחו. 7.ניו ג'רזי-מינסוטה-נלך דווקא על ניו ג'רזי (הזכרתי כבר שקרטר עלוב העונה?
) 8.יוטה-יוסטון-קשה מאוד! , לכן נעשה את זה ככה:יוטה מחורבנים בחוץ הרוקטס בתקופה טובה , יוסטון. 9.ניקס-גולדן סטייט-פחח הניקס , גולדן סטייט בדו סיפרתי! 10.סקרמנטו-סיאטל-באנקר לדעתי סקרמנטו המתאוששים.

שמחה גדולה הלילה

1) פיניקס כאילו דא, השוורים פצועים וחבולים 2) מילווקי, מייקל רד 40 נקודות 3) פורטלנד תחזור לנצח בבית, חלאס. אטלנטה כבר עשתה את שלה במשחק הקודם 4) דאלאס בתקופה טובה 5) יוסטון בבית בהרכב מלא תעבור את יוטה שלא טובה בחוץ 6) סקרמנטו עם שלושת הגדולים לפני הטרייד(?) 7) ניו גרזי בחוץ, כי מינסוטה עברה את מכסת הנצחונות לחודש אחד 8) גולדן סטייט מסוגלת להפסיד לכל אחד בכל מקום, וגם לנצח כנ"ל. אבל הפעם אין הפתעות 9) בוסטון בחוץ חוזרים לענינים 10) לייקרס בבית ייקחו, אבל יהיה צמוד וחם, מישהו יעבור את סף ה40

למעלה