ערב משחקי יום ראשון בNBA: ההימורים...

chaiel

New member
גארנט לא שיחק.

למה לא ידעתי אתזה לפני המשחק? מוזר...(לא פציעה רצינית נכון?) בכל מקרה חבל על ההפסד אבל כשיודעים שגארנט לא שיחק אז זה מובן לחלוטין... ושוב, עוד הפסד דווקא בסדר כי נמאס לי כבר מהדיבורים על כמות ניצחונות היסטורית, שידאגו שתהיה להם ביתיות בפלייאוף וזהו, לא צריך ניצחון אחד יותר! אם 50 יספיקו לזה אז שינצחו 50!

Itai7

New member
יופי של משחק עכשיו בין הלייקרס לקיבלנד

בABC(אני צופה), קובי ולברון עושים תחרות מי קולע יותר
בנתיים זה די שווה

chaiel

New member
אתה בארה"ב?

אם לא, איך אתה רואה את המשחק? אני פה שומע ברדיו כמו מניאק!בתחרות ביניהם: נקודות- שניהם 30. ריבאונדים (הפתעה!): 11 לבראיינט 9 לג'יימס. אסיסטים: 5-4 לבראיינט. בינתיים בראיינט מנצח.

chaiel

New member
אילוגלסקאס בחוץ.

יופי. בראון שחקן ח-ר-א! (מצטער על המילה, אין תיאור יותר טוב!) בראיינט עם מיליון ביקורים לקו.

Itai7

New member
אני רואה בתוכנות לווין תמשחק, קליבלנד עולה

ליתרון של 4, לברון אדיר

chaiel

New member
המנחס הרשמי.

תכירו, זה אני! מאז שהתעוררתי ועיליתי על המחשב קובי לא מפסיק להחטיא. מאז שאמרתי שהוא עולה לקו הרבה, כנ"ל! פרשתי מלעקוב אחרי המשחק, נראה בסוף כמה יצא. (לא מאמין בדברים האלה בכלל אז זה קורה כ"כ הרבה עם ספורט אצלי אז לא יודע...)

Itai7

New member
משחק ענק, לברון עם 41 וקובי עם 33

ענק פשוט, לברון פשוט הרג את קובי בדקות האחרונות, יופי של ניצחון של קליבלנד.

chaiel

New member
אוף!

אני עם הנאחס שלי! (כמובן שחשבתי שכבר נגמר המשחק אז פתחתי ת'גיים-קאסט...ובגללי הלייקרס הפסידו!
) קובי עם יותר אסיסטים וריבאונדים מלברון ולברון עם יותר נקודות, חשבתי יהיה ההיפך.

Itai7

New member
שווין 93 בין אטלנטה לפורטלנד, רוי משווה, 30

שניות לסיום, רוי מחזיר אותם מהקבר

Itai7

New member
פורטלנד מנצחת בנקודה, רוי מביא תניצחון מהקו

ג'ו ג'ו מחטיא סל ניצחון בצד השני.

Itai7

New member
יוטה מנצחת בחוץ את יוסטון

יוסטון ששיחקה בלי יאו מינג

cache

New member
ההנהלה לא מבטלת את המשחק של בוסטון 6/10

ההנהלה החליטה שעל אף שגארנט לא שיחק וכולנו פרט למהמר אחד הימרנו על הסלטיקס היא אינה מבטלת את המשחק. הסלטיקס צריכים לנצח את המג'יק גם בלי גארנט ואתם המהמרים, על אחריותכם לברר מי משחק ומי לא, ההנהלה לא קוחת אחריות על עצמה. בכל אופן הניקס כמו כמעט כל הקבוצות הלילה, מפסידים ממש בשיניים, קובי מושפל בביתו, אוויר ממשיכה להפסיד (10 רצוף לא? או 9?), מילווקי ופורטלנד שומרות על הבית, הסאנס ממשיכים לזרוח כך גם הג'אז, הקינגס ומינסוטה ממשיכים במסע ההתאוששות שלהם. שיהיה לככככולם יום טוב. השמש בחוץ זורחת, שווה לצאת ולהתפנק עליה בחוץ. יום טוב ההנהלה נ.ב- טל901 יצא פארש ושזה יהיה לקח לכולם, ללכת עם הרגש

Itai7

New member
ביאנרידש מג"ס עם 26 ריבאונדים!!

בניצחון על ניו יורק

למעלה