ערב מחלקה

ערב מחלקה

יש ערב מחלקה בתאריך 30/6, יום שני. הפעם הוא בפארק הלאומי בר"ג, ולא בתוך האוניברסיטה. אני מצרף קישורים להודעות בפורום של שנה ג' ובקומונה של שנה א'.

MRITAMAR

New member
ערב מחלקה ב30 ל6....

למרות שניסינו להסתיר ממכם את הערב מחלקה,אם כבר יאיר פרסם כאן את זה אז נכתוב לכם הודעה שלא תרגישו מקופחים... אז ככה ב30 לחודש שזה יוצא יום שני,לילה אחרי הזכייה של הולנד ביורו 2008 אנחנו חוגגים בפארק הלאומי(ליד המכביה),בניגוד לשנים עברו שאני נותן את כל הכבוד למי שארגן אותם,המתכונת תהיה קצת שונה,במקום להוציא המון כסף על קריוקי או קוסם או כל אומן אחר מבחוץ,החלטנו להשקיע את הכסף רק באוכל ושתייה,שתהיה איכותית ביותר..... וכמובן שתהיה מוזיקה טובה,אחלה אנשים ופשוט אוירה אחרת יותר רגועה,לכל המגזר הדתי שחושב שהולך להיות שם סדום ועמורה,אני אישית מתחייב שהכל יהיה שם כשר,לא תהיה במה ואף בחורה לא תעלה לשיר,ונכון שיהיה אלכוהול אבל עדיין זה לא הופך את האירוע למסיבת קולג' מטורפת כמו בסרטי הנוער האמריקאיים,הייתה לזה דרישה של רוב מוחלט של האנשים שנכחו בפגישה לגבי ערב המחלקה,ומה לעשות למרות שאנחנו בבר אילן עדיין זאת מדינה דמוקרטית והרוב קובע.... משבוע הבא אני אהיה כל יום בבר אילן למכור לכם כרטיסים בעלות סמלית של 10 ש"ח,העלות היא אחידה לכולם,כולל מי שלא חבר אגודה מטעמים השמורים לו,אני ממש לא מתכוון להיכנס כאן לפוליטיקה בעד או נגד אגודה,זה פשוט אירוע בשבילכם,וכולכם מוזמנים לבוא ולהנות זה הכי חשוב..... ובלי קשר לבחירות אני רק רוצה להגיד תודה מיוחדת לאייל כהן,האיש הכל יכול,שלוקח את הסיכון ונותן לנו לנסות לארגן חיי חברה בבר אילן,מקוה שהוא יקבל ממכם רק מחמאות ולא צעקות...... לכל מי שרוצה כרטיס משבוע הבא ואין לו את המספר שלי אז שירשום -0545597833(לא בשבת) ,תקנו כמה שיותר מהר לפני שייגמר(לא באמת ייגמר,סתם אמרו לי לרשום את זה,זה כולה חתיכת נייר תמיד אפשר להדפיס עוד,אף פעם הבנתי את הקטע הזה).... שיהיה בהצלחה לפורטוגל מחר

abalaba2

New member
כמה דברים

א. הייתי שם כאן את הברושור אבל כתוב שם נרגילות, ואם ידעו בעבודה שלי שאני מפרסם דבר כזה יפטרו אותי על המקום, ככה, בלי למצמץ, בלי להניד עפעף, בלי להניח את הטלפון לאמא שהם עושים את זה, באמצע הסנביץ', ככה משום מקום- אתה מפוטר! מאחר ואני די תלוי שם בתלוש אחרת אני אצטרך לשלם כל חודש 103 ש"ח לביטוח לאומי (ממש לא אכפת לי המשכורת- זה העקרון שלא לשלם לביטוח לאומי), אז אני אומר לכם- נרגילות זה כמו סגריות מבחינת הנזק- כמות העשן שנכנסת לגוף בנרגילה גדולה פי כמה (יש אומרים פי 50) מסיגריה, גורמת לרוב סוגי הסרטן ותורמת למחלות לב וכדו'. לפי החוק בכל מקום (גם מקום פתוח) שמגישים שם אוכל/ שתיה, אסור לעשן- דעו את זכויותיכם! אתם יכולים לתבוע את האגודה ולעשות בוכטה אם אתם רואים שמעשנים לידכם- אני ממליץ בחום! ב. אני לא מאמין שאתם שומעים את זה ממני, אבל אני מרשה לעצמי מאחר וגם לפורטוגל יש עבר אנטישמי והכל, וגרמניה בזמן האחרון לא משחקת כמו גרמניה (הייתי אומר אפילו כיף לראות). בכל אופן- במשחק באלק- רונלדו אני מעדיף את באלק. נ.ב- כבר אמרתי את זה פעם ואני אומר זאת שוב, אחרי אליפות אירופה בכדורסל ואחרי האירוויזיון, אני מהמר שרוסיה תפתיע ותיקח את האליפות. ג. לא בשבת.

shubi82

New member
לגבי רוסיה - זה בדיוק מה שהידינק אמר

והוא מסתמך על האירוויזיון והכדורסל כמו שאמרת. מצד שני, אל תשכח את האיטלקים, שמסתמכים על זה שצרפת לקחו את המונדיאל ב-98 ואת היורו ב-2000. ות'כלס, הסיכוי שאיטליה תיקח הרבה יותר גבוה מאשר רוסיה ואם רוסיה תיקח, לפחות נוכל להגיד שניצחנו אותם והוצאנו תיקו בחוץ מול אלופת אירופה :)

MRITAMAR

New member
לאבי

בקשר לנרגילות,תהיה פינה בצד מאחור,מרוחקת מכולם שבה יהיו נרגילות,מי שלא רוצה שלא יתקרב לשם,אם בכל זאת זה לא חוקי,אתה מוזמן לתבוע את האגודה בכיף.... ובקשר לרוסיה אני מוכן להתער איתך שהם לא יקחו,אתם שם איתי על זה כסף? ותנעצו את ההודעה הזאת עד ל30 ל6 כי אין לי כוח לכתוב כאן שוב

abalaba2

New member
איתמר

כתבתי לידכם, ואל תדאג יש לי מחלקה משפטית שלמה שמטפלת בעניינים כאלה, אם מישהו צריך עזרה ולא יודע לאן לפנות שיצור קשר. בנוגע לרוסיה: 1. דנמרק 1992 (ותודה למלחמה ביגוסלביה). 2. פורטו- מונקו (מי?????? בדיוק!) 2004. וכן, אפשר להשוות בין ז'וזה " אני מלך העולם אין יותר טוב ממני אברם מי?" מוריניו למאמן נבחרת רוסיה דהיום (חוץ מהשחצנות...). 3. יוון 2004 (וגם הם זכו בכדורסל באותה תקופה). 4. הייתי כותב גם חולון 2008 אבל זה עדיין כואב. ולא היו ממש חסרים מקרים דומים לאלה רוסיה אמנם נבחרת צעירה, אבל גם דטרויט לקחה את התואר עם סגל חדש. וגם לגבי מסורת- ספרד היא אחת הקבוצות היותר טובות שיש בעולם, ועדיין היא לא לקחה אף תואר ב40 שנה האחרונות, לעומתה יוון שבאה מתחתית העולם ולקחה את התואר (למרות שנראה לי שלפי צורת המשחק שלהם זו הייתה בכלל גרמניה ששיחקה). חוץ מזה, אם תשים לב, בתקופה האחרונה אנו רואים את העליה של הגוש המזרחי באירופה מבחינת ספורט, הם מתחילים להשוות למערב ולהקצות לכך הרבה משאבים, אל תתפלא שיש פתאום כדורגל גם ממזרח לגרמניה. אוקריינה,קרואטיה וכן, גם רוסיה שהיו חלק מהגוש הסובייטי וכן גם טורקיה ויוון שנמצאות שם גיאוגרפית מוכיחות בשנים האחרונות שיש להם מה להציע מבחינת כדורגל. הם משקיעות בכך הרבה משאבים (במיוחד רוסיה) והתוצאות בשטח. ועוד דבר, איתמר, אני לא יודע למה הפסקת לכתוב, אמרו לי שזה בגלל שאנשים נעלבו או משהו. אז יש לי רעיון, אני מרשה לך לכתוב עלי מה שאתה רוצה ואני לא אעלב. בלי עין הרע יש הרבה חומר, אני חשבונאי, דתי, נציג מחלקה שלא עושה כלום, גזען מוצהר ומוכן בשביל המטרה להגיד שאני ממש אוהב מרצה מסוים/מת. אני מצפה ממך ל500 מילה (אפשר גם יותר/ פחות) עד מחר (לא בשבת).

MRITAMAR

New member
שמע אל תיתן לי נימוקים שיש מצב להפתעה...

פשוט שים איתי כסף,בוא נתערב שרוסיה לא תיקח,מתאים לך?

abalaba2

New member
ואוו

אתה משאיר לי קבוצה אחת ולוקח לעצמך 7- התחמנות הזאת עובדת אולי בנס ציונה בכיתה ג' טיפולית. בחר קבוצה ונראה מי מגיעה יותר רחוק. אני אומר שהולנד וספרד לא עוברות את החצי (גמר). ושגרמניה תהיה גרמניה. קרואטיה השנה יכולה להפתיע, וגם איטליה לא תשאר פראיירית. בכל אופן- רוסיה יכולה להגיע השנה רחוק. וד"א- ספרתי, 19 מילים וזה כולל כותרת, יש עכשיו בחירות עם טוהר, סליחה, עתיד איתן שחר וזה כל מה שיש לך להגיד?

MRITAMAR

New member
טוב אז בוא נתערב....

אני לוקח את הולנד,ומהמר שזה יהיה הגמר הולנד גרמניה,הולך??? ודבר איתי יום ראשון קח ממני כרטיסים ותמכור לחבר'ה שלך לערב מחלקה,ותנעץ כבר את ההודעה עד ה30 ל6..... ואם כבר אתה מנסה עלי טריקים זולים,ברור שהולנד וספרד לא יעברו את החצי ביחד,כי הן ישחקו אחד נגד השנייה בחצי,הולנד תנצח ותפגוש את גרמניה אחרי נצחון דרמטי על קרואטיה..... ובקשר לבחירות,אתה כמו הילדים אצלנו בנס ציונה שמנסים לחמם את הילד החלש של הכיתה,נגד הבריון של השכבה,ואז כשכולו עצבני הוא חוטף את מכות חייו,שמע אני נמנע מלדבר על הבחירות האלה,שבקצב הזה פשוט יהיו נצחון טכני,לא באמת חשבת שתהיה כאן דמוקרטיה עם 4-5 תאים נכון?זה נוגד לרוח הבר אילנית...... שמע עתיד יבחרו בפער שרואים רק במדינות עולם שלישי ,מה שמתאים לבר אילן,ותכלס באמת לא משנה מה הם יעשו אחרי הבחירות,או לא יעשו,הרי הם תמיד יכולים להחליף שם ואז להבחר שוב,זה גאוני לא?? אם זה עובד בבר אילן,אתה תראה את אולמרט מקים מפלגה חדשה עם בדיוק אותם אנשים רק עם שם אחר,ויגיד שצריך שינוי,אם סטודנטים נופלים בזה אז עם ישראל לא? טוב והייתי אומר לך מה אני חושב על כל הביזיון הזה,אבל אתה כבר יודע בעצמך,ואתה סתם רוצה שאני אעורר כאן מהומה,ואז פתאום באורח פלא יאשימו אותי בהעתקת סימנריון או יאבדו לי את הציונים של המבחנים שעשיתי עד עכשיו... טוב נראה לי שהנציגים של האגודה עלו עלי והם דופקים לי בדלת...

abalaba2

New member
אז תגיד שאתה רוצה להתערב על משחק אחד...

האשימו אותך בהעתקת סמינריון? בגלל זה אתה לא כותב יותר? איתמר, עזוב אותך כלכלה, אני ואתה כותבים ספר מתח על התככים באוניברסיטה, נעשה הרבה ג'ובות. זה אפילו לא חייב להיות מומצא. וכל עוד איתן לא מתאחדת עם טוהר עדיין כולי תקווה, מה שכן אני מפחד שיהיה זה כמו בסרטים האלה שמפילים עריץ ואז מי שמחליף אותו במהלך הזמן הופך להיות כמוהו, ככה נועה תחזור על אותן טעויות, צריך מישהו שיבין טוב שחייבים לעשות כאן אגודה חדשה כמעט לגמרי, וזה כולל את חברת בשן. ואל תדאג, כאן אפחד לא יעשה לך כלום, אתה די באזור חזק של האופוזיציה, אנחנו נשמור עליך.

MRITAMAR

New member
האשימו אותי בדברים הזויים אחרים....

ואני יודע שאם אני אכתוב משהו נגד בת שבע,בש,האגודה,או הנציגים שלנו,יאשימו אותי בדברים אחרים..... ואת האמת חשבתי לכתוב ספר בסגנון הקוסם של אייל ברקוביץ',על כל 3 השנים שלי במחלקה כאן,אבל חוץ ממי שלמד כאן את מי זה יעניין בדיוק???? אם אני אכתוב על שלומי אני אקדיש פרק שלם"עבד כי ימלוך".... ואתה מתבלבל בין איתן לאופק,איתן כבר התאחדו עם טוהר(עתיד) .... ואל תדאג נועה לא תזכה,יש יותר סיכוי שטורקיה תיקח את היורו....

abalaba2

New member
וד"א

אני יכול לנעוץ רק ל72 שעות... עד ה30 אתה תאלץ לכתוב עוד הודעה או לפחות לעשות קופי פייסט.

benji marder

New member
סחתיין על החיזוי המדוייק

חבל שעם ספרד אתה טועה שכן הם בחצי גמר בוודאות

למעלה