ערב מחלקה ב30 ל6....
למרות שניסינו להסתיר ממכם את הערב מחלקה,אם כבר יאיר פרסם כאן את זה אז נכתוב לכם הודעה שלא תרגישו מקופחים... אז ככה ב30 לחודש שזה יוצא יום שני,לילה אחרי הזכייה של הולנד ביורו 2008 אנחנו חוגגים בפארק הלאומי(ליד המכביה),בניגוד לשנים עברו שאני נותן את כל הכבוד למי שארגן אותם,המתכונת תהיה קצת שונה,במקום להוציא המון כסף על קריוקי או קוסם או כל אומן אחר מבחוץ,החלטנו להשקיע את הכסף רק באוכל ושתייה,שתהיה איכותית ביותר..... וכמובן שתהיה מוזיקה טובה,אחלה אנשים ופשוט אוירה אחרת יותר רגועה,לכל המגזר הדתי שחושב שהולך להיות שם סדום ועמורה,אני אישית מתחייב שהכל יהיה שם כשר,לא תהיה במה ואף בחורה לא תעלה לשיר,ונכון שיהיה אלכוהול אבל עדיין זה לא הופך את האירוע למסיבת קולג' מטורפת כמו בסרטי הנוער האמריקאיים,הייתה לזה דרישה של רוב מוחלט של האנשים שנכחו בפגישה לגבי ערב המחלקה,ומה לעשות למרות שאנחנו בבר אילן עדיין זאת מדינה דמוקרטית והרוב קובע.... משבוע הבא אני אהיה כל יום בבר אילן למכור לכם כרטיסים בעלות סמלית של 10 ש"ח,העלות היא אחידה לכולם,כולל מי שלא חבר אגודה מטעמים השמורים לו,אני ממש לא מתכוון להיכנס כאן לפוליטיקה בעד או נגד אגודה,זה פשוט אירוע בשבילכם,וכולכם מוזמנים לבוא ולהנות זה הכי חשוב..... ובלי קשר לבחירות אני רק רוצה להגיד תודה מיוחדת לאייל כהן,האיש הכל יכול,שלוקח את הסיכון ונותן לנו לנסות לארגן חיי חברה בבר אילן,מקוה שהוא יקבל ממכם רק מחמאות ולא צעקות...... לכל מי שרוצה כרטיס משבוע הבא ואין לו את המספר שלי אז שירשום -0545597833(לא בשבת) ,תקנו כמה שיותר מהר לפני שייגמר(לא באמת ייגמר,סתם אמרו לי לרשום את זה,זה כולה חתיכת נייר תמיד אפשר להדפיס עוד,אף פעם הבנתי את הקטע הזה).... שיהיה בהצלחה לפורטוגל מחר