ערב מזדיין לכולם

ק ד ו ש

New member
הייתי מאורס

אבל אז הודעת שלא מתחתנים. יום שחור לספורט הישראלי. אבל מאז אלפי בנות מתדפקות על דלת חדרי.

ק ד ו ש

New member
אל תתחילי איתי במשפטים כאלה

יש לי סטוקים. (סטוקים... איזו מילה מעפנה, נו מילא) קיצר אל תהיי זונה חכי לי נטוס בחורף או שתעשי בשבילי תפסיכומטרי וזה יסתדר בנזונה

Lady McBeth

New member
בשביל שאני אעשה את הפסיכו הזה שוב..

אני ממש אדרוש תמורה הולמת...מה יש'ך להציע?

ק ד ו ש

New member
40 ס"מ!

סתם נו מה כבר יש לי להציע. אני מוכן לקנות לך את כרטיס הטיסה (שזה עולה יותר מקורס פסיכומטרי ביואל גבע למשל) ואני אסחוב לך את התיק.

ק ד ו ש

New member
התכנון שלי היה

לעשות באוקטובר... אבל אם את עושה אז ביולי או אפריל כדי שנספיק לסוע בקיץ.

Lady McBeth

New member
אין בעיה..

אני רק מזהירה...פעם אחרונה שעשיתי פסיכומטרי זימנו אותי לעשות בחינה חוזרת בחשד להעתקה... ראה הוזהרת.

ק ד ו ש

New member
את צריכה להזהיר את עצמך.. לא אותי

כי אם יש בחינה חוזרת את ניגשת, זה חלק מהעניין. וקיבלת 700 ומשהו אז זה טוב לי

ק ד ו ש

New member
אין לי מושג כמה קיבלת...

אבל משפטים בת"א.. עשיתי לבד את החשבון.

Shaycus

New member
הקורס בנזונה..

באמת אני ממליץ לך בחום אם אתה גר באיזור המרכז.. יש לך שלוחה באונ' ת"א שם אני עושה ויש לך את המקור בוינגייט.. אם אתה גר קצת יותר בצפון.. יש לך פעם בשבוע ויש לך מרוכז של 3 פעמים בשבוע שזה מה שאני עושה.. זה באמת אחלה קורס, קשה, מאתגר, מעניין לאללה, אחלה מרצים..גם אחלה אנשים, לא לדבר בכלל על כמות הכוסיות.. אני אתבאס שהוא ייגמר תאמין לי.. אבל זה יקר שתדע.. 6 אלף שקל ועוד 300 שקל לקורס עזרה ראשונה אם אין לך תעודה..ועוד 200 שקל לספר שהוא לא חובה אבל מאוד רצוי..אבל שילמתי מהפיקדון אז סבבה.. ואם יש לך 7.9 אחוזי שומן אז כל הכבוד לך..באמת..השאלה היא אם אתה גם מעוצב יפה או סתם 1.65 ששוקל 30 קילו :)

ק ד ו ש

New member
נראה אני אולי יום אחד אעשה

לא כי אני רוצה להיות מדריך בחדר כושר, אלא סתם לעניין וידע כללי... אני לרגע לא אומר שאני מהאלה שמטורפים על חדר כושר, אני רחוק מזה אפילו אבל כל מה שקשור לספורט זה טוב לדעת. ולגבי השאלה השנייה... לא אני לא איזה אנורקס.. למרות שאני מנסה להעלות איזה 4-5 קילו עכשיו. ותגיד, ה-3 פעמים בשבוע, כמה זמן זה?? והשאלה היא אם כמות החומר היא באמת מטורפת כמו שציינת, כי חשבתי אולי על אם אני אלמד פעם באוניברסיטת ת"א אולי לשלב את זה עם לימודים... או שמא הקורס כל כך מסיבי שזה בלתי אפשרי.

Shaycus

New member
בלתי אפשרי..באמת

אני עוד מצבי דבש.. אני עושה את הקורס 3 פעמים בשבוע ואני לא עובד, אז חוץ מהוקרס ומספורט שאני עושה די הרבה הראש שלי ריק מדאגות..ועדיין, יש הרבה חומר תאמין לי.. לשלב את הקורס המרוכז עם תואר זה פשוט שואה גרעינית כפול 4.. המרוכז זה 3 חודשים וקצת

SimplyMe1

New member
רק שלא נהיה חו"ח באותו מחזור קורס

למעלה