ערב מזדיין לכולם

ערב מזדיין לכולם

מצאתי קצת זמן לנשום אויר מכל הפסיכומטרי המזורגג הזה כדי לנטוע שיח קפה (הפוך עם שתיים סוכר) וגם לשאול לשלום החברים.

Lady McBeth

New member
פסיכומטרי?

בוא נראה אותך יושב אל מול 6000 עמודים לקרוא לקראת מבחן במשפט חוקתי...

Shaycus

New member
ארר

בואי נראה אותך עושה קורס מזדיין שעולה ימבה כסף ואתה חושב שאתה מגיע לקייטנה, ופתאום אנטומיה פיזיולוגיה תורת הענף פציעות בספורט וכל כך הרבה חרא.. כמה חומר ג'יזז פאק.

ק ד ו ש

New member
יור פרובלם!

בניגוד לבגרויות\פסיכו, את בחרת בזה, לכן מעכשיו ועד עולם את לא בוכה על זה! הייתי ברור?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Lady McBeth

New member
מה זה משנה?

הוא לא בחר ללמוד פיזיולוגיה? ואתה לא בחרת (סוג של בחירה) להיות חובש? או להיות בקרבי? בסופו של דבר כולם מתבכיינים על הכול.

ק ד ו ש

New member
נו אל תהיי רצינית

כמו שאני לא הייתי רציני.. למרות שיש בזה משהו... נגיד אני לא רואה את עצמי הולך ללמוד באוניברסיטה משהו שלא יעניין אותי. והוא בקורס מדריכי חדר כושר... זה שהוא לא ידע שעל זה הוא ילמד זאת טעות שלו ומה קשור ללהיות חובש או להיות בקרבי?? על שניהם אני לגמרי לא מתחרט, וברור שתוך כדי הצבא אתה מתבכיין, אבל תכלס כי קרבי זה חרא.. אבל זה לא נכון להשוות שירות בצבא לשאר החיים.

Lady McBeth

New member
נראה לי שבכל מקרה הבנת את הנקודה..

חוץ מזה, משפטים זה גם חרא. יאללה. עזוב אותך מויכוחים. 'תה בא לאוסטרליה?

ק ד ו ש

New member
השאלה היא לא

אם אני בא איתך... השאלה אם את באה איתי. כי אני בחורף הבא שם בדוק... כבר יש לי הכל חוץ מ-40,000 שקל וכרטיס טיסה :] אבל עובדים על זה... קיצור עזבי שנייה את המשפטים שלך, אני מביא לך ספר של לונלי פלאנט על ניו זילנד, תתחילי לשנן אותו בע"פ.

Lady McBeth

New member
מממ...

אני נוסעת בקיץ. בערב של המבחן האחרון. קיצר, כנראה שאני זו שתספר לך רשמים מהטיול, ולא ההיפך :)

ק ד ו ש

New member
זדייני!

בחורף עדיף לסוע לשם האמת.. אבל תכלס אם את בין שנות לימוד אז בקיץ זו האופציה היחידה. ואני מבטיח לך שיהיו לי יותר חוויות :] חוצמזה שבקיץ מתוכננות עוד 1-3 טיסות אחרות. אמסטרדם עם חברים (אולי) ברצלונה לראות כדורגל (כמעט בטוח) פיינל פור (אם מכבי עולים) אז אל תתלהבי!

Lady McBeth

New member
כפרות

הייתי במשחק של ברצלונה אחרי שהשתחררתי... ממש לפני המונדיאל... ראיתי את הקופיף הזה רונאלידיניו במציאות. הוא יותר מכוער מכל דבר שאי פעם ראיתי.. אבל עזוב אותך, הייתי באליפות אירופה במירוצי אופנועים בברצלונה...זה היה א-ד-י-ר!!! מומלץ בחום! (אם אתה כבר בברצלונה)

ק ד ו ש

New member
אני אתכנן את זה טוב..

בינתיים יותר חשוב לי כל הבית חרושת לציונים שאני עוסק בו עכשיו (איזה אלף בגרויות ופסיכו). ושמעי, הייתי מוכן להראות הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מרונאלדיניו ולהיות עם עשירית מהכסף שיש לו.

Shaycus

New member
איזה שטויות..

לא בחרתי להיות לוחם.. כפו את זה עלי, זה שאין לי את החוזק המנטלי להתמודד עם רופאים צבאיים ולא יצאתי משירות קרבי זה משהו אחד, אבל מפה ועד להגיד שבחרתי את השירות הקרבי שלי זה ממש לא נכון.. אולי לוחמים בסיירת בוחרים את השירות הזה.. אני, ממש לא בחרתי את השירות הזה.. שלא תביני לא נכון, אני לא מתחרט עליו ואם הייתי עושה צבא שוב הפעם הייתי עושה את אותו הדבר אחד לאחד לא הייתי משנה רגע בשירות שלי אבל לא בחרתי את זה.. ואני לא לומד פיזיולוגיה, אני לומד קורס מאמנים ובקשר לתגובה שמתחתיך, מן הסתם ידעתי שהקורס הזה כולל אנטומיה ופיזיולוגיה, ולא באתי במחשבה שיגידו לי "תרים את המשקולת הזאת.. וואו אתה מרים אותה ממש יפה, עברת!" אבל מפה ועד למה שאני לומד, שמיים וארץ..תאמין לי, אני נמצא שם עם אנשים שעשו המון קורסים אחרים בתחום שדורש אנטומיה לדוגמא, ואף אחד לא למד אנטומיה ברמה שנלמדת בקורס הזה.. אני מרגיש יותר כמו רופא בשנה החמישית שלו ולא כמו אחד שלומד להיות מאמן בחדר כושר.. ועזוב מהתגובה המתחכמת של "לא היית בשנה חמישית ברפואה אז אתה לא יודע מה לומדים שם" :) שבת שלום

ק ד ו ש

New member
עזוב ויכוחים

מארגנים פה טיול רווקים רווקות לאוסטרליה, אני ומחבט כבר בפנים, אתה גם בא? ואגב איך הקורס?? תכלס הייתי עושה אותו אם היה לי זמן לזה, אבל זה לא בסדר העדיפויות.

למעלה