בתאבון(:
L limors2 Well-known member 22/3/07 #29 פיצה של מעדנות אז עוד שעה אני אהיה שוב רעבה, זה לא משביע במיוחד...
D dragonit12 New member 22/3/07 #31 תביאי לי../images/Emo2.gif בא לי פיצה! אני אוכלת קורנפלקס.. כאילו צריוס{נוו זה עם הדבורה!} זה עושה צרבת:-S
תביאי לי../images/Emo2.gif בא לי פיצה! אני אוכלת קורנפלקס.. כאילו צריוס{נוו זה עם הדבורה!} זה עושה צרבת:-S
D dragonit12 New member 22/3/07 #38 יש לי פיצהה../images/Emo99.gif כאילו אני צריכה להכין.. אבל לא אין לי כח לקום להכין.. בהצלחה בחיפוש! אל תשכח לבוא לכאן ולהודיע מה מצאת!
יש לי פיצהה../images/Emo99.gif כאילו אני צריכה להכין.. אבל לא אין לי כח לקום להכין.. בהצלחה בחיפוש! אל תשכח לבוא לכאן ולהודיע מה מצאת!
T tkuihehr New member 22/3/07 #34 וואי, בא לי פיצה וואי, עכשיו בא לי פיצה... מה אתם אומרים? נצטרף לחברים לנאפיס? <אבל אין לי כסף >
D dragonit12 New member 22/3/07 #37 נכון! בשביל מה יש חברים?! אח"כ תחזיר להם..! למרות שלפעמיים זה ממש מעצבן לבקש וזה.. אבל תיד יש ת'חברים שמציעים לך לבד אם אתה רוצה וזה.. אתה כזה לא לא..זה בסדר..לא צריך..
נכון! בשביל מה יש חברים?! אח"כ תחזיר להם..! למרות שלפעמיים זה ממש מעצבן לבקש וזה.. אבל תיד יש ת'חברים שמציעים לך לבד אם אתה רוצה וזה.. אתה כזה לא לא..זה בסדר..לא צריך..
T tkuihehr New member 22/3/07 #25 אין כל כך הרבה להשלים כל השרשור זה ריב של שלומית ורקפת מי יותר חמודה..