ערב טוב!

ערב טוב!

מה שלומכם? כל מי שפה מתחייב להקשיב ולבוא בספיישל במוצאי שבת בחצות? זה עם ההרכב האהוב עליי בעולם - AIR יהיה כיף!

tkuihehr

New member
אם יהיה שרשור ואני אהיה בבית אני בא

אני יודע שאתה חולה על אייר [אני זוכר שמזמן מזמן מזמן החלפת את עמרי בבחירות, ובדו קרב אייר היו שם מול איזו להקה אחרת, ואנחנו לא הכרנו את אייר, ואתה באת לפה להכניס לנו ידע על הלהקה הזאת ,שזכתה בסופו של דבר באותו דו קרב]... בכל מקרה תהנה

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif אסף השרשור כאן למעלה! ^^

וברור שנבוא יש חופש יום ראשון
ואנחנו יודעים שאתה אוהב את AIR! פעם שהם היו בבחירות כעסת שלא הכרנו אותם (למרות שהכרנו את השיר שלהם
) מה שלומך?! הצטרף אלינו לשרשור למעלה!

tkuihehr

New member
למטה!!

זה תלוי איזה שרשור קפץ אחרי... עם ההודעה הזאת הקפצת את השרשור של אסף למעלה, והשרשור של קולות החיילים היה למטה

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif כשאני כתבתי זה היה למעלה

עכשיו זה יהיה למטה

לא!!!!!!!!!!!!!

סתם כולם תקשיבו לו, יש לו אחלה טעם! (בזכותך התחלתי להכיר את מסיב אטאק!) ואני עדיין רוצה לראות תמשחק! אבא אולי הצליח לסדר לי תטלויזיה!!

בזכותי?

בזכותי התחלת לשמוע מאסיב אטאק?? זה אחד הדברים הכי יפים שמישהו אי פעם אמר לי... תודה

juanes

New member
אני מבטיחה להקשיב ../images/Emo13.gif

אם התאומים יתנו לי...

dragonit12

New member
יאיי!

אתה תשדר אותו?! במוצ"ש?! לאאא אני הולכת לישון מוקדם.. או שאני לא אשן בכלל.. רק כי יש לי טיול ביום ראשון שאני צריכה לקום בארבע{למרות שאני קה ככה כל יום אבל חפיף..}ולצאת מהבית ברבע לחמש! רק כדי להגיע לאיזה שהוא מקום בחמש וחצי.. איזה כייף אה?! גרררררררר הם לא מבינים שהאוטובוסים מתחילים רק בחמש ומשהו?! אבל לונורא:) יהיה כייף בטיול! ואני אשתדל לשמוע
מקסימום תעשו סיכום
ולונורא שלא שרשרת! ליאורה תשרשר אח"כ:)

limors2

Well-known member
מה ליאורה תשרשר אח"כ?

ליאורה לא משרשרת כל היום
זה פה, שיהיה פה.

dragonit12

New member
חח טוב:)

למה אתה לא משרשרת כל היום?!
מה קרה?! ובאת בדיוק לשאקירה שאקירה יפה יפה לך!

limors2

Well-known member
הו אבל עוד לא הדלקתי../images/Emo2.gif

*מתלהבת בכלמקרה*

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif הוו ליאורה מה שלומך!?

הצטרפי אלינו לשרשור
יש שאקירה!

limors2

Well-known member
אבל אני רעבה יותר מידי!

ולקח לי שעתיים להגיע הביתה אז אין לי זמן לראות איידול לפני המסור

למעלה