ערב טוב...

bidzho

New member
ערב טוב...

יש לי שאלה למבינים אתם מכירים ויכולים להמליץ לי על "מולטי דיסטורשן".. אני מתכוון למכשיר שיש בו הרבה סוגי דיסטורשנים ולא כל מיני אפקטים אחרים, ומה עוד יש בו? (אקולייזר, טיונר, פדלים) מה וכמה? והאם זה דבר שווה באמת? אני מנגן רק עם דיסטורשן תודה מראש, ביג´ו

cyber2200

New member
בכלל לא חבל...

אבל... אם אתה מנגן רק עם דיסטורשן אז בדרך כלל עדיף פדל אחד (יש עליו מין כפתורים כאלה, שאפשר לשחק עם הסאונד :), ורצוי שהוא יהיה מטאל זון :) יש כל מיני מולטי אפקטים שיש בהם המון סוגי דיסטורשן, תסתכל על מולטים, בדרך נותנים אנפורמציה על כמה סוגי דיסטורשן. ומוצרף קישור לפדל של אקאי שיש בו 4 סוגי דיסטורשן, ניראה לי פדל ממש פיצוץ (אבל, לא שמעתי אף פעם איך הוא נשמע).

n a d y1

New member
הכי טוב שיש

אם אתה אוהב דסטורשיין אז ל LINE6 יש מולטי דיסטורשנים המכיל בתוכו 16 דסטורשנים שונים הכי טובים שיש כדאי לך לבדוק אותו. http://www.music-center.co.il/webgatecart/prod_show.php?art_no=001-DM4

Boogieman

New member
מה שאתה מחפש זה בעצם פרה אמפ

{PRE AMP} והכי טוב זה מנורות. כל החברות שעושות מגברים מייצרות אותם,אם בדיסטורשן עסקינן אז מרשל היא אולי הבחירה הכי טובה. צריך להוסיף לזה ריוורב/דיליי כדי להרטיב את הסאונד ואולי שווה להשקיע במולטי של נקיים. זאת הדרך המקצועית לעשות דברים והמחיר,כמובן,בהתאם.

גילדורי

New member
לא צריך פרה-אמפ

הכי טוב בשביל דיסטורשנים זה מה שנדב המליץ, קוראים לזה מולטי פדאל דיסטורשן.

Boogieman

New member
מעניין מאיפה אתה כ"כ בטוח

במה שאתה אומר. בא לך לתת לי הסבר מפורט למה דיסטורשן של מולטי יותר טוב מדיסטורשן של פרה אמפ?

גילדורי

New member
אני בטוח במה שאני אומר כי הבנאדם

רוצה רק דיסטורשנים ולא עוד כל מיני אפקטים כמו בפרה-אמפ. זה לא שהפרה-אמפ פחות טוב, אבל לצורך העיניין הזה המולטי פדאל מספיק. חוצמזה שאם הוא רוצה רק דיסטורשן, עדיף לו גם מבחינת המחיר להוציא 1900 ש"ח על המולטי מאשר 2300 על פרה-אמפ.

Boogieman

New member
הוא לא שאל מה הכי זול

הוא שאל מה הכי טוב ובמה יש רק דיסטורשנים בלי דברים אחרים והתשובה ל 2 השאלות הנ"ל זה פרה-אמפ. אבל אם כבר הולכים על מולטי עם דגש על דיסטורשן אני הייתי מציע BOSS GT3/5/6 כי חוץ מזה שהם מולטים מצויינים וחוץ מזה שיש להם דיסטורשנים דיגיטליים יותר טובים משל ה POD יש להם גם מעגלי דיסטורשן אנלוגיים שלקוחים מהפדלים הקלאסיות שלהם כולל המטלזון ב GT6.

Boogieman

New member
וכדי שלא יהיו אי הבנות

אז אני חושב שאתה מתבלבל בין פרה-אמפ למולטי שיש עליו פרה-אמפ. אז רק בשביל שיהיה סדר אז הקדם-מגבר {PRE-AMP} זה החלק שנותן צורה לצליל לפני שהוא מגיע לנקודת ההגברה ומשם לרמקול. יש את זה על כל מגבר אבל אפשר לקנות אותם בנפרד ולחבר אותם לכל סוג של הגברה או הקלטה. הפרה-אמפים המקצועיים בד"כ מוציאים דיסטורשנים ונקיים טבעיים ע"י מנורות ואת שאר האפקטים מביאים ממכשירים אחרים.

Boogieman

New member
וואלה,למסה בוגי יש פרה אמפים...

חבל על הזמן,לא יצא לי לשמוע אותם אבל אם לשפוט לפי המגברים שלהם זה צריך להיות להיט.

למעלה