ערב טוב

מפרזל

New member
ערב טוב

ביקשו ממני להצטרף לפורום החמוד הזה ואולי לעזור לכם בשאלות בנושא פרזול. אני מקווה שנוכל למצוא נושאים מעניינים לדון בהם.

הורסמאן

New member
עוד אחד שבא לבלבל את המוח

סתתתתתתתתתם אוריגמי אל תבהל.י:)))) נראה לי שזכינו באדם מקצועי שהתווסף לכאן. תרגיש בבית המפרזל.

הורסמאן, תרגיע! ../images/Emo46.gif

סתאאאאאאאם, הורסמאן, מה נלחצת?! ברוך הבא, מפרזל, נשמח להשתתפותך. אולי תספר לנו קצת על עצמך: איך הגעת למקצע, איפה למדת (זו שאלה שנשאלת פה מדי פעם), האם אתה "איש סוסים" חוץ מענייני פרזול?

lions queen

New member
../images/Emo118.gifסתמי כבר..

סתאאאאאאאאאאאאאם כי רציתי להיות חלק
וולקאם מפרזל, אני ניצן, סתם אחת מהפורום, תהנה

שתקי גם כן את, יא פרחה ../images/Emo68.gif

סתתתתאאאאאאאםםםםםם... השרשור הולך ומתדרדר, אנחנו עוד נבריח את המפרזל
(בחיי, מפרזל, זה לא ככה פה בד"כ, סתם רוח דאחקות כזאת. הכל בגלל הורסמאן הוא התחיל
)

מפרזל

New member
תרגיעו שניכם

בבקשה :) אני חושב שאני המפרזל היחידי בארץ שהוא דור שני של מפרזלים. אני הלכתי כמה צעדים הלאה מאבי ולמדתי בקולורדו. מעבר לכך, פרזול בשבילי זה הרבה יותר מסתם מקצוע ואני נהנה להמשיך להתמקצע ולחקור את הנושא לעומק. את מכירה מפרזל שהוא לא איש סוסים?:) בעצם אולי יש כמה, אבל הרבה לפני שהתחלתי לפרזל, בגלל שגדלתי עם סוסים (חלק מהם סוסים די מפורסמים) נדבקתי בחיידק. היה לי גם הרבה מזל להיחשף לאנשי סוסים מאוד מקצועיים, (לא דבר שבא בקלות בארץ) והיתה לי האפשרות לפתח גישה מקצועית כבר מגיל צעיר.

dixie chick

New member
ברוך הבא לפורום!../images/Emo141.gif

אני בהחלט מקווה שתשאר ותעשיר אותנו בידע ובנסיון... שאלה קטנה שמסקרנת אותי, האם אתה מפרזל לסוג מסויים של ספורט רכיבה או מתמחה בסוג מסויים של פירזולים (למשל אורטופדיים) או שאתה מפרזל מכל וכל...?

מפרזל

New member
סוסי ספורט

אני מפרזל בכמה תחומי ספורט זו עיקר עבודתי. ולכן כמו שאת יודעת מסוסי ספורט נדרש קצת יותר וחלק מזה נעשה עלידי פרזולים אורטופדים.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifעוג "סתם אחד בשרשור

הזה ואני חוששת שהמפרזל יחשוב שהפורום לא אמיתי

הורסמאן

New member
שאגלה לך סוד?

את האמיתית היחידה כאן, כולנו כאן מיוצרים ע"י מחשב בתוכנה שמישהו המציא בשביל למתוח אותך. יותר מזה, הפורום הזה בכלל לא קיים, הוא רק מופיע כשאת מסתכלת, ומייד אחרי זה הכל נעלם. :)

הורסמאן

New member
דווקא להפך

עכשיו היא תבוא יותר פעמים לבדוק, לנסות לתפוס אתנו כשאנחנו לא מוכנים, וכולנו נרוויח.

למעלה