סתאאאאאאאם, הורסמאן, מה נלחצת?! ברוך הבא, מפרזל, נשמח להשתתפותך. אולי תספר לנו קצת על עצמך: איך הגעת למקצע, איפה למדת (זו שאלה שנשאלת פה מדי פעם), האם אתה "איש סוסים" חוץ מענייני פרזול?
בבקשה אני חושב שאני המפרזל היחידי בארץ שהוא דור שני של מפרזלים. אני הלכתי כמה צעדים הלאה מאבי ולמדתי בקולורדו. מעבר לכך, פרזול בשבילי זה הרבה יותר מסתם מקצוע ואני נהנה להמשיך להתמקצע ולחקור את הנושא לעומק. את מכירה מפרזל שהוא לא איש סוסים? בעצם אולי יש כמה, אבל הרבה לפני שהתחלתי לפרזל, בגלל שגדלתי עם סוסים (חלק מהם סוסים די מפורסמים) נדבקתי בחיידק. היה לי גם הרבה מזל להיחשף לאנשי סוסים מאוד מקצועיים, (לא דבר שבא בקלות בארץ) והיתה לי האפשרות לפתח גישה מקצועית כבר מגיל צעיר.
אני בהחלט מקווה שתשאר ותעשיר אותנו בידע ובנסיון... שאלה קטנה שמסקרנת אותי, האם אתה מפרזל לסוג מסויים של ספורט רכיבה או מתמחה בסוג מסויים של פירזולים (למשל אורטופדיים) או שאתה מפרזל מכל וכל...?
את האמיתית היחידה כאן, כולנו כאן מיוצרים ע"י מחשב בתוכנה שמישהו המציא בשביל למתוח אותך. יותר מזה, הפורום הזה בכלל לא קיים, הוא רק מופיע כשאת מסתכלת, ומייד אחרי זה הכל נעלם.