ערב טוב

ובקרב המבקרים די מוסכם

שהאלבום הוא גרוע. אינני יודעת לגבי "מעריצי" ווטרס. הוא עצמו בהחלט מחשיב אותו לאלבום הטוב שלו.

The Walrus

New member
באמת?

לפי מיטב הבנתי, הביקורות עליו בסדר. הוא בהחלט לא אלבום גרוע. יש עליו ביקורות רעות?

כל הביקורות שקראתי עליו היו שליליות

אם כי לא בצורה קיצונית. לי עצמי אין דעה לגביו, לכאן או לכאן, כי איני מכירה אותו מספיק טוב. שמעתי אותו רק מספר פעמים מצומצם, ואין בכך די בכדי לגבש דעה מבוססת. אני שמחה שאנחנו הולכים לדון בכל אלבומיו של ווטרס עד הגיעו לארץ, כך נוכל כולנו להאזין, להכיר ולגבש דעה משלנו לגביהם. במאמר מוסגר, אציין שיש מצב שהביקורות השליליות כלפי האלבום נבעו מאי-האהדה המובהקת של עתונות המוסיקה כלפי ווטרס, שנתפש - בתקופה בה יצא האלבום - כאדם לא סימפטי, בגלל הריב שלו עם הפלוידים האחרים.

vegetable man

New member
אני מסכים

גם אני קראתי התייחסויות מאוד תמוהות לאלבום המדובר. אני חושב שהיה אנטי מראש לכתיבה של ווטרס, כאילו היא מזמן פאסה. בדיעבד התפישה הזאת היתה שגיאה, וכמו שהאהדה לווטרס שבה, כך גם התגובות לאלבום הזה. בעיני, מדובר ביצירה טובה מאוד של ווטרס. זה כמו ספר טוב שעומד בציפיות, שכתב סופר ותיק שאתה מאוד אוהב, אחרי לא מעט שנים שהוא מעט איכזב.

flowerboy69

New member
לא נכון

בהופעות שלו שהתחילו בשנת 99 ווטרס התיחס קלות לradio kaos וביצע את השיר the powers that be

The Walrus

New member
כן אבל זה לא היה הסיבוב הקודם שלו

הסיבוב הקודם שלו היה ב2002, ובו לא היה אף שיר מרדיו קאוס.

flowerboy69

New member
לא נכון

ההופעות תחת השם in the flash היו גם בשנת 2000 ולדעתי גם ההופעות של 99 היו תחת השם הזה.פשוט סיבוב ההופעות היה בחלקים עם הפסקות והיו כמה שינויים קטנים בדרך כמו ההדרן שהיה בהתחלה each smaLL candel ואחר כך היה flecering flame משהו כזה ועוד שינוי או שתיים

זה לא הופיע בדיוידי

בדיוידי של אין דה פלש השיר הזה לא מופיע - חומרי הסולו מוגבלים ל'פרוז אנד קונז' ול'אמיוזד'. זה מה יש...

The Walrus

New member
סיבוב האין דה פלאש חולק לשתיים

סיבוב 99 וסיבוב 2000-2001. מה שמצולם בDVD הוא מ2001. ב99 בוצעו שירים שונים. אלה השירים שבוצעו ב99: IN THE FLESH THE THIN ICE ANOTHER BRICK IN THE WALL I MOTHER GET YOUR FILTHY HANDS OFF MY DESERT SOUTHAMPTON DOCK PIGS ON THE WING I DOGS WELCOME TO THE MACHINE SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND (שחלקים רבים ממנו, כמו סולו הסקסופון, הושמטו בהופעה) BREATHE TIME THE GREAT GIG IN THE SKY MONEY THE POWERS THAT BE WHAT GOD WANTS PART I PERFECT SENSE IT'S A MIRACLE AMUSED TO DEATH THE HAPPIEST DAYS OF OUR LIVES ANOTHER BRICK AND THE WALL II BRAIN DAMAGE ECLIPSE COMFORTABLY NUMB דומה מאוד לDVD, אבל יש הבדלים: החיסרון של Wish You Were Here, הוספת השיר מקאוס ו'מה שאלוהים רוצה', העברת 'עוד לבנה בחומה חלק שני' לסוף והוספת 'הקרח הדק' ו'עוד לבנה בחומה, חלק ראשון' להתחלה. גם 'ההופעה הגדולה בשמיים' לא מופיע בDVD. ב2002 בוצעו השירים שבDVD.

The Walrus

New member
ולמי שאין את הDVD

אלה השירים שבוצעו ב2001: In the flesh The happiest days of our lives Another brick in the wall part 2 Mother Get your filthy hands off my desert Southampton Dock Pigs on the wing, part 1 Dogs Set the controls for the heart of the sun Shine on you crazy diamond (1-5) Welcome to the machine Wish you were here Shine on you crazy diamond (6-9) 2nd Set Breathe (in the air) Time Money Every stranger's eyes Perfect Sense 1 & 2 The bravery of being out of range It's a miracle Amused to death Brain damage Eclipse Comfortably numb Flickering Flame (לא מופיע בDVD). תצפו להופעה בסגנון הזה גם בארץ.

אתם יודעים מה

הייתי שמחה אם הוא ישלב שירים חדשים בהופעה. לא, באמת. אמן לא יכול לנוח על זרי הדפנה, גם אם אלו זרים ריחניים במיוחד. שירים חדשים - אם יהיו טובים - גם יהיו מרגשים לשמיעה, וגם יחזקו את מעמדו ככותב שירים.

The Walrus

New member
אני הייתי שמח לראותו אותו מבצע

יותר שירים ישנים שלהם, כמו שירים מ'מדל' (פירלס, 'אחד מהימים האלה' ואקוס'), מאטום הארט מאדר (If), צלוחית מלאה סודות (Let There Be More Light) ועוד שירים מהתקופה, ואולי איזה טריביוט לסיד בארט (כמו שגילמור שר את טרפיין).

שיר לסיד יהיה בוודאות

מן הסתם SOYCD. אולי גם IF. ווטרס גם שילב בעבר במופע שלו קטעים (כולל הקליפ) מ- Arnold Layne, בשביל שסיד יקבל את התמלוגים.

ממתי הוא שר את IF?

בהופעות האחרונות שלו? הם שרו אותו עד 72 אחרי זה הוא והאלבום שממנו בא, ננטשו.

וינסנטי

New member
איכס.

if עם קול הזוועה של ווטרס היום? סתם חבל. ווטרס זקן כבר, אין לו מה להציע בתור זמר, וחצי מהקסם של if זה הקול המקסים של ווטרס- בצעירותו.

FunkyMonk

New member
היי,

אני חושב שדנו בנושא פה לא מזמן, אבל התשובה לא זכורה לי.. האם Have a Cigar בוצע אי פעם בהופעה? זכרתי בזה כי אני רואה שכל WYWH בוצע מלבד זה, ואני משער שזה בגלל המבצע (רוי הארפר?). אבל האם גילמור ביצע אותו או שאולי בשנים המוקדמות יותר, כ"פינק פלויד"?

למעלה