רעות לוי עוד מעט בת 17 עדיין בבית ספר עולה ליא יש לי עוד לסבול שנתיים. ראיתי עד עונה שמינית בעיקרון את עונה שביעית לא ראיתי משש ועונה תשיעית רק כמה פרקים.
זריז לפני המשמרת... אני גל... אני מסיימת תיכון תיכף... (הללויה!) אממ מה עוד... כמובן שאני אוהבת את אי. אר.... ועוד כלמיני סדרות כמו באפי, עיקר החדשות... אני מתנדבת במד"א... ובאמת שאין הרבה מה לספר עלי..
אני ירין בן 14 וחצי. אני ראיתי את העונות 1-3,6,8-9, את העונה השישית יצא לי לראות במקרה בגלל הפרק שקרטר ולוסי נדקרו, אז כבר רציתי לראות את כל העונה. הסדרות שאני אוהב: הסופרנוס, חברים, המתמודד (לצערי נגמר...), וכמובן אי אר.
שלום לכולם, גם אני די חדשה פה, הצטרפתי לפני שבוע וקצת סטודנטית לפסיכולוגיה, סוף שנה ב' באמצע תקופת מבחנים נוראית וכמובן - חולה על אי.אר - הסדרה הכי מעולה שיש! יש כאן אחלה אנשים בפורום, מקווה להכיר גם אתכם ורד
כרגע סיימתי לצפות בפרק הראשון של העונה החמישית. זהו הפרק בו אנו פוגשים את לוסי נייט. פרק נהדר! אגב בנוגע לשרשור- אז תודה על שיתוף הפעולה, רק חבל שאני שכחתי להוסיף כמה מילים על עצמי. אז להלן כמה מילים: שמי רעות, בת 23, מאיזור השרון. מתהההההה על אי אר. סטודנטית לאחיות (עכשיו קצת בשבתון אבל באוקטובר חוזרת למשרה מלאה). ביי בינתיים