ערב טוב

reut2reut

New member
חברים חדשים

אני מניחה שזה נעשה בעבר... אולי נעשה סבב בו כל אחד כותב כמה מילים על עצמו?

kerry cordano

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo22.gifיושבת אני ולומדת...

כלכלה כרגע אם שאלתם me: שירה 21 וחצי + סטודנטית מדע"ה ניהול וכלכלה ראיתי את כל הפרקים האפשריים 1-11 ואני מניחה שיש לי זיכרון מצויין בכל מה שנוגע ל ER (ולצערי לא בדברים אחרים) ממליצה:שתכנסו למאמרים כאן ולגלריות ושתראו הרבה ER!!!!

נועה167

New member
אני :)

שם: נועה גיל: 18 ואפשר להגיד רישמית שאני כבר לא תלמידה!! (מועדי ב' לא נחשב חח) ולא חלמתי אף פעם שאני אגיד את זה אבל ת'אמת זה דיי עצוב! No MoRe SchooL

nWkobi

New member
שלום

אני קובי,בן 21. כרגע אני בשלבי סיום לימודי הנדסאי תוכנה,שנה ב' ואחרונה. התחלתי לראות איאר כמעט מהתחלה ואממ..זהו,מה עוד תרצו לדעת?

er 4ever

New member
מגניב../images/Emo9.gif

למרות שרובכם מכירים אותי... אני נופר בת 18.5 (יותר לכיוון 19) סיימתי בצפר לפניי שנה ואני לפניי גיוס. מממ... מכורה לאי אר
כמו כולנו
ואני קוראת לכל ערוץ אפשרי לקנות כמה שיותר עונות של אי אר ויפה שעה אחת קודם

נ ר ו ש

New member
נופיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עשיתי פורום אקראי ויצא אי אר... אז הייתי חייבת לבדוק אם את שמה... ומסתבר שאת אדומה
המשך יום שמח ופורח

נ ר ו ש

New member
ליד ה"אופן צפייה"

יש מין כזה דבר שעכשיו רשום לך עליו "אישי", את לוחצת על החץ ולוחצת על פורום אקראי
ככה בדיוק אני עשיתי והגעתי לכאן

Nמור

New member
אנוכי =]

אני מורן בת 18 וחצי. חיילת. כל פעם שאני מדברת על אי.אר החובשים צוחקים עלי,חוצפנים! וסתם שאלה... משהו ראה מחזיק מפתחות עירוי ויכול להגיד לי איפה ניתן לקנות את זה?אני מחפשת את זה המון זמן ולא מוצאת :(

נועה167

New member
בקשר למחזיק מפתחות...

לא יודעת אם יש כאלה בחנויות אבל אני מכירה מישהי שהתנדבה במדא ופשוט עשתה לעצמה עירוי קטן בתור מחזיק מפתחות.. אז אולי תבקשי ממישהו..

er 4ever

New member
אני יודעת שמכינים...

פשוט קחי שקית עירוי ותחברי אותה לטבעת של מחזיק מפתחות. והרי לך מחזיק עירוי

Nמור

New member
חברה שלי מביאה לי

עירוי של תינוקות,אבל לא יודעת זה לא נראה לי כל כך...=/

er 4ever

New member
כן... ככה זה...

חברה שלי גם עשתה וגם לי יהיה עירוי כזה בקרוב

er 4ever

New member
בדר"כ יש את זה למי שמתנדב למד"א

שזה שקית עירוי קטנה (לאו דווקא של תינוקות) שמחוברת על טבעת של מחזיק מפתחות... שיהיה לי אני אצלם לכם ואעלה לפה
)

קרטראבי

New member
יש לי עירוי כזה

אני גיתית בת 19 חיילת משרתת בבקעה בחיל הרפואה ראיתי את כל הפרקים של אי.אר מעונה 1 עד 11

למעלה