ערב טוב

אני..

רעות לוי עוד מעט בת 17 עדיין בבית ספר עולה ליא יש לי עוד לסבול שנתיים. ראיתי עד עונה שמינית בעיקרון את עונה שביעית לא ראיתי משש ועונה תשיעית רק כמה פרקים.

Snow white2

New member
וואי אני מרגישה ממש קטנה../images/Emo4.gif

טוב אני רוני בת 14 וחצי(
) אני בעקרון ראיתי רואה ואראה אי.אר מעונה 1-3 ומעונות 7-9 זהו
נשאר לי טיפה להשלים

אני..../images/Emo13.gif../images/Emo104.gif

היי, אני נעוה בת עוד מעט 16
חח אני אוהבת מאוד את הסדרה חברים, וגם בנות גילמור ומכופות וכמובן אי.אר.... עכשיו אי עולה לי"א (אימאלה) ונקווה רק לטוב

~*~gaL

New member
ממ טוף ../images/Emo13.gif

זריז לפני המשמרת... אני גל... אני מסיימת תיכון תיכף... :) (הללויה!) אממ מה עוד... כמובן שאני אוהבת את אי. אר.... :) ועוד כלמיני סדרות כמו באפי, עיקר החדשות... אני מתנדבת במד"א... ובאמת שאין הרבה מה לספר עלי.. :)

היי הצטרפתי כרגע../images/Emo8.gif

שיר, 16 וחצי.. אחלה סדרה ..רואה מאז שהייתי בת 10 בערך..

HarPot

New member
../images/Emo13.gif

אני ליטל בת 15 ואין לי מושג מה עוד לומר...

yarin hazon

New member
אני../images/Emo13.gif

אני ירין בן 14 וחצי. אני ראיתי את העונות 1-3,6,8-9, את העונה השישית יצא לי לראות במקרה בגלל הפרק שקרטר ולוסי נדקרו, אז כבר רציתי לראות את כל העונה. הסדרות שאני אוהב: הסופרנוס, חברים, המתמודד (לצערי נגמר...), וכמובן אי אר.

vs20046

New member
היי חברים חדשים...

שלום לכולם, גם אני די חדשה פה, הצטרפתי לפני שבוע וקצת סטודנטית לפסיכולוגיה, סוף שנה ב' באמצע תקופת מבחנים נוראית וכמובן - חולה על אי.אר - הסדרה הכי מעולה שיש! יש כאן אחלה אנשים בפורום, מקווה להכיר גם אתכם ורד :)

reut2reut

New member
ערב טוב

כרגע סיימתי לצפות בפרק הראשון של העונה החמישית. זהו הפרק בו אנו פוגשים את לוסי נייט. פרק נהדר! אגב בנוגע לשרשור- אז תודה על שיתוף הפעולה, רק חבל שאני שכחתי להוסיף כמה מילים על עצמי. אז להלן כמה מילים: שמי רעות, בת 23, מאיזור השרון. מתהההההה על אי אר. סטודנטית לאחיות (עכשיו קצת בשבתון אבל באוקטובר חוזרת למשרה מלאה). ביי בינתיים

למעלה