ערב טוב!

Night Light

New member
ערב טוב!

אז אחרי שכתבתי את זה אתמול, ואחרי שנרגעתי מזה היום, ולבסוף: היות ומצאתי אתכם... אני צריכה בגד לחתונה "יוקרתית", משהו אלגנטי אבל בלי להוציא סכומי עתק, עם עדיפות לצעיר וסקסי - אבל במידה 48-50. יכול להיות מכנס רחב וטוניקה אבל חייב להיות בסה"כ צנוע (שרוול + מחשוף לא עמוק/רחב יותר מדי) מישהי יכולה להמליץ לי על חנות באזור השרון או באזור המרכז (שהם, ראש העין, פתח תקווה, מודיעין) שיש בה מידות גדולות, סקסיות, צעירות ואלגנטיות במחירים סבירים? אני קצת מיואשת

DREAM111

New member
היי נייט

אז קודם כל שמחה מאוד לראות שקיבלת המון חיזוקים מחבריך ועכשיו לעניינינו בגדים. יאללה אז קדימה הרם רגליים ולהתחיל לבדוק. אם את רוצה שמלה ואת במידה 50 ואת רוצה משהו מאוד מיוחד יש באלנבי חנויות היבוא שלהם יש עד מידה 52-54 בחנויות. אופציה שניה זה מתוקה בכניסה לנחלת בנימין שלדעתי יש לה דברים משגעים ומיוחדים. אופציה שלישית ורדה&לילית שיש להם בגדי ערב מאוד יפים אני רכשתי מכנס שחור אלגנט עם שתי אופציות של חולצות מאוד מיוחדות ויפות. אופציה רביעית שרינה שלה יש גם ליין של בגדי ערב. אופציה חמישית לבדוק באשה אשה שאני אישית לא ממש מכירה את הליין שלהם אבל כדאי לבדוק. יש עוד המון רשתות כמו רוזאן כמו הגרה כדאי לבדוק וממש לא להתייאש ולהבין שמה לעשות לא כולנו מידה 42 אבל מגיע לנו להיות נשיות יפות וסקסיות באותה מידה. הכי חשוב תהני בחתונה.

Night Light

New member
ורדה ולילית מאד יקרות

את האחרות אני אבדוק אם ישחררו הביתה

DREAM111

New member
לא יודעת מזה ישחררו הביתה

אבל מקווה שהכל כשורה. לגבי ורדה לילית אני יכולה לומר לך שאני קונה שם קבוע בחנות המפעל בראשון ושם יש פינה איך שנכנסים לחנות מצד שמאל שיש מלא דברים שהם במחירים מצחיקים ממש.

mitzi20

New member
ורדה ולילית

אפשר למצוא שם דברים נחמדים ויש מחירים מפתיעים (למשל לי יש את הכרטיס שלהם שנותן הנחה ויש להם לפעמים מבצעים של סוףעונה נחמדים) קניתי שם לפני שנה מינוס, חצאית מקסימה לחתונה של אחותי , שהיתה חצאית מעצבים (כך נאמר לי) והיתה במבצע של חצי מחיר 250 ש"ח שזה לא נורא בכלל... כמו כן הרבה פעמים אני מוצאת שם ג'ינסים ממש אחלה. נכון שרוב הקולקציה שלהם זה של דברים מבוגרים מאוד אבל אפשר למצוא מציאות כמו בכל דבר..

אוייש מותק אל תתרסקי

אני בטוחה שעם מעט אופטימיות את תמצאי בכ"ז בהצלחה

למעלה