ערב טוב

ערב טוב

לפני שתקפצו למקרא הדברים הבאים, או תכווצו גבות זועפות או תמהרו להפנות אותי למאמר בראש הדף, אנא נסו להתאפק, לקחת נשימה עמוק ולקרוא את דברי עד סופם. אני פונה לבעלי הידע שביניכם, כן, שוב, בבקשה לעזרה בנושא החזרת אהבה. אני לא ילדה, גם לא חובבנית בתחום ועם נסיון אחד או שניים בעניינים שבלב ועניינים שמטרתם כישוף. סיפור האהבה שלי הסתיים בפתאומיות צורמת. האיש שאני אוהבת בכל מאודי ואשר הלך ממני, אוהב אותי אף הוא. אני לא חולמת ולא מדמיינת ולא מנסה לאכוף עליו את רצוני. אני רק מחפשת דרך לעזור לו להפטר מהפחדים שלו ומהדבר שהיה גדול וחזק ממנו עד כדי ללכת ממני. אני כן מאמינה בחירותו של האדם ובבחירה החופשית שלו. לא הייתי בעצמי רוצה להיות נתונה במצב בו מישהו אוכף עלי את רצונו. מדובר כאן בסיפור האהבה היפה ביותר שיכול אדם לאחל לעצמו. סיפור של שלוש שנים בין שני אנשים בוגרים, בשלים ומבינים דבר אחד או שניים בהלכות החיים ובהלכות הלב. ומשהו השתבש ואינני יודעת נפשי מרוב צער. עכשיו- האם מי מכם בעלי הנסיון יכול להציע לי דבר מה, כישוף תקראו לזה אולי קסם, לעזור לאיש שאני אוהבת למצוא את דרכו חזרה אלי? אני אשמח לתגובות רציניות ולא מתחכמות. אם יש מי מכם שמציע את שירותיו בתשלום אשמח לדון על כך במסרים. יש לי הנסיון להבחין בין מי שכוונותיו טובות לבין מתיימרים למיניהם, לכן, למרות שאני מציעה תשלום כספי, אני לא אעשה כך אם לא אהיה משוכנעת.למי שהצליח להגיע עד לשורות אחרונות אלו אני מודה ומתנצלת על האורך.
תודה וערב טוב. אלאונורה

Nizzan Cohen

New member
הממממ....

בהנחה שיש לך ניסיון... נסי להיתמקד בהיתפקחות. תוך כדי הבהרה בתוך הטקס שאין בכוונתך לפגוע ואינך מעוניינת שאיש יפגע. תדגישי את הכוונות הטובות. הצהירי בפנייך שאין בכוונתך לכפות את רצונך על איש. ושכל רצונך הוא לעזור לאותו בחור להגיע עם עצמו להחלטה שתהיה הכי נכונה לו, אפילו אם את לא חלק מאותה החלטה. אם תתמקדי בזה בטקס, ותצהירי בפנייך את כוונותיך הטובות.... במיקרה הכי גרוע שבו כוונותיך אינן לגמרי טהורות - האני הבוגר שלך כבר ימנע ממך להצליח בטקס והוא ייכשל. אם הוא יצליח, אז תעזרי לאותו אדם אולי להבין מה הוא רוצה מעצמו. ואת, אגב, לא חייבת להיות באותו רצון. ככה שיש לזה המון כיוונים.

ToryMaster

New member
תקשיבי לעצמך

איך את כל כך בטוחה שהוא אמור להיות איתך? שהוא רוצה למצוא דרכו חזרה אלייך? זה רצון מאוד אצילי, לעזור למישהו להתגבר על הפחדים שלו ועל המחסומים, אבל המטרה שלך היא אחת - להחזיר אותו אלייך. מהלך הטקס, החומרים שתשתמשי בהם, או המילים שתגידי, לא ישנו כלום, כל עוד הרצון שלך הוא זה.

לא

אני לא בטוחה שהוא רוצה למצוא דרכו חזרה אלי (גם אני יודעת להדגיש מילים).אני לוקחת את האפשרות הזו בחשבון. ואם דרכו אינה איתי היא לא תהיה איתי. והטון הפדגוגי משהו של "הקשיבי לעצמך" אני מכירה אותו מימים ימימה... אז אפשר גם לוותר עליו ולענות עניינית יותר. לא הזכרתי רצון אצילי אז גם הציניות יכולה להיחסך. אני שוב שואלת, מעבר למטח ההערות שאני מניחה שאמורות להיות בונות- האם יש כאן מי מכם שבאמת מצליח לראות את התמונה שאני מציגה ומרגיש שהוא רוצה ומסוגל לעזור לי? רוב תודות.

RainBird

New member
דעתי כמכשפה. אני כמכשפה יודע שלא קורה שום דבר ביקום הזה בלי סיבה. גם אם נדמה שיש רנדומליות ביום יומי, בגדול, אני יודע שהתמונה השלמה מכילה הרמוניה מושלמת. אז, למה עליכם להיות בנפרד? אלאונורה. אוקי בואי תעברי איתי על הקשר שלכם. הוא היה מוצלח, חם, נהדר ומילא אותך באושר. ואולי הקשר הנה הוא כמו להבת אש, שככל שהיא בוערת ביותר אור, כך הוא מתכלה יותר מהר? אולי הוא אמור לתת אור ואהבה לאישה אחרת? ואולי בעצם ההפסקה שיש בינכם כרגע היא זמן שבו את תלמדי שיעור קרמתי חדש? היה לך קשר חם ואוהב, תנצרי אותו בליבך ותפתחי את עצמך להתנסויות חדשות. מי יודע, אופי אפילו תהיו ביחד שוב בעתיד. אבל התמקדות באדם אחד, וברגעים מסויימים זה פשוט גרוע. מניסיון. אני באמת מנסה לעזור ולא לפגוע פה, אבל אני מנסה לומר בפירוש, תני לעבר להשאר בעבר, ותמשיכי לקראת העתיד. לא בגלל שאי אפשר לעשות לך כישוף אהבה. זה מאוד מאוד קל. עשיתי את זה לעצמי ובעצמי לא פעם. אלא בגלל שהטבע דורשת שנמצא חיים חדשים, ולא נצמד לישן ולמת. בקיצור, היה לך קשר טוב. זה יותר ממה שהרבה זוכים לקוות לו. אני מאחל לך הצלחה בהמשך. אני רואה את הכאב ואת הצורך שלך דרך המילים, אבל זה מקרה שבו לתת לך מה שאת רוצה פשוט לא יעזור. להפך זה יפגע. ארדן.

ToryMaster

New member
אני מרגישה בדיוק דבר אחד

את באה ומבקשת עזרה, מגיבים לך, אפילו נותנים לך כמה טיפים ועצות בין השורות, וכל מה שאת רואה זה את הטון הפדגוגי המתקן. מצטערת, אני אפילו לא אטרח להגיב בצורה עניינית, אני אפילו לא אטרח להקדיש מחשבה נוספת לבקשה שלך.

shataltal

New member
לילה טוב

היי אלאונורה. בהודעה שלך שכחת לציין כמה פרטים שיכולים להיות חשובים. "נסיון אחד או שניים בעניינים ... שמטרתם כישוף" - איזה נסיון? איזה תחום? "הסתיים בפתאומיות צורמת" - ברח לחו"ל מהשלטונות? סיים את הקשר? שינה העדפה מינית? על כל מקרה, אני כבר כמעט לא פה, אז תשובה כללית. הייתי מציע לך, לפני שבכלל תעשי משהו, לשבת ולחשוב טוב טוב, עם הראש, אם באמת את רוצה אותו חזרה. אני לא יודע מה קרה, אבל סיפור אהבה יפה לא נגמר סתם. תקדישי לזה כמה ימים. דברים לפעמים נראים אחרת לגמרי אחרי כמה לילות של שינה טובה. כצעד שני, אם תחליטי שאת רוצה להמשיך, פריסה בטארוט. כללית עליך וזוגית. עוד נקודות מבט לא מזיקות אף פעם. אם אחרי כל זה החלטת "ללכת על זה" יש כמה דברים אפשריים בשיטות שונות - מאגיה טיכסית, קבלה, כישופים ועוד היד נטוייה. עד שעה השקעה בחיפוש בפורום הזה ובפורום בנענע יספקו מספיק שיטות וטכניקות. או, אם תחליטי, את אותו חיפוש אפשר לערוך עבור טכניקות להשתחררות, להקלה, לריפוי ולהתחלה חדשה. בהצלחה.

מודה לכם על התשובות

חשוב לי שכל טקס או כישוף או פעולה מכל סוג שהוא לא תתבצע על ידי. למה? לא יודעת, ככה זה מרגיש לי. חשבתי על הנושא הזה רבות וההחלטה שלי התגבשה רק עכשיו, שלושה חודשים אחרי מה שקרה. פתאומיות צורמת- כן, מה שמחדד את תחושת הבטן שלי כי היתה "התערבות" שהשפיעה על ההחלטה ללכת. תודה על הכוונות וההכוונות. אני עדיין מזמינה את מי שמרגיש שביכולתו לפעול בענייני ליצור עימי קשר. יום טוב לכולנו שיהיה.

Nizzan Cohen

New member
האחריות על מעשה או אמירה.

תחשבי מה זה אומר שחשוב לך שהטקס או הכישוף לא יעשו על ידיך. זה סמל. סמל להיתנגדות של חלק כל שהוא בנפשך לעשיית הטקס ביכלל. חלק חשוב מאוד בתחום הזה, הוא לקיחת אחריות על מעשיך. והדרך הכי טובה לזהות שדבר מה הוא אינו נכון - כשאתה אינך מוכן לעשות את זה בידיך שלך.

תודה ניצן

העלית פה נקודה שבאמת לא חשבתי עליה בעצמי. זה כיוון חשיבה יפה מאד.אני חושבת שחוסר הרצון שלי לבצע טקס או כישוף בעצמי נובע בעיקר בגלל חוסר נסיון מלא בתחום על אף הנגיעות פה ושם שהיו לי. חשבתי להסתמך על מישהו רב נסיון ממני, כפי שאעדיף ללכת לרופא שיעקור לי שן למרות שאני יכולה תמיד לקשור אותה לדלת ולנסות להוציא אותה בעצמי... :) אבל אין ספק שהעלית כאן משהו מאד מעניין. אני שוב מודה לכולם על התגובות, טורימאסטר, לא הבנתי מדוע ולמה את מתלהמת עד שניגשתי לכרטיסך וראיתי את גילך הצעיר. לו היית קוראת את תגובת התודה שלי היית לבטח שמה לב על ההערה שאני מגלה לכל מי שבחר להגיב כאן. כן. כולל אותך עצמך. אני שבה ופונה בבקשה לעזרה. אם הדיון הזה הופך להיות טרחני מדי אני מזמינה לכתוב לי במסרים. הענין חשוב ודחוף ולא תמיד בחיים הכל זה "שחור ולבן" ולא תמיד הכוונות הן שליליות או נובעות מאגואיזם טהור. אחה"צ טובים אלאונורה

ToryMaster

New member
יקירה

אין לכך שום קשר ל"גילי הצעיר", ואני גם לא מתלהמת. נסי לקרוא את ההודעה שלך אלי שוב, ותביני מאיפה באה ההתלהמות ותחושת הפגיעה.

אוקיי.

אם את חשה פגועה לא נותר לי אלא להצטער על כך. מה דעתך? מקבלת את ההתנצלות?

למעלה