ערב טוב.

israel or

New member
ערב טוב.

זהו הם יצאו מהבית נישארנו רק אני ובוני בבית אני במחשב והיא מיתחת לשולחן מכורבלת למרגלותי משעמם היום בפורום אני מלטף אותה והיא מחכחת את אפה בידי מחריכה אותי להמשיך ומתגמלת אותי בליקוק אני עוזב את המחשב בואי כלבה טובה מי טובה היא נישכבת על הגב ואני מלטף את ביטנה הרכה והחמימה. אני פושט את בגדי והולך למטבח היא בעיקבותי אני מוציא את מימרח הבשר שבוני כול כך אוהבת מורח אותו על עצמי זה קר ומסריח אבל בוני מתה עליו *עוד רעיון לפירסומת לגודלי*

bugbuster

New member
שרוליק... אתה רוצה שביסססלי תשחט

אותי? אופפפ.. השדיים שלהההההההה

israel or

New member
לילה טוב!

תיכנס שנייה לסטוצים ותיראה שניסיתי לעשות לך פירסומת ולא יודעים איך להגיע לכאן. מחדל!!!

bugbuster

New member
בינגו!

פורסם. ידיעה בלעדית מפורום סטוצים מאששת את הנאמר בהודעה.
פחחחחחחחחחח, לילה טוב איש, ואת ביסססלי, כן? אתה זוכר?

israel or

New member
מחפש מערכת יחסים עם מנהל פורום

מאז שקאסי לא רוצה אותי יותר ושוב לילה טוב!

bugbuster

New member
פנוטה... ישראל קיבל כאן בלעדיות

רק שהוא עדיין לא שמע על זה. שבת שלום לך.

שלום שבת גם לך

ואני מציעה שתימנע מהשמצות (קרא שם בפורום ההוא מה רשמתי לך). לו היית עוצר ל-20 שניות לפני שאתה קובע עמדות גינוי- היה עושה חשק לבקר פה בתדירות גבוהה. אולי אף לפרסם תמונה/כתיבה.

bugbuster

New member
היהפוך כושי עורו? נמר חברברותיו?

החלק הבוטה בי הוא אני. הוא הוא אני ממש. ובוטות היא מילה מעודנת, (לא מה שחושבת לא.. להפך.) בוטות היא מילה מרוככת של דרך דיבור עצמית, טכניקה של ביטוי, כדי לרכך את הדברים לשומע. (לרכך לא לי,) אז הנה, כהרגלי, מבלי לחשוב עשרים שניות, בוטות מהפנטת היא מילת שימוש במיקרה הזה בשביל לא להגיד את מה שאת יודעת הייטב - ישירות. ואת הישירות שלי אני לא מוכן לאבד. היא שיא השיאים שלי, הגדולה שבתכונותי. נכון שלא פעם אני מחוסר רסן, ומשתמש במקבת במקום אולי פטיש קל יותר. או בנוצה? סואוו? אז מה? אז השאלה היא מינון, או קיי. מודה באשמה. והזו אשמה קקלה וקלילה בהשוואה למושא האמירה. שמעצם הניסוןח חייבת להיות מעט מוקצנת, אה? אז זו בוטות גסה. שיהיה. ישירות מהפנטת, נו בטח, והיא קשה לעיכול. אז ילינו מיתקשי העיכול על מעיהם. על כיביהם ותחוריהם. ואגב מהפנטת, כל הנאום הבוטה הזה, כולו חירטוט. כי בינינו, לוותר על הסו קולד |בוטות" שכה מפריע לך? זאת ממילא אינני יכל. אז בואי נפסיק לשחק את המשחק הצבוע הזה. כזה אני, לטוב ולרע. ומי כמוך יודעת את זה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יופי!!!! כעת עשית לי חשק לשלוח תמונה. אחרי הכל הנאום הזה היה רק הגנה על הבוטות, שום בוטות לא מצאתי בו.
<מהפנטת מוחלת לך על הקביעה "צבוע". ממילא שונאת צביעות>

israel or

New member
בוקר טוב כולם!

באג תהיה נחמד את יודע שאם מהפנטת שמה פה תמונה מה זה עושה לרטינג שלך?! כדאי שתוריד את הפירסומת הסמויה שלך לאוסם די מספיק לדחוף בלי קשר שמות של חטיפות! כרגיל היה נחמד לבקר שבת-שלום.

bugbuster

New member
התמונה כבר ישנה 'סעמקקקקקקק

ראיתם? תמונה של הבטן של מהפנטתתתתתתתת? מהההההההה? איפוא? אה כן. בכרטיס שלה. פחחחחחחחחחחחחחחח

israel or

New member
אל תיתגרה!

בסוף תרגיז אותה והיא תשים תמונה ותגיד שבסטוצים היא מראה יותר ואתה נישאר בלי גולשים רק אני ואתה אתה לא רוצה שזה יקרה? נכון?! והפרחים למהפנטת היפה אז אל תילחץ מציע גם לך לתת לה פרח.

bugbuster

New member
וורגע... ישנ ה בוני לא?

אז כבר שלושה. והצאצאים? ככה בבהשקעה לטווח ארוך?
נקים שבט ישראל? אה?
זה לא מיקרי ששמך ישראל? לא? ובגמטריות של באבא בובה, מה? אה? אתה רואה!

למעלה