משלוח לחנוכה. יודעת שהסתבכתי עם פורים...
B bugbuster New member 3/12/04 #23 אוייייייייייייייייייייייייייייייייי איזו פיטמה מדהימהההההההההההה אוייי.. גם לי כחובב שדיים גדולים אופפפפ עודדדדדדדדדד
אוייייייייייייייייייייייייייייייייי איזו פיטמה מדהימהההההההההההה אוייי.. גם לי כחובב שדיים גדולים אופפפפ עודדדדדדדדדד
מ מ ה פ נ ט ת New member 4/12/04 #27 פיונת, את הפתעה נעימה בשבילי זמן רב שלא "ראיתי" אותך בפורומים. שמחה לפגוש אישה שאני כל כך מעריכה.
פ פיונת כבר לא מכשפונת New member 8/12/04 #35 ראית את השלט על הקיר בכניסה? אני מקווה שתמצא את עצמך נוהג בהתאם. זה כיף.
M mr_lonely New member 4/12/04 #28 גופך ../images/Emo25.gif לא השמש הלוהטת חיממה גופי כחום גופך עת חיבקת אותי. לא פרחי הדר וזרי ורדים היכו בנחיריי כריח גופך עת נצמדת אליי.
גופך ../images/Emo25.gif לא השמש הלוהטת חיממה גופי כחום גופך עת חיבקת אותי. לא פרחי הדר וזרי ורדים היכו בנחיריי כריח גופך עת נצמדת אליי.
מ מ ה פ נ ט ת New member 4/12/04 #30 ריחות המור והלבונה לא ישוו לריחות גוף טבעיים טריים רעננים מפ.תים
M mr_lonely New member 4/12/04 #31 בחלומותיי עוד הריח שלך בנחיריי עוד קולך באזניי עוד מראך מול עיניי בחלומותיי בהזיותיי
M mytalosh New member 4/12/04 #32 חזה יפה האמת יש לך חזה יפה אני גםראיתי התמונה שלך בכרטיס וחושבת שגם הגוף שלך יפה