ערב טוב ערב טוב ומקסים לכולםםםםםםםםם איפה מכורה לאהבה ????????????????
K kfireli New member 27/6/03 #1 ערב טוב ערב טוב ומקסים לכולםםםםםםםםם איפה מכורה לאהבה ????????????????
K kfireli New member 27/6/03 #3 למכורה אהבה מילה יפה ב - 2 לפנות בוקר את כותבת שירים יפים היום בערב אני יהיה בפורום ויהיה לנו שבת שלום כפיר
למכורה אהבה מילה יפה ב - 2 לפנות בוקר את כותבת שירים יפים היום בערב אני יהיה בפורום ויהיה לנו שבת שלום כפיר
מ מכורה לאהבה... New member 28/6/03 #4 תודה כפיר...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אבל... אני כאן רק כשהכוכבים הולכים לישון, כן, בשעה כזו למשל... שתהיה לך שבת נעימה, ושבוע נפלא. מכורה לאהבה.
תודה כפיר...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אבל... אני כאן רק כשהכוכבים הולכים לישון, כן, בשעה כזו למשל... שתהיה לך שבת נעימה, ושבוע נפלא. מכורה לאהבה.
K kfireli New member 28/6/03 #5 ערב טוב מכורה כיתבי לנו שירים יפים על ירח שמש ים והרבה אהבה את נהדרת כשהכרנו כאן הפסקנו שאת שאלת במה מתחילים זוכרת?
ערב טוב מכורה כיתבי לנו שירים יפים על ירח שמש ים והרבה אהבה את נהדרת כשהכרנו כאן הפסקנו שאת שאלת במה מתחילים זוכרת?
K kfireli New member 28/6/03 #7 ../images/Emo96.gifחיכיתי חיכיתי לשירים הנפלאים שלך נכון והקפה כבר יתקרר
מ מכורה לאהבה... New member 28/6/03 #13 כפיר...../images/Emo9.gif בא לצאט, אלבש את שמלת השבת, תכין לי קפה, ונשיר זה לזו...
מ מכורה לאהבה... New member 28/6/03 #16 כפיר...../images/Emo7.gif לבשתי את השמלה, לכבודך ולכבוד המלכה, וחיפשתי אותך, ואתה אינך, השארת אותי לבדי, עם שימלתי בידי, האם כך יהיה זה תמיד, אני מחכה לאביר, שיבוא בדהרה על סוס כביר, והוא הולך לישון, עוצם אישון, ונרדם ראשון. שבת שלום. מכורה לאהבה.
כפיר...../images/Emo7.gif לבשתי את השמלה, לכבודך ולכבוד המלכה, וחיפשתי אותך, ואתה אינך, השארת אותי לבדי, עם שימלתי בידי, האם כך יהיה זה תמיד, אני מחכה לאביר, שיבוא בדהרה על סוס כביר, והוא הולך לישון, עוצם אישון, ונרדם ראשון. שבת שלום. מכורה לאהבה.